Wij weten als geen ander hoe stressvol verhuizen kan zijn. Deze stress wordt nog hoger wanneer het een internationale verhuizing betreft. Daarom hebben wij besloten een nieuwe service op te richten. Onze Londen-Amsterdam Express heeft vele voordelen tegenover de bekende vorm van internationaal verhuizen, vanwege onze persoonlijke aanpak. Wij kunnen u een stressloze verhuizing garanderen.

De Londen-Amsterdam express heeft veel kenmerken van een normale verhuizing. Onze werknemers zullen bij u thuis de inboedel inladen. Daarna rijden zij naar het nieuwe adres in Nederland. Daar worden de spullen weer uitgeladen en op de juiste plaats in uw nieuwe woning gezet. De verschillen zitten in de achterliggende structuur en de instelling van onze verhuizers.

Laat het aan ons over

Vaak wordt er bij een internationale verhuizing gebruik gemaakt van meerdere vervoermiddelen. Een klein voertuig haalt de inboedel op, deze wordt dan overgeladen naar een vrachtwagen of ander groot voertuig, waar het gecombineerd wordt met de inboedel van andere verhuizingen. Bij aankomst in Nederland wordt het weer overgeladen naar een klein voertuig, welke de bezorging bij u aan de deur verzorgt. Dit systeem werkt voor de vervoerder en de klant zeer voordelig, maar het heeft enkele struikelblokken.

De inboedel kan bijvoorbeeld beschadigd raken tijdens het overzetten tussen twee voertuigen omdat het meerdere keren getild moet worden. Het overzetten neemt natuurlijk ook kostbare tijd in beslag. Soms wordt een deel van het transport verzorgd door een ander bedrijf. Dit betekent dat de verzekering en aansprakelijkheid bij een ander bedrijf liggen dan waar u de verhuizing mee gepland heeft. Dit alles kan voor een onoverzichtelijk proces zorgen, wat de kans op verwarring en schade vergroot. Wij vermijden dit met de Londen-Amsterdam Express.

Onze Londen-Amsterdam Express maakt gebruik van een enkel voertuig voor de gehele verhuizing. Hierdoor hoeven wij geen spullen over te laden, wat het proces versnelt en de kans op schade aan uw inboedel aanzienlijk verkleint. Omdat wij geen gebruik maken van andere vervoerders zijn wij van begin tot eind verantwoordelijk voor uw inboedel, waardoor u op elk moment van de verhuizing hetzelfde aanspreekpunt heeft.

Volledige persoonlijke service

Wij kunnen veel van de bijkomende zorgen van een verhuizing van u overnemen. Het aanvragen van bijvoorbeeld een ontheffing is vaak een lastig proces. De communicatie met de gemeente kan moeizaam verlopen, vooral als er een taalbarrière tussen zit. Wij hebben ruime ervaring met deze ontheffingen en wat er voor nodig is om die te verzorgen, dus wij kunnen dit moeiteloos van u overnemen.

Op de verhuisdag zelf bieden wij verschillende mogelijkheden om het voor u zo soepel mogelijk te laten verlopen. Zo kunt u ons de gehele inboedel laten inpakken in een zogeheten ‘full-service’ verhuizing. Bij een dergelijke verhuizing pakken wij al uw spullen in in dozen en verpakken uw meubels in beschermende materialen. Ook bieden wij een (de)montageservice aan. Dit houdt in dat wij meubels die niet transportwaardig zijn voor u demonteren. Aangekomen op locatie monteren wij de meubels weer. Door onze ervaring met (de)montage kunnen wij dit efficiënt en veilig verzorgen. Dit bespaart u zowel tijd als moeite.

Kies voor zekerheid

Wij bieden een vaste prijs offerte voor uw verhuizing. De kosten van uw verhuizing zijn gebaseerd op de hoeveelheid inboedel uitgedrukt in kubieke meters. Hierin bieden wij twee opties. U kunt een verhuizing aanvragen van 20 of 27 kubieke meter. De afstand die afgelegd dient te worden en de tijd die nodig is voor de verhuizing staan los van de prijs. Zo komt u op de dag van de verhuizing niet voor onvoorziene kosten te staan als er veranderingen zijn tijdens de werkzaamheden.

Omdat een verhuizing een stressvolle gebeurtenis is zijn wij meer dan bereid om alles van u over te nemen. U kunt zeer eenvoudig uw verhuizing aanvragen. U hoeft alleen een aanvraag in te dienen op onze website, daarna zullen wij u door het gehele proces begeleiden. Zo kunt u zich volledig richten op uw eigen verantwoordelijkheden.

Eerlijk advies

De Londen-Amsterdam Express is zeer geschikt voor reguliere verhuizingen met een relatief grote inboedel (een gemiddelde huisraad), maar het is niet rendabel voor kleinere verhuizingen. Dit omdat wij een vaste prijs rekenen voor de gehele rit. Daarom is het vervoeren van een kleine inboedel niet efficiënt, u betaalt dan een relatief hoge prijs.

Bij kleine verhuizingen raden wij u aan om contact op te nemen met onze klantenservice. Het is namelijk misschien mogelijk om een combinatierit te maken. Dan wordt uw inboedel gecombineerd met die van anderen. Deze zal dan alsnog met dezelfde bus van deur tot deur vervoerd worden. Een dergelijke rit is echter alleen mogelijk als wij de juiste aanvragen open hebben staan om deze rit voor u rendabel te maken. Als het niet mogelijk is een combinatierit te doen zullen wij u afraden om gebruik te maken van onze service.