Wie zijn wij?

Het hoofdkantoor van Holland Movers  is gevestigd in Amsterdam, maar wij verhuizen onze klanten overal in Nederland en over de gehele wereld. Ondanks dat zullen we altijd echte Amsterdammers blijven. Wij hebben onze vakkennis en ervaring opgedaan in de hoofdstad en hebben gestaag onze expertise uitgebreid op nationaal en internationaal niveau.  Door het uitvoeren van vele verschillende projecten voor zowel particulieren als instanties als bedrijven hebben wij de brede vakkennis om alle soorten verhuizingen te verrichten. Dit geeft ons de expertise om onze klanten waar dan ook ter wereld te verhuizen.

Omdat verhuizen heel stressvol kan zijn willen wij u graag helpen om het zo gemakkelijk mogelijk te maken. Om dit mogelijk te maken hebben wij een flexibele structuur aangebracht in onze werkwijze. Als u een aanvraag bij ons indient is deze altijd vrijblijvend. Voor alle vragen zijn wij elke dag van de week tijdens kantoortijden te bereiken. Als u aanpassingen wil maken in bijvoorbeeld de verhuisdatum, de hoeveelheid inboedel of het vereiste materieel zullen wij altijd ons samen met u werken naar een gepaste oplossing.

Het aanvragen van uw verhuizing is heel eenvoudig. U hoeft enkel een afspraak te maken voor een bezichtiging, waarna wij u zullen begeleiden door de rest van het proces. Omdat de verhuisbranche constant in ontwikkeling is gaan wij mee met de modernisering. Daarom kunt u er voor kiezen om uw eigen schatting te maken. Onze site heeft een overzichtelijk aanvraagformulier met een ingebouwd m3-calculator, waarin u eenvoudig uw hoeveelheid inboedel in kunt vullen, waarna deze calculator een inschatting geeft van de uren die de verhuizing in beslag gaat nemen en de kosten die daaraan verbonden zijn. Na het indienen van de aanvraag zullen wij diezelfde dag nog contact met u opnemen, om de situatie voor ons beiden duidelijk te maken, zodat we samen kunnen zorgen voor een goed verzorgde en stressvrije verhuizing.

Ons team

Een goed verzorgde verhuizing vereist goede, gespecialiseerde verhuizers. Wij selecteren daarom onze gespecialiseerde verhuiskrachten per project om ervoor te zorgen dat uw verhuizing vlekkeloos verloopt. Onze verhuizers hebben verschillende expertises, denk daarbij aan het zorgvuldig inpakken en beschermen van bijzondere stukken, (de)monteren van inboedel en het beschermen van panden tijdens grote verhuisprojecten. Daarnaast hebben wij gespecialiseerde chauffeurs met veel kennis en ervaring met buitenlandse instanties om internationale verhuizingen voorspoedig te laten verlopen . Zij hebben daardoor het inzicht om tegelijkertijd snel en nauwkeurig uw inboedel te vervoeren. Wij hanteren daarnaast een hoge standaard wat betreft klantvriendelijkheid. Het is voor ons de prioriteit dat u aangenaam verhuist. Wij weten als geen ander dat verhuizen een vermoeiende en stressvolle aangelegenheid kan zijn. Wij bieden u daarom graag een persoonlijke oplossing die aangepast is aan uw situatie. Zo kunt u met een gerust hart de hele verhuizing uit handen geven.

Ons materiaal

Met ons uitgebreide wagenpark bestaande uit goed onderhouden voertuigen staan wij altijd paraat om u te komen verhuizen. Deze verhuiswagens zijn uitgerust met rol materialen waar wij uw inboedel gemakkelijk mee kunnen manoeuvreren. Daarnaast is er speciaal verhuismateriaal aanwezig in de verhuiswagens, zoals spanbanden, verhuisdekens en overig transportmaterieel. Daardoor kunnen wij uw meubilair veilig en snel vervoeren. Mocht u verhuizen van of naar een slecht bereikbare verdiepen, dan zetten wij verhuisliften in. Hiermee kunnen wij gemakkelijk grote voorwerpen verplaatsen.

Internationaal ingesteld

Wij hebben een internationale instelling. Dit houdt in dat wij graag contacten leggen in het buitenland en ons graag richten op het verzorgen van verhuizingen over de landsgrenzen heen. Wij werken met verschillende partners in verschillende landen om internationale verhuizingen goed te coördineren. Ons goede contact met onze partners is de basis voor het coördineren van een succesvolle verhuizing.

Een grote afstand naar het begin- of eindadres is voor ons geen belemmering. Wij leggen elke afstand graag voor u af, ongeacht de reistijd.

Bij een internationale verhuizing is goede communicatie een vereiste. Daarom heeft ons personeel de benodigde beheersing van de Franse, Duitse en Engelse taal om uw verhuizing zonder problemen te laten verlopen, zonder taalbarrière.

Persoonlijke service

Elke verhuizing is anders, daarom is het voor ons belangrijk om veel contact met elkaar te hebben om u de juiste hulp te bieden. Als u een aanvraag indient nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Het is zelfs ons streven om u dezelfde dag nog te spreken om samen de aanvraag door te nemen. Afhankelijk van uw wensen nemen wij uw verhuizing persoonlijk door op locatie. Uiteraard is het ook  mogelijk om met de juiste technologie uw verhuizing op afstand te behandelen.

Wij begeleiden u graag door het gehele proces, van het indienen van de aanvraag tot het mogelijk aanvragen van een ontheffing. Wij hebben diverse diensten die uw verhuizing nog soepeler voor u laten verlopen. Als u een Full-service verhuizing aanvraagt zullen wij uw volledige inboedel inpakken. De demontageservice houdt in dat wij de meubels die te groot of lastig te manoeuvreren zijn voor u demonteren en in uw nieuwe huis weer monteren.

Het aanvragen van een ontheffing voor een verhuiswagen of verhuislift kan lastig zijn vanwege de communicatie met de gemeente. Daarom bieden wij de ontheffingsservice aan. Wij hebben ruime ervaring met het indienen van aanvragen, dus dit nemen wij graag van u over. U hoeft ons alleen maar te machtigen via e-mail, waarna wij de aanvraag voor de ontheffing voor u indienen.

Als u vragen of opmerkingen heeft staat u natuurlijk altijd vrij om contact met ons op te nemen. Onze klantenservice bestaat uit ervaren verhuizers die u graag helpen om enige onduidelijkheid bij u weg te nemen. Mocht het blijken dat er wijzigingen zijn in de ingediende aanvraag dan kan dat probleemloos opgenomen worden in ons plan van aanpak.