Inschatting van de werkzaamheden

Voor het indienen van een aanvraag raden wij u aan om een afspraak te maken voor een bezichtiging. U kunt er echter voor kiezen zelf de verhuizing in te schatten met behulp van onze inboedel calculator.

Bezichtiging = zekerheid

Een bezichtiging van uw inboedel garandeert u een betrouwbare indicatie van de benodigde werkzaamheden. Daarnaast geeft het ons de kennis om u een vaste prijs te bieden voor de gehele verhuizing.

Het aanvragen van een bezichtiging is zeer eenvoudig. Na het indienen van uw aanvraag maken wij zo spoedig mogelijk een afspraak voor de datum en tijd waarop wij de bezichtiging bij u komen doen.

Een accountmanager met jarenlange verhuiservaring die speciaal opgeleid is voor het uitvoeren van bezichtigingen komt bij u langs en maakt een inventaris op. Op basis van deze inventaris zullen de kosten van de verhuizing berekend worden. Zodra wij u deze prijs aanbieden staat deze vast. U kunt dus niet op de dag van de verhuizing voor verrassingen komen te staan als de werkzaamheden meer tijd in beslag nemen dan geschat. Er zijn vele factoren die een verhuizing anders kunnen laten verlopen, buiten de macht van beide partijen om. Het kan voorkomen dat de interne lift ineens buiten werking is. Als dit gebeurt zullen wij zoeken naar een gepaste oplossing. De bijkomende kosten zijn dan niet voor uw rekening.

Zo heeft u op eenvoudige wijze duidelijkheid over de duur en kosten van de verhuizing. Deze zekerheid biedt ons veel houvast. De betrouwbare inschatting van ervaren personeel maakt het ons mogelijk uw verhuizing goed te structureren.

Wanneer de bezichtiging plaatsvindt heeft u meteen de kans om mogelijke vragen te stellen en advies in te winnen van onze werknemers. Als u twijfels heeft over de afmetingen van een trapgat of de mogelijkheid tot het opzetten van een verhuislift zal onze accountmanager u daar meteen duidelijk advies over kunnen geven.

Aan deze bezichtiging zijn kosten verbonden, maar deze kosten zullen verrekend worden met de eindafrekening van de verhuizing. Dus als u na de bezichtiging kiest om van onze diensten gebruik te maken is de bezichtiging gratis.

Deze bezichtiging neemt natuurlijk enige tijd in beslag omdat wij grondig te werk gaan. Dit is echter een klein nadeel, aangezien u hier veel zekerheid voor terug krijgt, net als een vaste prijs. De keuze voor een bezichtiging is een keuze voor zekerheid

Eigen inschatting: snel en effectief

Het is ons niet ontgaan dat veel verhuisbedrijven de optie aanbieden tot het zelf inschatten van een verhuizing. Wij bieden deze optie daarom ook aan. Mocht u zelf de inschatting willen maken, dan verzoeken wij u om met behulp van de inboedelcalculator op onze website een complete inventaris te maken van uw inboedel. U moet bij het maken van deze inschatting rekening houden met enkele zaken. Onze gespecialiseerde software kan een adequate inschatting maken op basis van uw gegevens.

Bij het maken van de inschatting gebruikt de calculator standaardmaten voor alle meubelstukken.  Hierdoor is het mogelijk dat uw inschatting te laag uitvalt, waardoor de werkzaamheden langer duren. Ook houdt de calculator geen rekening met de afmetingen van de gangen, deuren en trappen waar de meubelstukken doorheen bewogen moeten worden. Dit alles maakt deze schatting niet meer dan een indicatie van de uiteindelijke prijs.

Als u gebruik maakt van de inboedelcalculator zullen de kosten van de verhuizing berekend worden op basis van nacalculatie. Dit houdt in dat wij een uurtarief rekenen voor de verhuizers en het verhuismateriaal. Dit zorgt ervoor dat de kosten van de verhuizing afhankelijk zijn van het verloop van de werkzaamheden.

Andere diensten

Wij bieden andere diensten aan naast het verhuizen van complete inboedels. U kunt bij ons enkel een verhuislift afnemen indien u eigen transport heeft verzorgd. Ook als u bijvoorbeeld alleen een verhuizer nodig heeft om enkele zware voorwerpen naar buiten te tillen kan dit zeker.

Mocht u een aanvraag in willen dienen die afwijkt van de aangegeven opties, dan verzoeken wij u contact op te nemen met onze klantenservice. Wij denken graag met u mee bij het vinden van een gepaste oplossing.

Vast, zekerheid, betrouwbaar,

Kies voor zekerheid