Wij werken met deskundige, ervaren medewerkers, die voor elke uitdaging een oplossing bedenken. Holland Movers heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt voor allerlei soorten diensten bij ons terecht. U kunt hierbij denken aan zowel een particuliere verhuizing als een zakelijke verhuizing. Gaat u verhuizen naar het buitenland? Of zal uw kantoor zich juist weer in Nederland vestigen? Holland Movers is gespecialiseerd in internationale verhuizingen. Ook als het gaat om een spoedverhuizing staan wij voor u klaar.

We hebben daarnaast ervaring met woning ontruimingen. Wilt u de verhuizing grotendeels zelf regelen, maar wilt u wel een aantal verhuismaterialen huren of kopen? Dan is dit bij Holland Movers ook mogelijk. Lees snel verder over alle mogelijkheden die Holland Movers als dienst aanbiedt.

Particuliere verhuizing

Heeft u een nieuw huis gekocht en zoekt u een geschikte verhuizer om uw inboedel van de ene naar de andere woning te verplaatsen? Holland Movers heeft een ruime ervaring om u te helpen bij uw particuliere verhuizing. We werken met vaste, jonge en dynamische teams die goed werk afleveren.

Holland Movers werkt met zeer flexibele werktijden. Als u ’s avonds en in het weekend wilt verhuizen, is dit geen enkel probleem. Of het nu om een verhuizing van een klein appartement gaat of een grote villa, wij doen het graag voor u.

Zakelijke verhuizing

Dagelijks vinden er bij Holland Movers vele zakelijke verhuizingen plaats. Bij verhuizingen van kantoren komt veel kijken. Wij realiseren ons dat het niet slechts om de verhuizing van een inboedel gaat. Het is belangrijk dat uw bedrijf zo min mogelijk last heeft van de verhuizing.

Wij zorgen ervoor dat uw bedrijf zo kort mogelijk in de werkzaamheden onderbroken wordt. Hiervoor stellen wij een plan op, waarin meteen duidelijk wordt hoe uw zakelijke verhuizing het beste kan worden aangepakt. Zo weet u en uw personeel meteen waar u aan toe bent, en houdt u overzicht. U heeft hierbij de volledige vrijheid om aan te geven welke werkzaamheden Holland Movers zal verrichten, en welke werkzaamheden u en uw personeel zal doen.

Internationale verhuizing

Gaat u niet naar Nederland verhuizen, maar naar het buitenland? Ook dan kunt u bij Holland Movers terecht. Holland Movers heeft een ruime ervaring met internationale verhuizingen. Daardoor is er een uitgebreid netwerk van betrouwbare internationale verhuizers ontstaan, waarmee Holland Movers samenwerkt. Het is dus mogelijk om met Holland Movers van en naar iedere locatie ter wereld te verhuizen. Samen met u zullen wij bespreken hoe wij de verhuizing het beste kunnen laten plaatsvinden.

Dit hangt er vanaf welke kosten u wilt maken en op welke termijn u de verhuizing wilt laten plaatsvinden. Het kan gaan om verhuizingen per vrachtwagen, boot of vliegtuig. Holland Movers werkt uitsluitend met de beste verhuizers. U kunt er dus van op aan dat uw inboedel op de juiste locatie terecht komt. Verhuist u van het buitenland naar Nederland? Natuurlijk kunt u ook dan gebruik maken van de diensten van Holland Movers.

Woning ontruiming

Holland Movers voert ook woningontruimingen uit. Iedere woning ontruiming heeft een ander verhaal. Het kan gaan om een overlijden, verhuizing of uitzetting. Het team van Holland Movers houdt rekening met de omstandigheden en zal respectvol met de woning ontruiming omgaan. We zorgen ervoor dat de spullen uit de woning worden gehaald en het bezemschoon opgeleverd wordt. Neem contact op met ons om te vragen naar alle mogelijkheden.

Spoedverhuizing

Het kan voorkomen dat u door omstandigheden direct moet verhuizen. Ook kan het gebeuren dat u snel wat zware spullen wilt laten verhuizen. Het kan in dat geval lastig zijn om een betrouwbaar verhuisbedrijf te vinden. Bij Holland Movers kunnen wij in de meeste gevallen uw verhuizing snel inplannen. Wij realiseren ons dat lang niet alle verhuizingen lang van tevoren geregeld kunnen worden. Het hangt sterk van de situatie en onze capaciteit af hoe snel wij uw verhuizing kunnen regelen. Neem voor een spoedverhuizing dus zo snel mogelijk telefonisch contact met ons op. In dat geval kunnen wij meteen uw verhuizing inplannen.

Verkoop & Verhuur van verhuismaterialen

Wilt u de verhuizing veelal zelf regelen, maar wilt u wel graag een aantal verhuismaterialen huren of kopen? Dan is bij Holland Movers zeker mogelijk. Holland Movers heeft diverse verhuisliften, verhuisdozen en verhuiswagens in het assortiment. Een verhuislift huren kan zeker handig zijn als het gaat om een appartement. U hoeft dan immers geen gebruik te maken van de (vaak kleine) lift. Het verhuur van de verhuiswagen is altijd inclusief chauffeur. Deze ervaren medewerker helpt u graag bij het zo efficiënt mogelijk verhuizen. Wilt u graag een aantal verhuisdozen kopen om spullen in te bewaren? Dan kan dit uiteraard ook. Wilt u graag meer weten over onze verhuisdiensten? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op.

Binnen een enkel ogenblik een prijsindicatie