Toen wij als verhuisbedrijf onze eerste stappen zetten op de verhuismarkt, was dat op het gebied van privéverhuizingen. Ook nu nog zijn veel van de verhuizingen waarvoor wij ingeschakeld worden privéverhuizingen.

Wij voelen ons vereerd dat zo veel klanten reeds hun vertrouwen in ons hebben gesteld. Iedere verhuizing is anders, en daardoor hebben onze professionele medewerkers in de loop der jaren uiteenlopende kennis opgedaan over het verhuisvak.

Prijsindicatie voor privéverhuizing aanvragen

Privéverhuizingen: ons dienstenaanbod

Die kennis zetten zij graag voor u in om ook uw privéverhuizing tot een goed einde te brengen. Ons aanbod op het vlak van privéverhuizingen bestaat uit de volgende diensten:

Particuliere verhuizing

U kunt bij ons verhuisbedrijf Holland Movers terecht voor zowel uw nationale – als internationale verhuizing. Bij iedere particuliere verhuizing halen wij het onderste uit de kan. Wij gebruiken graag onze expertise in combinatie met uw specifieke wensen, om uw particuliere verhuizing succesvol te volbrengen.

Seniorenverhuizing

Een seniorenverhuizing kenmerkt zich vaak door de vele emoties die optreden. De desbetreffende persoon verhuisd immers vaak naar zijn laatste woning. Holland Movers heeft enkel werknemers in dienst die u met veel respect bijstaan tijdens deze vaak emotionele verhuizing. In vele gevallen zal er een schifting moeten worden gemaakt van alle inboedel. Wanneer u diensten afneemt bij Holland Movers, bent u ervan verzekerd dat uw inboedel naar de juiste plekken worden gebracht.

Woningontruiming

Woningontruiming kenmerkt zich doordat er vaak in een kort tijdsbestek een heel huis zal moeten worden leeggeruimd en in sommige gevallen ook zal moeten worden ontdaan van tapijt en laminaat. U kunt van onze verhuisservice gebruik maken, ook wanneer het spoed betreft. U kunt in vele gevallen vaak nog de volgende dag een verhuisteam verwachten die uw woningontruiming tot in de puntjes voor u verzorgd. De verhuizers van Holland Movers staat graag 24/7 voor u klaar.

Londen Express

Vanwege het groot aantal mensen dat naar Engeland verhuisd, hebben wij de Londen Express in het leven geroepen. Inmiddels heeft ons verhuisbedrijf al heel wat mensen middels een zorgeloze verhuizing naar hun nieuwe woning mogen brengen. Maak ook gebruik van onze Londen Express voor al uw verhuizingen van en naar Engeland en wees verzekerd van een excellente verhuizing waar u geen omkijken naar heeft.

Offerte aanvragen

Persoonlijke aanpak

Persoonlijke, eigen, vaste accountmanager die de tijd neem om naar uw persoonlijke wensen te luisteren en een verhuisplan op te stellen dat op uw wensen inspeelt. Wij stellen er plezier in om voor elke verhuisvraag een passende oplossing te bieden. Maatwerk is onze expertise.

Kunt u op onze website geen specifieke informatie vinden over het soort privéverhuizing dat u wenst? Neemt u gerust contact met ons op en vertel ons over uw verhuiswensen. Bent u wellicht op zoek naar opslag op maat, of zoekt u een afleverservice voor grote objecten? Laat ons weten waarnaar u op zoek bent. Wij zetten onze expertise in om van uw wensen werkelijkheid te maken.

De zekerheden van Holland Movers

Om u ervan te verzekeren dat uw verhuizing, transport of emigratie in goede handen is bij Holland Movers, toetsen wij ons werk altijd aan een aantal zekerheden. Deze zekerheden willen wij u als klant te allen tijde bieden.

Of u nu met 5 verhuisdozen en 6 meubelen twee straten verderop in Amsterdam verhuist of internationaal verhuist vanuit hartje Den Haag en daarbij al uw kostbare en omvangrijke verzamelingen mee wilt nemen: wij bieden u de volgende garanties.

  • Neemt u contact met ons op? Dan kunt u dezelfde dag nog een reactie tegemoetzien;
  • Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar, 364 dagen per jaar. Enkel op Koningsdag zijn wij gesloten;
  • Fullservice verhuizingen tegen vaste prijzen;
  • Geen verrassingen achteraf;
  • Wij zijn altijd present op de afgesproken tijd;
  • Uw verhuizing is verzekerd;
  • Ons verhuispersoneel is correct en beheerst meerdere talen;
  • Verhuist u met spoed? Wij arrangeren uw spoedverhuizing binnen 24 uur;
  • Onze planning is altijd duidelijk en wordt opgesteld aan de hand van uw wensen.

Een verhuizing naar úw wens?

U maakt uw wensen kenbaar aan ons en wij doen de rest. Wij hebben ruime ervaring in verschillende typen verhuizingen waardoor u met een gerust hart ieder type verhuizing aan ons kunt toevertrouwen.

Wenst u ook gebruik te maken van de excellente services van Holland Movers, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zullen u nog dezelfde dag van een reactie voorzien. Ons complete team staat graag voor u klaar!

Binnen een enkel ogenblik een prijsindicatie