Op locatie:

Verhuizen naar Amerika

Let op: momenteel is het niet mogelijk om met ons te verhuizen naar Amerika.

Wanneer u zorgeloos wilt verhuizen naar Amerika bent u bij Holland Movers aan het juiste adres. Wij zijn dé specialisten voor nationale en internationale verhuizingen in het luxe segment. Dat betekent een deur tot deur service waarbij onze ervaren verhuizers uw dierbare eigendommen zullen verplaatsen naar iedere gewenste bestemming in de Verenigde Staten. En altijd op basis van een vaste prijs die uw persoonlijke accountmanager zal opstellen. U hoeft alleen uw eigen koffer in te pakken, wij zorgen voor de rest.

Hoe werkt verhuizen naar Amerika?

Holland Movers werkt met persoonlijke accountmanagers zodat u altijd een vast aanspreekpunt heeft. Dat is wel zo prettig bij contactmomenten tijdens het gehele traject. Wij regelen voor u de gehele verhuizing vanaf het vertrekpunt naar de bestemming, bij iedere stap zorgen onze getrainde medewerkers ervoor dat iedere handeling uitgevoerd wordt conform onze kwaliteitseisen. Naast de zorg voor al uw bezittingen nemen we vooral ook de stress weg bij onze klanten. U voelt zich bij de eerste kennismaking al gerust, omdat u kunt vertrouwen op de professionals van Holland Movers.

  Internationale verhuizingen per zeecontainer

  De verhuizing naar Amerika zal via een zeecontainer verlopen die een capaciteit heeft van ongeveer 70 kubieke meter. Het traject over land wordt met een vrachtwagen afgelegd. Ook het transport van uw voertuigen zoals een auto of motor kunnen we verzorgen. Heeft u huisdieren? Ook die verantwoordelijkheid nemen we u graag uit handen. Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

  Waarom kiezen voor Holland Movers?

  • Vaste prijs: Alvorens het project aan te nemen zal er eerst een nauwkeurige berekening plaatsvinden van de werkzaamheden waaronder de omvang van de inboedel. Op basis daarvan wordt een vaste prijs bepaald. Zo komt u achteraf niet voor onaangename verrassingen te staan.
  • Persoonlijke accountmanager: Het is niet prettig om van het kastje naar de muur gestuurd te worden. Daarom krijgt iedere klant een persoonlijke accountmanager toegewezen die u tijdens het gehele project zal begeleiden. Heeft u een vraag over het inpakken? Wilt u weten waar de container zich bevindt? Wilt u op het laatste moment nog iets doorgeven? Geen probleem, Holland Movers staat voor u klaar!
  • Van inpakken tot uitpakken: Het is niet alleen een flinke klus om zelf uw bezittingen in te pakken, als u niet oplet kan er flinke schade ontstaan. Onze verhuizers zijn intern opgeleid om alle goederen op delicate wijze te behandelen. Bij het inpakken, verpakken én uitpakken op de nieuwe locatie.
  • Opslag: Bij relocation, en voor expats, bieden wij tijdelijke of lange termijn opslag aan van de inboedel. Bijvoorbeeld wanneer u zich slechts tijdelijk verplaatst, of als de nieuwe locatie kleiner is van oppervlakte, zorgen wij ervoor dat u niets hoeft op te offeren.
  • Douane: Holland Movers draagt zorg voor alle formaliteiten bij de douane. Met name de inklaring in de Verenigde Staten kan obstakels met zich meebrengen die we u graag uit handen nemen.

  Holland Movers heeft passie voor verhuizen. Wij zijn pas tevreden als u dat bent! Ons personeel werkt op basis van een jarenlange ervaring binnen een team van specialisten. Wij hebben niet alleen verstand van zaken, maar geven ook gehoor aan al uw wensen. Zo kunt u rekenen op een comfortabele verhuizing naar Amerika.

  Ook voor emigratie naar andere internationale bestemmingen kunt u Holland Movers inzetten. Wij staan u bijvoorbeeld bij tijdens uw verhuizing naar Australië of Curaçao. Ook binnen Europa voeren wij verschillende verhuizingen uit, zoals naar EngelandBelgië of Frankrijk.

  Wie wij hielpen verhuizen:

  Over ons:

  De firma Holland Movers is ontstaan uit een vereniging van meerdere gespecialiseerde verhuisbedrijven met ieder hun expertise. In de afgelopen decennia hebben wij 80.000+ klanten geholpen met verhuizingen, transporten en projecten.

  info@hollandmovers.nl
  Hoofdkantoor:
  085 105 831 3
  Onze blog

  H.J.E. Wenckebachweg 159, 1096AM Amsterdam