Op locatie:

Verhuizen naar Australië

Verhuizen naar Australië

Let op: momenteel is het niet mogelijk om met ons te verhuizen naar Australië.

Als u op zoek bent naar een verhuisbedrijf die uw gehele inboedel zal verhuizen naar Australië moet u bij Holland Movers zijn. Wij zijn dé experts in verhuizingen in het luxe segment, zowel nationaal als internationaal. Ervaar het comfort van onze service vanuit ieder gewenst vertrekpunt tot aan de bestemming, waarin onze specialisten uw bezittingen zullen vervoeren naar iedere locatie in Australië. Uw persoonlijke accountmanager zal vooraf een vaste prijs bepalen wat zekerheid biedt. Zo hoeft u zelf alleen nog maar uw koffer in te pakken, laat de rest gerust aan ons over. Een zorgeloze verhuizing regelt u bij Holland Movers.

Hoe gaat een verhuizing naar Australië in zijn werk?

Bij Holland Movers zult u als eerste een persoonlijke accountmanager toegewezen krijgen. Dat maakt communicatie tijdens de verhuizing wel zo prettig. Onze professionele verhuizers zullen bij iedere stap volgens onze strenge kwaliteitseisen hun werk uitvoeren. Zo nemen we niet alleen de zorg voor uw persoonlijke eigendommen uit handen, maar ook de stress die bij een internationale verhuizing komt kijken. Dit zult u al ervaren tijdens het eerste contact, bij Holland Movers bent u zelf óók in goede handen.

Holland Movers staat voor een fullservice internationale verhuizing. De zaken die hieronder vallen zijn:

   • Inpakken, verpakken en uitpakken;
   • Het regelen van alle douaneformaliteiten;
   • Tijdelijke of langdurige opslag van inboedel;
   • Het meeverhuizen van uw auto, motor en zelfs huisdieren naar het buitenland;
   • Uw eigen verhuismanager.

Internationaal verhuizen per zeecontainer

Om de goederen te verplaatsen naar Australië wordt gebruikt gemaakt van een zeecontainer die een inhoud heeft van pakweg zeventig kubieke meter. Het deel over land zal via een vrachtwagen afgelegd worden. Wanneer u graag voertuigen wilt laten verhuizen zoals een auto of motor kunnen we dat ook verzorgen. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om uw huisdieren veilig te transporteren naar uw nieuwe bestemming. De verhuiscontainer biedt de mogelijkheid om direct je volledige inboedel op je nieuwe woonadres te laten verplaatsen. Door op deze manier gebruik te maken van onze diensten scheelt u dat brandstofkosten, verzekeringskosten en afkoopkosten eigen risico. Op deze manier kunt u zorgeloos emigreren en wordt de verhuizing door een betrouwbare partner van A tot Z voor u gerealiseerd.

Vijf redenen om te kiezen voor Holland Movers

 • Vast tarief: Voordat we starten met de verhuizing zullen we eerst de werkzaamheden en de omvang van de inboedel nauwgezet in kaart brengen. Zo komen we tot een vast tarief om achteraf onaangename verrassingen te voorkomen.
 • Individuele accountmanager: Steeds iemand anders aan de lijn krijgen is niet prettig, zeker niet in een stressvolle situatie. Daarom zult u altijd een individuele accountmanager toegewezen krijgen die u van A tot Z zal begeleiden. Wanneer u bij het inpakken vragen heeft, als u de locatie van de container wilt opvragen, of voor last-minute wijzigingen kunt u altijd contact opnemen met uw Holland Movers adviseur.
 • Inpakken, verpakken en uitpakken: Niemand zit erop te wachten om verhuisdozen in te pakken, wanneer u onnauwkeurig te werk gaat kan er zelfs schade ontstaan. Laat deze klus gerust over aan ons professionele team die met de grootste zorg uw bezittingen inpakken, verpakken en weer uitpakken in “The Land Down Under”.
 • (Lange termijn) opslag: Voor expats en relocation trajecten is het mogelijk om uw inboedel voor een korte of lange periode op te laten slaan. Denk aan een verhuizing van tijdelijke aard, of wanneer de nieuwe woning minder ruimte biedt. Verlies geen enkele bezitting en informeer naar onze opslagmogelijkheden.
 • Douaneformaliteiten: Uiteraard zal Holland Movers ervoor zorgen dat het inklaren en het papierwerk bij de douane soepel verloopt. U hoeft alleen maar de vlucht te maken, wij zorgen voor de rest.

Bij Holland Movers hebben we een passie voor verhuizen. Het is onze uitdaging om iedere klant tevreden te stellen. Daarom werken we met een ervaren team professionals met ieder hun eigen specialisme, die keer op keer maatwerk leveren. Zo zorgen we ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken tijdens het verhuizen naar Australië.

Emigreren naar Australië zorgeloos geregeld

De stap nemen om te emigreren en de bijbehorende voorbereidingen en de uiteindelijke overtocht zal veel tijd en energie kosten. Wij zijn er om dit voor een groot gedeelte van u over te nemen om dit zorgeloos te laten verlopen. Wij hebben inmiddels ervaring op dit gebied en kunnen u hierbij goed helpen en werk uit handen nemen en de inboedel voor u meeverhuizen. Dit zal per zeecontainer gaan. Daarnaast kunnen wij ook voertuigen meeverhuizen zoals uw motor of auto.

Een verhuizing binnen Europa naar Frankrijk, Duitsland of België behoort ook tot de mogelijkheden bij Holland Movers. Onze verhuisservice reikt van Australië tot Amerika en van Engeland naar Curacao. Ook voor overige landen over de wereld kunt u zich bij Holland Movers melden. Via ons aanvraagformulier kunt een vrijblijvende aanvraag voor uw verhuizing doen.

  Wie wij hielpen verhuizen:

  Over ons:

  De firma Holland Movers is ontstaan uit een vereniging van meerdere gespecialiseerde verhuisbedrijven met ieder hun expertise. In de afgelopen decennia hebben wij 80.000+ klanten geholpen met verhuizingen, transporten en projecten.

  info@hollandmovers.nl
  Hoofdkantoor:
  085 105 831 3
  Onze blog

  H.J.E. Wenckebachweg 159, 1096AM Amsterdam