Als u op zoek bent naar een verhuisbedrijf die uw gehele inboedel zal verhuizen naar Australië moet u bij Holland Movers zijn. Wij zijn dé experts in verhuizingen in het luxe segment, zowel nationaal als internationaal. Ervaar het comfort van onze service vanuit ieder gewenst vertrekpunt tot aan de bestemming, waarin onze specialisten uw bezittingen zullen vervoeren naar iedere locatie in Australië. Uw persoonlijke accountmanager zal vooraf een vaste prijs bepalen wat zekerheid biedt. Zo hoeft u zelf alleen nog maar uw koffer in te pakken, laat de rest gerust aan ons over.

Hoe gaat een verhuizing naar Australië in zijn werk?

Bij Holland Movers zult u als eerste een persoonlijke accountmanager toegewezen krijgen. Dat maakt communicatie tijdens de verhuizing wel zo prettig. Onze professionele verhuizers zullen bij iedere stap volgens onze strenge kwaliteitseisen hun werk uitvoeren. Zo nemen we niet alleen de zorg voor uw persoonlijke eigendommen uit handen, maar ook de stress die bij een internationale verhuizing komt kijken. Dit zult u al ervaren tijdens het eerste contact, bij Holland Movers bent u zelf óók in goede handen.

Binnen een enkel ogenblik een prijsindicatie

Internationaal verhuizen per zeecontainer

Om de goederen te verplaatsen naar Australië wordt gebruikt gemaakt van een zeecontainer die een inhoud heeft van pakweg 70 kubieke meter. Het deel over land zal via een vrachtwagen afgelegd worden. Wanneer u graag voertuigen wilt laten verhuizen zoals een auto of motor kunnen we dat ook verzorgen. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om uw huisdieren veilig te transporteren naar uw nieuwe bestemming.

Vijf redenen om te kiezen voor Holland Movers

  • Vast tarief: Voordat we starten met de verhuizing zullen we eerst de werkzaamheden en de omvang van de inboedel nauwgezet in kaart brengen. Zo komen we tot een vast tarief om achteraf onaangename verrassingen te voorkomen.
  • Individuele accountmanager: Steeds iemand anders aan de lijn krijgen is niet prettig, zeker niet in een stressvolle situatie. Daarom zult u altijd een individuele accountmanager toegewezen krijgen die u van A tot Z zal begeleiden. Wanneer u bij het inpakken vragen heeft, als u de locatie van de container wilt opvragen, of voor last-minute wijzigingen kunt u altijd contact opnemen met uw Holland Movers adviseur.
  • Inpakken, verpakken en uitpakken: Niemand zit erop te wachten om verhuisdozen in te pakken, wanneer u onnauwkeurig te werk gaat kan er zelfs schade ontstaan. Laat deze klus gerust over aan ons professionele team die met de grootste zorg uw bezittingen inpakken, verpakken en weer uitpakken in “The Land Down Under”.
  • (Lange termijn) opslag: Voor expats en relocation trajecten is het mogelijk om uw inboedel voor een korte of lange periode op te laten slaan. Denk aan een verhuizing van tijdelijke aard, of wanneer de nieuwe woning minder ruimte biedt. Verlies geen enkele bezitting en informeer naar onze opslagmogelijkheden.
  • Douaneformaliteiten: Uiteraard zal Holland Movers ervoor zorgen dat het inklaren en het papierwerk bij de douane soepel verloopt. U hoeft alleen maar de vlucht te maken, wij zorgen voor de rest.

Bij Holland Movers hebben we een passie voor verhuizen. Het is onze uitdaging om iedere klant tevreden te stellen. Daarom werken we met een ervaren team professionals met ieder hun eigen specialisme, die keer op keer maatwerk leveren. Zo zorgen we ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken tijdens uw verhuizing naar Australië.

Binnen een enkel ogenblik een prijsindicatie