Op locatie:

Verhuizen naar Canada

Let op: momenteel is het niet mogelijk om met ons te verhuizen naar Canada.

Heeft u de knoop doorgehakt en staat er een verhuizing naar Canada op het programma? Dan is Holland Movers het perfecte verhuisbedrijf om uw verhuizing te verzorgen.

Verhuizen naar Canada: een hele onderneming

Een internationale verhuizing heeft doorgaans heel wat meer voeten in de aarde dan een normale particuliere verhuizing of bedrijfsverhuizing. U hebt immers te maken met de wet- en regelgeving van het land waar u naartoe verhuist, dus er komen veel extra regelzaken bij uw emigratie kijken.

Daarnaast is een verhuizing naar Canada of een ander land dat ver van Nederland ligt, vaak een emotioneel proces. U laat immers alles achter dat u kent en gaat uw vrienden en familieleden veel minder vaak zien. Holland movers zorgt ervoor dat u op afscheid nemen kunt focussen en wij nemen ondertussen alle praktische zaken uit handen.

Internationaal verhuizen met Holland Movers

Holland Movers is gespecialiseerd in internationaal verhuizen in het luxesegment. Wij hebben ons niet enkel toegelegd op het veilig vervoeren van uw kostbare bezittingen van A naar B: wij begrijpen dat een internationale verhuizing meer is dan een verplaatsing. Het emotionele aspect van emigreren naar Canada (of een andere ver weg gelegen bestemming zoals Amerika of Australië) maakt een groot deel uit van uw verhuizing.

Hoe Holland Movers u helpt emigreren naar Canada

Wij houden rekening met de ingrijpende gevolgen die een verhuizing naar Canada voor u kan hebben. Ons doel hierin is om u te ontzorgen op een manier die u aanstaat. Wij kunnen onder andere de volgende werkzaamheden voor u oppakken:

  • inpakken en zorgvuldig verpakken van uw bezittingen, de verhuizing voorbereiden
  • verhuizen naar Canada van uw huisdieren
  • opslaan van uw meubelen of andere kostbare stukken die u niet mee wenst te nemen naar Canada
  • meeverhuizen van auto’s of motoren naar het buitenland
  • uit handen nemen van douaneformaliteiten

Verhuizen naar Canada met een zeecontainer

Een zeecontainer is uitermate geschikt voor emigraties. In een zeecontainer kunnen al uw bezittingen veilig worden opgeslagen. Emigreren naar Canada is dan ook een project dat wij vaak per zeecontainer doen.

De gemiddelde zeecontainer heeft een inhoud van bijna 70 kubieke meter. In een zeecontainer zijn uw zaken zeker verpakt. De zeecontainer wordt per vrachtwagen en per schip vervoerd. Uw bezittingen blijven gedurende de hele reis in de container zitten en worden niet overgeladen, wat de kans op schade minimaliseert.

(tijdelijke) opslag van uw bezittingen

Wanneer er bezittingen zijn die in Nederland blijven omdat u bijvoorbeeld slechts een jaar naar het buitenland verhuist, kunt u via Holland Movers opslag regelen. Wij bieden een flexibele service. Dat betekent dat u kunt wisselen van tijdelijke opslag naar permanente opslag wanneer u besluit om langer in het buitenland te blijven.

De voordelen van emigreren naar Canada met Holland Movers

Wij vertellen u graag wat de voordelen zijn van emigreren met de ervaren internationale verhuizers van Holland Movers.

  • Wij bieden exclusief verhuizingen voor het luxesegment

Wij bedienen uitsluitend het luxesegment en hebben ons gespecialiseerd in de verpakking en het vervoer van exclusieve objecten.

  • Wij werken te allen tijde discreet, zowel tijdens als na uw verhuizing

Verhuizen en inpakken vereisen een nauwe samenwerking met onze verhuismedewerkers. Onze verhuismedewerkers gedragen zijn correct in de omgang en discreet in hun werkzaamheden.

  • Onze dienstverlening is hoogwaardig

Hebt u speciale wensen voor uw verhuizing? Vraagt u gerust naar de mogelijkheden, wij doen er alles aan om het u naar de zin te maken en zetten onze verhuisexpertise graag voor u in.

  • Onze prijzen zijn vast en worden zorgvuldig van tevoren berekend

Met dank aan onze vooraf vastgestelde prijzen weet u precies waar u voor tekent en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan na uw verhuizing.

  • U beschikt over een vaste accountmanager die precies op de hoogte is van uw situatie

Binnen Holland Movers hebt u altijd een vast aanspreekpunt. Deze vaste contactpersoon leidt uw gehele emigratie in goede banen en is steeds op de hoogte van de meest recente situatie.

Zorgeloos verhuizen naar Canada begint hier

Hebt u vragen over uw emigratie naar Canada of over onze dienstverlening? Onze professionele verhuismedewerkers staan voor u klaar en beantwoorden uw vraag met plezier.

Neemt u gerust contact met ons of vult u ons aanvraagformulier in.

Verhuizen met Holland Movers

Naast internationaal verhuizen naar verre landen zoals Canada, kunt u eveneens bij ons terecht voor verhuizen naar België of seniorenverhuizingen. Wij zijn onder andere werkzaam als verhuisbedrijf Rotterdam, verhuisbedrijf Amsterdam en verhuisbedrijf Den Haag, waardoor u ons voor elke verhuizing kunt contacteren. Wij zijn er om u tijdens elke vorm van verhuizen volledig te ontzorgen.

Wie wij hielpen verhuizen: