Op locatie:

Verhuizen naar Curaçao

Verhuizen naar Curaçao

Let op: momenteel is het niet mogelijk om met ons te verhuizen naar Curaçao.

U hebt besloten naar Curaçao te verhuizen. Misschien hebt u (tijdelijk) werk gevonden op Curaçao of wilt u op Curaçao van uw pensioen gaan genieten.

Op deze pagina laten we u zien hoe Holland Movers u kan ontzorgen tijdens uw verhuizing naar Curaçao.

Verhuizen naar Curaçao? Kies voor een professionele verhuisservice!

Curaçao is een populaire bestemming voor internationale verhuizingen. Het feit dat Curaçao bij Nederland hoort, is een veelgehoord argument. Daarnaast is het klimaat op Curaçao voor veel mensen een reden om de oversteek te wagen.

Verhuizen naar Curaçao: er komt heel wat bij kijken. De verhuizing zelf, dus de verplaatsing van uw bezittingen van A naar B, is niet het enige wat hierbij veel stress kan opleveren. Zaken als verzekeringen en persoonlijke papieren dienen ook van tevoren in orde gemaakt te worden.

Bij Holland Movers is daarom ons doel om u uw gehele verhuizing uit handen te nemen. U hebt al genoeg zaken te organiseren voor uw verhuizing naar Curaçao. Wij zijn een professionele verhuisservice met veel ervaring in internationaal verhuizen. Wij zetten onze kennis en expertise graag voor u in om zo uw verhuizing naar Curaçao in goede banen te leiden.

Emigreren naar Curaçao: alles goed geregeld

Hoe ziet u uw verhuizing voor u? Welke zaken doet u het liefst zelf, welke werkzaamheden laat u liever over aan professionals?

Bij Holland Movers zorgen we dat uw verhuizing naar Curaçao goed geregeld is. Dit houd in dat wij uw verhuizing op zo’n manier coördineren dat deze perfect aansluit bij uw verhuiswensen.

Om u een beeld te geven van hoe wij uw verhuizing naar Curaçao aanpakken, geven wij u hieronder een beeld van onze werkwijze:

 1. U krijgt een persoonlijke accountmanager toegewezen voor uw verhuizing. Deze accountmanager is uw vaste aanspreekpunt voor alle zaken die met uw verhuizing te maken hebben.
 2. Uw persoonlijke accountmanager maakt graag persoonlijk kennis met u. Hij komt daarom graag bij u langs om uw wensen te inventariseren en om uw inboedel te bekijken. Aan de hand van uw verhuiswensen en uw inboedel geeft hij u vervolgens een prijsvoorstel.
 3. Na uw akkoord beginnen wij, in samenspraak met u, de details van uw verhuizing te regelen. Geef zeker uw persoonlijke wensen door. Wij kunnen bijvoorbeeld de inpakwerkzaamheden geheel van u overnemen, maar kunnen uw verhuizing ook pas begeleiden vanaf het moment dat u daadwerkelijk transport van uw inboedel nodig hebt.
 4. Tijdens het transport van uw waardevolle bezittingen hebt u hier geen omkijken naar. Onze verhuizers verzorgen het transport van a tot z.
 5. Randzaken zien wij niet als randzaken: wij regelen indien gewenst ook het veilig transport van uw huisdieren en auto of motor en zien erop toe dat alle douaneformaliteiten in orde zijn.

  Waarom internationaal verhuizen met Holland Movers?

  Internationaal verhuizen is voor velen een onoverzichtelijke, ingewikkelde taak. Holland Movers heeft al vele internationale verhuizingen begeleid en zet deze ervaring ook graag in om uw internationale verhuizing naar Curaçao in goede banen te leiden.

  Waarom Holland Movers de juiste verhuisservice is om uw verhuizing naar Curaçao te regelen? Wij vertellen het u graag:

  • Zorgeloos verhuizen op uw manier

  U verhuist op uw manier, of u nu van Amsterdam naar Rotterdam verhuist of gaat emigreren naar Curaçao vanuit Utrecht. Bij Holland Movers luisteren we naar uw wensen en zijn wij flexibel in de inzetmogelijkheden van onze dienstverlening.

  • Uw persoonlijke accountmanager als vast aanspreekpunt

  Wat voor soort vraag u ook hebt over uw verhuizing: uw vaste accountmanager is op de hoogte van uw gehele verhuizing en kan al uw vragen daarom gericht beantwoorden, zowel voor als tijdens de verhuizing.

  • Opslag kunt u ook bij ons afnemen, ook voor langere periode

  Als u bijvoorbeeld als expat voor een vaste periode naar Curaçao verhuist, neemt u misschien slechts een gedeelte van uw bezittingen mee. Het resterende gedeelte van uw inrichting moet u elders zien op te slaan. Holland Movers bezit over eigen opslagruimte, waar wij uw dierbare eigendommen voor korte of langere periode kunnen opslaan. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden!

  • Duidelijke, vooraf vastgestelde prijs

  De prijs voor uw emigratie naar Curaçao wordt altijd van tevoren vastgesteld op basis van een nauwkeurige inventarisatie van uw wensen en uw inboedel. Zo komt u achteraf niet voor onaangename verrassingen te staan. De vastgestelde prijs verandert niet. Eventuele onvoorziene bijkomstigheden tijdens de verhuizing zijn voor rekening van Holland Movers.

  Neem vandaag nog contact op!

  Wilt u vrijblijvend meer informatie ontvangen over hoe wij uw verhuizing naar Curaçao voor u kunnen verzorgen? Neem gerust contact met ons op!

  Wie wij hielpen verhuizen:

  Over ons:

  De firma Holland Movers is ontstaan uit een vereniging van meerdere gespecialiseerde verhuisbedrijven met ieder hun expertise. In de afgelopen decennia hebben wij 80.000+ klanten geholpen met verhuizingen, transporten en projecten.

  info@hollandmovers.nl
  Hoofdkantoor:
  085 105 831 3
  Onze blog

  H.J.E. Wenckebachweg 159, 1096AM Amsterdam