Op locatie:

Verhuizen naar Engeland

Verhuizen naar Engeland

Let op: momenteel is het niet mogelijk om met ons te verhuizen naar Engeland.

U hebt het plan opgevat om te emigreren naar Engeland. Wellicht hebt u al een huis gekocht in Engeland en weet u al precies wanneer u wilt verhuizen. Het kan ook zo zijn dat u nog in de oriëntatiefase zit en nog niet eens zeker bent van waar in Engeland u precies zou willen wonen.

Hoe het ook zij: emigreren naar Engeland is een stap die veel verandering in uw leven zal brengen en daardoor vaak onzekerheid met zich meebrengt. Holland Movers neemt graag een deel van die onzekerheid weg door ervoor te zorgen dat het verhuizen naar Engeland tot in de puntjes geregeld is.

Onze zekerheden bij verhuizen naar Engeland

Gaat u verhuizen naar de UK, dan zoekt u een betrouwbare partner die uw bezittingen secuur voor u over zee kan vervoeren.

Bij Holland Movers bieden wij u de volgende zekerheden die uw internationale verhuizing naar Engeland tot een succes maken:

  • U kiest wat u uitbesteedt en wat liever zelf uitvoert;
  • Indien nodig zorgen wij voor veilige opslag van een gedeelte van uw inboedel;
  • Ook voor uw huisdieren zorgen wij voor gepast en zo comfortabel mogelijk vervoer;
  • Uw auto of motor meeverhuizen naar het buitenland is geen probleem;
  • U krijgt altijd een persoonlijke verhuismanager toegewezen;
  • Vooraf vastgestelde prijs, dus geen onaangename verrassingen achteraf.

Wij doen er alles aan om uw verhuizing naar Engeland toe te spitsen op uw wensen. Deelt u dan ook uw speciale wensen met uw persoonlijke verhuismanager. Hij staat steeds voor u klaar en maakt het u graag naar de zin.

Privé en zakelijk

Bij Holland Movers kunt u voor elk soort verhuizing terecht, zowel privé als zakelijk. Onze ervaring met beide soorten verhuizingen en met internationaal verhuizen maakt dat wij de klappen van de zweep kennen. Hierdoor kunnen wij uw verhuizing tot in de puntjes voorbereiden en verloopt de dag zelf ook gestroomlijnd en vlekkeloos.

Of u nu emigreert naar Londen of naar het platteland in North Yorkshire verhuist, wij vervoeren uw eigendommen zorgvuldig van A naar B.

Werken in Engeland? Expat verhuizingen met klasse

Op het gebied van particuliere verhuizingen hebben wij ervaring met grote verhuizingen van gezinnen die voorgoed verhuizen naar Engeland, maar ook met kleinere expat verhuizingen.

Expat verhuizingen zijn vaak verhuizingen die snel geregeld dienen te worden. Ook is een verhuizing vaak slechts tijdelijk. Dit zorgt ervoor dat expats regelmatig niet enkel een verhuisdienst zoeken, maar daarnaast ook op zoek zijn naar opslag.

Holland Movers heeft een groot team en is daardoor in staat om een verhuizing op korte termijn te organiseren, uiteraard met onze natuurlijke zorgvuldigheid. Tevens bieden wij opslag in eigen beheer aan.

Voor expats die verhuizen naar Londen, hebben wij zelfs een aparte dienst opgericht: de Londen Express. Zo kunnen wij expats die gaan werken in Engeland, van dienst zijn met een specifieke service.

Terugverhuizen vanuit Engeland naar Nederland doet u ook met de excellente verhuisservice van Holland Movers.

Opslag van inboedel bij Holland Movers

Naar Engeland verhuizen kan er soms voor zorgen dat u niet uw gehele inboedel wilt of kunt meenemen. Zeker als u slechts tijdelijk verhuist of een gemeubileerde woonruimte huurt, blijven veel van uw eigendommen in Nederland achter.

Aan Holland Movers kunt u zowel uw verhuizing als de opslag van uw bezittingen met een gerust hart uitbesteden. Wij hebben onze eigen opslag en besteden de opslag van uw eigendommen dus niet uit. Uw eigendommen worden opgeslagen in een veilige loods en zijn te allen tijde verzekerd. Het transport naar de opslaglocatie wordt door de ervaren verhuizers van Holland Movers verzorgd.

Zakelijk verhuizen naar Londen

Zakelijk verhuizen naar Londen doen wij regelmatig voor zowel grote als kleine bedrijven.

Bij zakelijke verhuizingen is het van belang dat de verhuizing in een zo kort mogelijk tijdsbestek plaatsvindt. Zo wordt de bedrijfsvoering zo kort mogelijk onderbroken en ontstaat er zo min mogelijk winstderving.

U kunt bij ons terecht voor:

Verhuizen naar Engeland: kosten

Elke verhuizing naar Engeland is anders. Wij geloven in maatwerk en spreken daarom graag uw verhuizing naar Engeland met u door. Zo maken wij een nauwkeurige inschatting van de te verrichten werkzaamheden en bieden u aan de hand daarvan een vrijblijvende offerte aan.

Bent u benieuwd naar de kosten van verhuizen naar Engeland? Via ons aanvraagformulier kunt u vrijblijvend een prijsindicatie opvragen voor uw emigratie.

Wie wij hielpen verhuizen: