Op locatie:

Verhuizen naar Griekenland

Verhuizen naar Griekenland

Let op: momenteel is het niet mogelijk om met ons te verhuizen naar Griekenland (eilanden).

Heeft u de keuze gemaakt en staat er een emigratie naar Griekenland op de planning? Of u nu neerstrijkt in een sfeervolle badplaats aan de azuurblauwe zee of in een levendige stad waar de klassieke cultuur nog overal aanwezig is, Griekenland is een prachtige plek om te wonen en te werken. U heeft waarschijnlijk echter weinig zin in de daadwerkelijke verhuisdagen van een verhuizing op deze schaal. Daarom staat Holland Movers voor u klaar om u geheel te ontzorgen tijdens deze hectische periode.

Kies voor een zorgeloze verhuizing naar Griekenland

Een internationale verhuizing, zoals naar Griekenland, is een grote stap in uw leven. Wij begrijpen als geen ander dat u veel zaken aan uw hoofd heeft in deze periode. Daarom is het doel van Holland Movers om u zo veel mogelijk zorgen uit handen te nemen en uw wensen centraal te stellen.

Persoonlijk accountmanager voor uw internationale verhuizing

Bij Holland Movers wordt uw verhuizing van a tot z geregeld door uw persoonlijk accountmanager. Deze staat altijd tot uw beschikking om uw vragen te beantwoorden en om u up-to-date te houden. U kunt zowel voor, tijdens als na de verhuizing terecht bij uw accountmanager voor alle vragen omtrent de verhuizing. Doordat de accountmanager het gehele verhuisproces overziet, kunnen wij garanderen dat uw verhuizing soepel en secuur verloopt zonder onnodig oponthoud.

Vasteprijsofferte

U hoeft bij Holland Movers niet te vrezen voor onverhoedse kosten, kleine lettertjes of ridicule tarieven. De prijs voor uw emigratie naar Griekenland wordt vooraf vastgesteld door uw accountmanager op basis van een gedetailleerde inventarisatie van uw inboedel en persoonlijke verhuiswensen. Eventuele onvoorziene omstandigheden zijn voor rekening van Holland Movers.

Altijd een verzekerde verhuizing

Vanzelfsprekend is het onze eerste prioriteit om uw eigendommen veilig van A naar B te vervoeren. Omdat onvoorziene omstandigheden echter altijd kunnen optreden, is een verzekering van uw inboedel standaard inbegrepen als u met ons een verhuisovereenkomst aangaat. Dat biedt toch een extra stukje zekerheid dat u goed kunt gebruiken in deze hectische periode.

Correcte en ervaren verhuismedewerkers

Holland Movers stelt het team voor uw verhuizing met zorg samen. Al onze verhuismedewerkers zijn geselecteerd op correctie en discretie. Daarnaast ontwikkelen veel van onze verhuizers een specialisme, waardoor het team voor uw verhuizing gegarandeerd kan voldoen aan uw persoonlijke wensen en de eisen die uit de aard van uw relocation voortvloeien. U kunt uw meubelen en dierbare bezittingen dus zonder schroom in de zorgvuldige handen van onze verhuizers laten.

In het geval van een internationale verhuizing bieden wij te allen tijde ook Engelssprekende verhuismedewerkers aan. Als u naar Griekenland verhuist, pogen wij ook minimaal één verhuismedewerker aan uw persoonlijke verhuisteam toe te voegen die de lokale taal, in dit geval het Grieks, machtig is.

Privé of zakelijk verhuizen naar Griekenland

Wij van Holland Movers hebben al vele internationale verhuizingen op onze naam mogen schrijven, waardoor onze verhuismedewerkers de juiste kennis en ervaring hebben om ook uw relocation tot in de puntjes te verzorgen. Wij nemen zowel particuliere verhuizingen als zakelijke verhuizingen voor onze rekening. Ook seniorenverhuizingen en expatverhuizingen behoren tot ons (internationale) repertoire. Neem vandaag nog contact met ons op om uw wensen te bespreken, en u heeft morgen al duidelijkheid.

Expat verhuizingen naar Griekenland

Is uw werk of werkgever de aanleiding voor uw verhuizing naar Griekenland? Ook dan begeleiden wij u graag. Indien uw relocation van tijdelijke aard is, kunt u ook veilige opslag van uw meubelen en bezittingen bij ons afnemen. Deze opslagruimte hebben wij in eigen beheer, waardoor ook bij deze service de lijntjes kort zijn en het overzicht over uw verhuizing en inboedel niet verloren gaat.

Internationale verhuizing naar Griekenland: de kosten

Wij rekenen geen vaste tarieven voor internationale verhuizingen, zo ook niet voor uw geplande verhuizing naar Griekenland. De offerte die wij opstellen voor u is maatwerk en wordt gebaseerd op een persoonlijke inspectie van uw inboedel en inventarisatie van uw wensen door uw accountmanager. Zodra u akkoord gaat en u de offerte tekent, staan de kosten voor uw verhuizing naar Griekenland vast. Wel kunt u hieronder een vrijblijvende prijsindicatie aanvragen.

Wie wij hielpen verhuizen: