Verhuizen naar Nederland: welkom terug!

Gaat u weer verhuizen naar Nederland vanuit het buitenland? Welkom terug in eigen land! Wij staan u graag bij voor en tijdens de verhuizing en nemen u het regelwerk uit handen.

Ook als u gaat emigreren naar Nederland en misschien wel voor het eerst in Nederland komt, is Holland Movers de perfecte partner. Wij kennen Nederland goed, zijn bekwame verhuizers en hebben bovendien uitgebreide ervaring met internationale verhuizingen.

Of u nu gaat immigreren naar Nederland en dus terugkomt naar uw eigen land of dat u gaat emigreren naar Nederland en uw eigen land inruilt voor een tijdelijk of permanent verblijf in Nederland: op Holland Movers kunt u rekenen voor een zorgeloze verhuizing.

Direct een prijsindicatie

Internationaal verhuizen met Holland Movers

Holland Movers voert maandelijks vele internationale verhuizingen uit. Zo kunt u niet alleen voor verhuizingen vanuit het buitenland naar Nederland bij ons terecht, maar bent u bij ons ook aan het juiste adres voor bijvoorbeeld:

Internationaal verhuizen op uw manier

Bij Holland Movers geldt: u verhuist op uw manier. De wijze waarop u het liefst verhuist, is wellicht totaal verschillend dan de manier waarop een ander graag verhuist. Wij hebben onze dienstverlening hierop afgestemd: bij ons kiest u zelf uw manier van verhuizen. Enkele voorbeelden:

 • U doet het inpakwerk zelf en laat het vervoer door een professionele verhuisservice uitvoeren;
 • U kiest voor een fullservice verhuizing en besteedt uw gehele verhuizing uit aan bekwame vakmannen;
 • U wint bij een specialistisch verhuisbedrijf advies in over de manier waarop u uw immigratie naar Nederland het best kunt organiseren.

Ook tussenvormen behoren tot de mogelijkheden. Kortom: u kiest welk gedeelte van uw verhuizing u uitbesteedt.

Wij hebben al vele verhuizers van dienst mogen zijn bij hun internationale verhuizing naar Nederland. Denk aan:

 • Senioren die na hun pensioen naar het buitenland zijn vertrokken en nu weer willen verhuizen naar Nederland;
 • Expats die tijdelijk in Nederland komen wonen voor hun werk;
 • Mensen die hun partner over de grens hebben leren kennen en nu hun buitenlandse partner naar Nederland halen.
 • Zakelijke verhuizingen van uw bedrijf over de landsgrenzen.

Wat uw situatie ook is en welke beweegredenen u ook hebt om het buitenland voor Nederland te verruilen: Holland Movers zorgt voor een soepele, zorgenvrije verhuizing naar Nederland. Wij hebben al diverse verhuizingen over de landgrens georganiseerd, verhuizen naar België komt vaak voor en dit regelen wij van A tot Z voor u.

Immigreren naar Nederland zonder zorgen

Terugverhuizen naar Nederland vanuit het buitenland heeft meer voeten in de aarde dan de gemiddelde verhuizing binnen de landsgrenzen. Er komen zaken bij kijken als:

 • Douaneformaliteiten
 • Opslag van uw inboedel
 • Meeverhuizen van uw auto of motor
 • Verhuizing van uw huisdier(en) terug naar Nederland

Bij Holland Movers is uw verhuizing in goede handen, juist ook als er extra zaken te regelen zijn. Voor ons behoren deze extra taken tot onze dagelijkse bezigheid. Wij nemen u dan ook juist die zaken graag uit handen die specifiek bij een internationale verhuizing of een verhuizing naar Nederland vanuit het buitenland om de hoek komen kijken.

Prijsindicatie aanvragen

Kwalitatief emigreren naar Nederland

Holland Movers onderscheidt zich van andere verhuisbedrijven door de kwaliteit van de dienstverlening. Wij staan voor excellent verhuizen en richten ons op het luxesegment.

Juist als u gaat re-emigreren naar Nederland of voor het eerst naar Nederland verhuist, kan dit grote onzekerheid met zich meebrengen. Een kordate en betrouwbare verhuispartner is in dit geval onontbeerlijk. Holland Movers biedt u enkele garanties. Zo weet u waar u op kunt rekenen voor uw verhuizing.

Onze garanties

 • Wij komen altijd op tijd;
 • U krijgt een persoonlijke verhuismanager toegewezen, die uw vaste contactpersoon is;
 • Onze prijzen zijn worden altijd vooraf vastgesteld, dus u weet altijd precies wat u betaalt;
 • Onze service is te allen tijde discreet en onze verhuizers gaan gepast met uw persoonlijke bezittingen.

Onze extra services bij verhuizen naar Nederland en internationaal verhuizen

Voor uw verhuizing naar Nederland en internationale verhuizingen bieden wij extra service die aan onze verhuisdiensten verwant is. Wij noemen hier graag enkele optionele diensten die onze verhuizers graag voor u uitvoeren.

 • Spoedverhuizingen

Is er haast geboden bij uw verhuizing? Holland Movers heeft een zeer uitgebreid personeelsbestand en is hierdoor zeer flexibel in de planning. Ook verhuizen naar Nederland op korte termijn behoort daarom tot de mogelijkheden. Belt u ons direct om de mogelijkheden voor uw spoedverhuizing te bespreken.

 • Huisdieren veilig vervoeren

Hebt u specifieke wensen of vragen of bent u op zoek naar een ander soort service tijdens uw verhuizing naar Nederland? Neem gerust contact met ons op, wij denken graag met u mee over de mogelijkheden en onze verhuizers staan voor u klaar om uw verhuizing zo aangenaam mogelijk te maken.

 • Opslag van uw inboedel

Kunt u niet uw gehele inboedel kwijt in uw nieuwe woning? Wij beschikken over een opslag in eigen beheer. Sla uw bezittingen veilig op in de opslag van Holland Movers.

 • Vervoer van uw auto of motor

Om auto’s of motoren te vervoeren, beschikt Holland Movers over een speciale aanhanger die hiervoor geschikt is. Uw auto of motor wordt op deze manier veilig vervoerd en u hebt snel weer beschikking over uw voertuig.

Verhuizen naar Nederland? Snel een offerte opvragen!

Bent u benieuwd naar de tarieven voor uw verhuizing naar Nederland? Vraag nu een prijsindicatie aan en u krijgt vandaag nog reactie. Deze service is geheel vrijblijvend. Ook voor vragen kunt u uiteraard contact met ons opnemen, wij staan voor u klaar.

Vraag direct een prijsindicatie op