Holland Movers is een gerenommeerd verhuisbedrijf in Amsterdam. Onze eerste verhuiservaringen deden wij op in de stad waar wij gevestigd zijn.

Door de jaren heen hebben wij ons werkgebied gestaag uitgebreid en heden ten dage bieden wij onze diensten aan bij zowel uw nationale als uw internationale verhuizing. Onze kennis van zaken heeft een vlucht genomen door veel verschillende verhuizingen te begeleiden. Van een particuliere verhuizing tot een bedrijfsverhuizing voor kleine bedrijven, multinationals en instanties: u kunt rekenen op onze expertise.

Wij stellen ons graag kort aan u voor door kort in te gaan op onze werkwijze, onze kenmerken en ons team.

Onze werkwijze

Onze manier van werken kenmerkt zich door flexibiliteit. Deze flexibiliteit is onmisbaar om een van onze grootste kernwaarden te kunnen waarborgen: de wens van u als klant staat altijd centraal tijdens uw verhuizing. De flexibiliteit van onze werkwijze uit zich in de mogelijkheid dat u altijd gegevens kunt wijzigen tijdens het verhuisproces. Een aanpassing in de verhuisdatum, de grootte van de te verhuizen inboedel of het gewenste verhuismateriaal is altijd mogelijk bij Holland Movers.

Wij staan u tevens graag terzijde met ons specialistische verhuisadvies. Kortom: wij doen er alles aan om u zo weinig mogelijk hinder te doen ervaren van uw verhuizing. Dit doen wij door uw, naar wens, verhuisgerelateerde zaken uit handen te nemen.

Ook gebruik maken van onze excellente service?

Onze kenmerken

Het is onze passie om u verhuisdiensten van hoogstaande kwaliteit aan te bieden. Wij richten ons op het luxesegment en staan garant voor onze discrete verhuisservice.

Hieronder lichten wij enkele van onze kenmerken uit.

Stressvrije, verzorgde verhuizing

Verhuizen is een stressvolle aangelegenheid. De keuze voor een gerenommeerd verhuisbedrijf ontneemt u een hoop stress. Holland Movers stelt zich ten doel elke verhuizing naar wens van de klant uit te voeren. Wij zijn ons terdege bewust van het vertrouwen dat onze klanten in ons stellen en spannen ons er dan ook voor in om elke verhuizing met uiterste zorgvuldigheid en perfectie uit te voeren.

Internationaal ingesteld

Door de jaren heen hebben wij een uitgebreid en stabiel netwerk van internationale verhuispartners opgebouwd. Met de hulp van deze partners kunnen wij u, ook bij uw verhuizing van of naar het buitenland, compleet ontzorgen. Bent u voornemens van of naar het buitenland te verhuizen? Holland Movers is uw ideale verhuispartner en staat u met raad en daad terzijde.

Tijdens verhuiswerkzaamheden in het buitenland is communicatie van groot belang om de verhuizing soepel te laten verlopen. Om u geen hinder te doen ondervinden van een taalbarrière, spreken de zorgvuldig voor u geselecteerde verhuismedewerkers tijdens uw internationale verhuizing desgewenst Frans, Duits of Engels.

Binnen een enkel ogenblik een prijsindicatie

Persoonlijke service

Iedere verhuizing is anders, omdat elke klant anders is en zijn eigen verhuiswensen heeft. Wij passen onze service graag aan op uw wensen. Doet u een aanvraag voor een verhuizing, dan nemen wij dezelfde dag nog contact met u op om uw verhuiswensen door te spreken.

Afhankelijk van uw wensen plannen wij een bezichtigingsafspraak. Wij komen dan bij u langs om een nauwkeurige inschatting te maken van uw inboedel. Mocht u het fijner vinden om de verhuizing op afstand door te spreken in plaats van op locatie, dan behoort dit uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Onze mate van inmenging in uw verhuizing bepaalt u volledig zelf. Wilt u enkel hulp bij het daadwerkelijke verhuizen van uw bezittingen? Of wenst u juist een fullservice verhuizing waarbij uw eigendommen worden in- en uitgepakt, uw meubelen worden gedemonteerd en gemonteerd en eventuele ontheffingen voor u worden aangevraagd?

Holland Movers past zich aan úw verhuiswensen aan.

Ons team

Voor elke verhuisopdracht die bij Holland Movers binnenkomt, stellen wij een optimaal op de opdracht afgestemd verhuisteam samen. Zo weten wij zeker dat de verschillende medewerkers goed op elkaar zijn ingespeeld. Tevens heeft het speciaal voor u geselecteerde team de juiste ervaring en expertise om uw verhuizing tot een goed einde te brengen.

Onze verhuismedewerkers vormen een goed team, maar hebben verschillende specialismen. Doordachte teaminzet zorgt ervoor dat de medewerkers elkaar gecoördineerd kunnen aanvullen en zowel snel als nauwkeurig kunnen handelen.

Al onze verschillende teams en onze verschillende medewerkers met hun verschillende specialismen hebben een grote gemene deler: klantvriendelijkheid staat voorop. Een verhuizing is voor ons nog niet geslaagd als alleen uw bezittingen schadevrij op de plaats van bestemming zijn aangekomen, maar pas als u daarnaast ook tevreden bent en de verhuizing hebt ervaren als aangenaam en stressvrij.

Vrijblijvend prijsindicatie aanvragen