Wat betreft de kostenberekening van uw verhuizing bieden wij u twee opties. Wij raden aan om een afspraak te maken voor een bezichtiging, waarbij een accountmanager bij u langs komt om een betrouwbare inschatting te maken van de duur en de kosten van de verhuizing. U krijgt dan een vaste prijs aangeboden voor de gehele verhuizing. U kunt er ook voor kiezen om zelf een inschatting te maken met behulp van de geavanceerde software van onze inboedelcalculator. In dat geval zal de verhuizing op nacalculatie berekend worden.

Wij adviseren om de zekerheid te nemen van een vaste prijs, maar u bent vrij om zelf de inschatting te maken.

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan

Waarom kiezen voor Holland Movers?

  • Dé verhuizer voor het luxe segment
  • Verhuizers met kennis van zaken
  • 24/7 beschikbaar voor uw verhuizing
  • Efficiënt en kwalitatief verhuizen
  • Wij ontnemen u graag alle zorgen!

Bezichtiging: zekerheid

Na een bezichtiging stellen wij een vaste prijs op voor de gehele verhuizing. Dat betekent dat eventuele tegenslagen tijdens de verhuizing niet voor uw rekening zijn.

Indien wij uw bezittingen inpakken in dozen bij een zogeheten “Full-service”-verhuizing zijn de kosten van de inpakmaterialen inbegrepen in de aangeboden prijs.

Eigen inschatting: snel en effectief

Als u zelf een inschatting maakt zal de verhuizing na afronding berekend worden op uurtarief. Hiervoor wordt een minimum gehanteerd van 3 uur.

Voorrijkosten

De duur van de verhuizing wordt beschouwd als het moment waarop wij de ring van Amsterdam (A10) op rijden bij het hoofdkantoor van Holland Movers, tot het moment waarop wij de ring weer verlaten bij terugkomst.

Verhuizers

Onze verhuizers zijn ervaren, vakkundige professionals die naast verhuizen ook gespecialiseerd zijn in verschillende werkzaamheden binnen ons vakgebied. Afhankelijk van uw opdracht worden de juiste specialisten met ervaring ingezet om uw transport of verhuizing succesvol uit te voeren. Inpakken en beschermen, het beschermen van uw pand en het (de)monteren van uw inboedel zijn voorbeelden van de expertises van onze vakmensen.

Alle verhuizers hebben jarenlange ervaring met het verplaatsen en manoeuvreren van meubels door de grachtenpanden tijdens verhuizingen in Amsterdam. Onze werknemers zijn naast verhuizers ook bij u om zorgen weg te nemen. Zij zijn opgeleid om ervoor te zorgen dat u zich nergens druk om hoeft te maken en u kunt vertrouwen op onze service.
Naar het online aanvraagformulier

Verhuiswagens

Onze verhuiswagens zijn uitgerust met diverse rolmaterialen om het verplaatsen van meubels te vergemakkelijken. Daarnaast hebben ze een ruime hoeveelheid spanbanden, verhuisdekens en overig transportmateriaal om uw bezittingen veilig te transporteren.

Voor Amsterdam zijn onze verhuiswagens voorzien van gemeentelijke ontheffingen om uw verhuizing kundig en efficiënt te verzorgen.

Verhuislift

Het inzetten van een verhuislift kan een groot verschil maken bij uw verhuizing. Zware of grote meubels hoeven niet meer door de trap getild te worden, maar worden eenvoudig op het liftplateau geplaatst. Zo wordt de kans op schade aan meubilair of woning minimaal gehouden. De liften zijn uitgerust met voldoende verhuisdekens, zodat alles schadevrij vervoerd kan worden.

Afleverservice

U kunt bestelde meubelstukken, witgoed of zelfs complete keukens bij ons laten bezorgen. Deze bewaren wij dan voor u tot het gewenste levermoment. Wij kunnen probleemloos alle soorten inboedel in ontvangst nemen. Dit omdat wij veel personeel en logistieke machines paraat hebben, zodat wij vrijwel alles uit een vrachtwagen kunnen laden. Ook zijn wij elke dag van de week de gehele werkdag aanwezig, dus wij staan elk moment klaar om uw bestelling aan te nemen.

Wij hebben een ruime opslag waarin wij al uw meubels voor vrijwel onbepaalde tijd op kunnen slaan. Hierdoor kunnen wij alles voor u in ontvangst nemen, ongeacht de grootte en het gewicht.

Wij hebben de flexibiliteit om uw meubels bij u te bezorgen wanneer dat voor u het beste uitkomt. Wij vragen niet dat u een dagdeel voor ons vrij houdt. Wij maken een duidelijke, simpele afspraak met u voor de vastgestelde tijd waarop onze afleverservice langskomt.

Verhuizen is ons vak, dus het is voor ons geen punt om uw bestelde items op de gewenste plaats te zetten, ook als uw nieuwe wasmachine op zolder komt te staan. Daarnaast hebben wij ruime ervaring met de smalle trapgaten van Amsterdam, dus kunnen wij garanderen dat wij uw meubels schade- en stressvrij een trap op zullen begeleiden.

Weekendtarief

Vanwege onze wettelijke verplichtingen tegenover onze verhuizers hanteren wij een weekendtoeslag van 125% op de zaterdag en zondag.

Spoedtarief

Als u op zeer korte termijn wilt verhuizen, zijn wij bereid met u mee te denken. Neem contact op met onze klantenservice als u op dezelfde dag of kort daarna gebruik wil maken van onze diensten.

Vanwege de toegevoegde druk op onze werknemers kunnen wij genoodzaakt zijn een spoedtarief op de gehele verhuizing te rekenen. Dit is zeker niet altijd het geval en is afhankelijk van de kortetermijnbeschikbaarheid van gespecialiseerde verhuizers voor het uitvoeren van uw verhuizing.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Opslag

Het is mogelijk om uw inboedel voor korte of langere tijd bij ons op te slaan. De kosten hiervan zijn flexibel, afhankelijk van de afmetingen en het volume van uw inboedel en onze opslagmogelijkheden. Neem contact op met onze klantenservice voor vragen en advies.

Verhuishulp

Het is mogelijk om enkel een verhuishulp in te huren indien u alleen hulp nodig heeft met het verplaatsen van uw items. Wij rekenen bij een dergelijke verhuishulp een minimum van 3 uur.

Verhuizen binnen Europa

Indien u internationaal verhuist binnen Europa zullen wij u een tarief bieden die aangepast is op uw situatie. Voor een overzicht van de kosten van een internationale verhuizing dient u contact op te nemen met onze klantenservice.