De werkwijze die Holland Movers hanteert is bij ieder type verhuizing nagenoeg hetzelfde. Wij leveren altijd een hoogstaande service, zodat u zonder zorgen uw nieuwe woning of bedrijfspand kunt betrekken. Ook al is dit aan de andere kant van de wereld.

Onze werkwijze

Of u nu te maken hebt met een expatverhuizing, particuliere verhuizing of een zakelijke verhuizing, wij leveren iedereen graag dezelfde hoogstaande service die u mag verwachten van een goede verhuisservice. Een opsomming van de verschillende facetten die bij elke verhuizing worden doorlopen nadat u een aanvraag hebt gedaan bij Holland Movers:

  1. Een accountmanager komt bij u langs voor het maken van een betrouwbare inschatting van de omvang van uw verhuizing. Hierbij wordt gekeken naar de hoeveelheid inboedel, speciale objecten, de duur van de verhuizing en de afstand tussen A en B (bijvoorbeeld van Amsterdam naar Den Haag);
  2. U ontvangt binnen een korte tijd een voor u op maat gemaakte offerte. Het voordeel van verhuizen met Holland Movers is dat dit de prijs is die gehanteerd wordt, ook als er onverwachts oponthoud of onverwachte zaken aan het licht komen;
  3. Er wordt na een akkoord op het prijsvoorstel een afspraak met u ingepland voor de verhuizing. Ook wordt de verhuizing van speciale objecten vooraf met u doorgesproken;
  4. In geval van een expatverhuizing worden alle benodigde papieren door ons gereedgemaakt;
  5. Wij staan op de dag van de verhuizing keurig op tijd bij u voor de deur;
  6. Er wordt gewerkt met behulp van de vooraf opgestelde tijdsplanning; Volgens de gemaakte afspraken wordt alles verpakt, gedemonteerd en vervoerd naar de plaats van bestemming. Op de nieuwe locatie wordt alles op de juiste plek teruggeplaatst, gemonteerd en aangesloten;
  7. Onze service eindigt pas als u tevreden bent met het geleverde resultaat.

Vrijblijvend een prijsindicatie aanvragen

Voordelen van verhuizen met Holland Movers

Als u verhuist met de excellente service van Holland Movers, kunt u rekenen op enkele zekerheden die zorgen voor een onbezorgde verhuizing. Deze zekerheden geven een goed beeld van onze verhuisservice:

Dezelfde dag reactie op uw aanvraag

Wij vinden het belangrijk dat u niet lang hoeft te wachten op een reactie na een offerteaanvraag of vraag. U zult dan ook altijd dezelfde dag nog een reactie van ons ontvangen.

Iedere dag inzetbaar

Wilt u op zondag verhuizen of juist in het weekend of tijdens een feestdag? Onze service is 364 dagen per jaar voor u beschikbaar. Enkel op Koningsdag is Holland Movers gesloten. Op iedere andere dag kunt u 24 uur bij ons terecht voor het afnemen van een van onze diensten.

Fullservice verhuizing

U kunt bij Holland Movers ook terecht voor fullservice verhuizingen, wat inhoudt dat u in het geheel geen omkijken hebt naar uw verhuizing. Wij zullen voorafgaande aan de verhuisdag alles met u kortsluiten en uw wensen op papier zetten. Ten tijde van de verhuizing zullen onze medewerkers alles inpakken, demonteren en met verhuiswagens naar de nieuwe woning of het nieuwe bedrijfspand brengen. Hier zal alles op de juiste plaats worden neergezet, worden gemonteerd en aangesloten. Ervaar geen stress van een verhuizing met de excellente fullservice verhuizing van Holland Movers!

Uw eigen fullservice verhuizing aanvragen?

Geen verrassingen achteraf

Voorafgaande aan de verhuizing zal een accountmanager met u de verhuizing doorspreken en de omvang van de verhuizing bekijken. Op basis van dit bezoek wordt een realistische prijsopgave, tijdsinschatting en hoeveelheid inboedel bepaald. U ontvangt van ons dan ook een op maat gemaakte offerte, welke bindend is. U zal dus nooit voor verrassingen komen te staan achteraf. Eventuele onvoorziene omstandigheden of belemmeringen die optreden tijdens de verhuizing zijn niet van invloed op de vooraf afgesproken prijs.

Verzekerd verhuizen

Ondanks onze perfectie tijdens het uitvoeren van onze diensten, kunnen er altijd onverwachte onregelmatigheden optreden. Het is dan een fijn idee te weten dat uw gehele inboedel tijdens de verhuizing goed verzekerd is. Deze verzekering is onlosmakelijk verbonden met de service die Holland Movers biedt.

Spoedverhuizing binnen 24 uur realiseerbaar

Mocht er onverhoopt iets in uw voorbereidingen zijn misgelopen, dan kunt u ook voor een spoedverhuizing bij ons terecht. Het is zelfs al mogelijk om binnen 24 uur gebruik te maken van onze verhuisservices. Holland Movers staat graag voor u klaar om uw verhuizing efficiënt voor u te realiseren. Wij houden het hoofd koel door onze ruime ervaring met spoedverhuizingen.

Vrijblijvend een prijsindicatie aanvragen

Wij bedienen het luxesegment

Holland Movers bedient onder andere het luxesegment. Geen poespas, maar gewoon goed geregeld, adequaat, volgens afspraak en fullservicemogelijkheden. Wilt u ook graag verhuizen zonder zorgen en zonder verrassingen achteraf? Dan bent u bij Holland Movers aan het goede adres.

Neem vrijblijvend contact met ons op als u vragen hebt over onze services of wanneer u gebruik wilt maken van onze diensten. Holland Movers staat graag voor u klaar!