Het bezorgen van meubels door fabrikanten is vaak een onaangename zaak. Vooral als u bij meerdere bedrijven meubels besteld heeft. U moet dan op verschillende bezorgingen wachten, met verschillende bedrijven communiceren en alle zaken door elkaar regelen. Vaak wordt er van u verwacht dat u meerdere een dagdelen thuis bent, zonder duidelijke communicatie over het exacte bezorgmoment.

  • Laat uw grote items bij ons bezorgen (zeven dagen per week)
  • Wij komen de items brengen op uw gewenste tijdstip
  • Bezorgen kan ook buiten kantooruren en in het weekend
  • Gratis transport van uw items bij verhuisliftservice

Regelmatig worden wij gevraagd om een enkele wasmachine een trap op te tillen, omdat de witgoedleverancier beweerde dat dat onmogelijk is. De redenen hiervoor lopen uiteen, maar vaak bezorgen leveranciers simpelweg niet naar de gewenste verdieping, of zij beweren dat een trapgat te smal is, een bocht niet te maken is of een meubelstuk te zwaar is. Dit omdat de leveranciers van de bestelde goederen geen verhuizers zijn, maar bezorgers. Zij hebben daarom niet de expertise om verantwoord met uw nieuwe spullen door uw huis te manoeuvreren. Dat is natuurlijk lastig, omdat u de nieuwe meubels of witgoed schadevrij in uw huis wil zien.

Op basis van deze vaak gehoorde klachten en de groeiende markt van het laten bezorgen van grote items aan huis, hebben wij een gespecialiseerde afleverservice in het leven te geroepen. Laat uw spullen bij ons bezorgen, wij zullen ze bij u thuis afleveren.

Afleverservice € 90,00

  • Inclusief aannemen en opslag items
  • Inclusief transport én verhuislift
  • Inclusief één verhuizer/liftbediener
  • Maximaal twee uur
  • Exclusief brandstofkosten à € 0,75 per km

Hoe de opslag werkt

U kunt bestelde meubelstukken, witgoed of zelfs complete keukens bij ons laten bezorgen. Deze bewaren wij dan voor u tot het gewenste levermoment. Wij kunnen probleemloos alle soorten inboedel in ontvangst nemen. Dit omdat wij veel personeel en logistieke machines paraat hebben, zodat wij vrijwel alles uit een vrachtwagen kunnen laden. Ook zijn wij elke dag van de week de gehele werkdag aanwezig, dus wij staan elk moment klaar om uw bestelling aan te nemen.

Wij hebben een ruime en veilige opslag waarin wij al uw meubels tijdelijk voor u op kunnen slaan. Hierdoor kunnen wij alles voor u in ontvangst nemen, ongeacht de grootte en het gewicht.

Wij hebben de flexibiliteit om uw meubels bij u te bezorgen wanneer dat voor u het beste uitkomt. Wij vragen niet dat u een dagdeel voor ons vrij houdt. Wij maken een duidelijke, simpele afspraak met u voor de vastgestelde tijd waarop wij langskomen. Dit kan ook buiten kantooruren of in de weekenden.

Verhuizen is ons vak, dus het is voor ons geen punt om uw bestelde items op de gewenste plaats te zetten, ook als uw nieuwe wasmachine op zolder komt te staan. Daarnaast hebben wij ruime ervaring met de smalle trapgaten van Amsterdam, dus kunnen wij garanderen dat wij uw meubels schade- en stressvrij een trap op zullen begeleiden.

Montageservice

Als u een kast heeft gekocht die in losse onderdelen wordt bezorgd hebben wij de ervaring en de kennis om deze te monteren. Wij komen in ons normale verhuiswerk vaak tegen dat een kast gedemonteerd dient te worden en later weer gemonteerd, dus wij hebben hier veel ervaring mee. Sterker nog, wij doen het met plezier.

Voor wie is dit handig

Met het verhuizen naar een nieuwe woning gaat veel stress gepaard, en dat terwijl het een heuglijke gebeurtenis hoort te zijn. Wij kunnen een groot deel van deze stress van u overnemen, zodat u zich kunt richten op de belangrijke zaken.

Deze bezorgservice is speciaal opgezet voor zij die grote hoeveelheden meubels tegelijkertijd in bestelling hebben. Bijvoorbeeld expats of starters. Deze moeten vaak hun gehele inrichting tegelijkertijd laten leveren, maar beschikken niet over de tijd en de ruimte om de meubels in ontvangst te nemen en ze daarna op te slaan. Wij hebben alle mogelijkheden om dit volledig van u over te nemen.

Als u naast de afleverservice ook gebruik maakt van onze verhuisdiensten slaat u twee vliegen in één klap. Wij kunnen dan ‘s ochtends vroeg uw bezorgde inboedel inladen bij onze opslag, om daarna door te rijden naar uw beginadres en de reguliere verhuizing te starten. Zo bent u voor het afleveren van uw bestelling en het verhuizen van uw inboedel gegarandeerd van een stressvrije en vlotte afhandeling.

Als het bestellen van uw meubels binnen redelijke tijd voor uw verhuizing plaatsvindt brengt dat geen extra kosten met zich mee, enkel de tijd die gebruikt wordt bij het inladen van uw meubels vanuit onze opslag. Mocht u uw meubels voor langere tijd bij ons op willen slaan, dan zijn hier opslagkosten aan verbonden.

De afleverservice is in vele situaties de perfecte uitkomst. Het gemak van meubels laten bezorgen, gecombineerd met de geruststelling dat uw meubels in handen zijn van professionals. U hoeft ons enkel op de hoogte stellen van uw bezorging, daarna kunt u de gehele zorg van de bestelling aan ons overdragen. Met de afleverservice van Holland Movers bent u gegarandeerd van een vlekkeloze bezorging en een stressvrije verhuizing.