Als verlengstuk van uw bedrijf:

Distributiepartner

distributiepartner

Verlengstuk van uw bedrijf
Holland Movers is al decennia actief, ook als distributiepartner. Wij helpen verschillende bedrijven met logistieke uitdagingen. Wij assisteren in het leveren van onder andere parketvloeren, pakketten, afleveren van grote items (zoals witgoed), apparatuur en meer. Wij zijn met name gespecialiseerd in flexibele en locatie wisselende distributie. Zeker gezien de technologie die wij bieden, heeft het werken in een samenwerkingsverband onze voorkeur. Vlotte levertijden en hoge kwaliteit.

“Zonder de distributie van Holland Movers zou ik niet de hoeveelheid klanten kunnen bedienen zoals nu. Het is echt een verlengstuk van mijn bedrijf geworden!”

Michel Bastel

Het inzetten van Holland Movers als distributiepartner biedt u de mogelijkheid om zich als ondernemer te focussen op hetgeen wat er écht toe doet. Zoals het ontwikkelen en produceren van uw product of dienst, en het klantrelatiebeheer. De fysieke levering van uw producten verzorgen wij. 

Flexibel en betrouwbaar
Holland Movers heeft veel ervaring met verschillende ICT systemen. Zo passen wij onze transportteams aan uw op netwerk of huidige setup. Of het nu gaat om het leveren parketvloeren, of assisteren bij het uitbouwen van een dropshipping-onderneming: waar bezorgen eindigt, begint verhuizen. Onze verhuizers zijn representatief en vriendelijk naar uw doelgroep.

Verder bouwen wij graag aan langdurige partnerships, maar ons inzetten enkel onder piekmomenten is uiteraard ook mogelijk.

Holland Movers heeft veel ervaring met het transporteren en heeft al heel wat vaste distributie voor zijn rekening genomen. 

Als u vragen heeft, kunt u ook altijd contact met ons opnemen. Onze specialisten staan u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden.

  • Representatieve levering
  • Ervaren met ICT
  • Geen voorrijkosten door heel Nederland!
  • Kwalitatief en snel vervoer
  • Ervaren en stabiele partner
  • Schaalbare dienstverlening 

Wie wij hielpen verhuizen:

Holland Movers heeft 80.000 klanten geholpen de afgelopen decennia. Wij helpen klanten met verhuizingen, transporten en verhuisprojecten. In Amsterdam zit onze hoofdvestiging, maar wij helpen klanten door heel Europa. Wij vragen geen voorrijkosten. Dat vragen we alleen bij internationale verhuizingen.

Wij hebben ruime ervaring die ten grondslag ligt aan onze expertise in verschillende soorten verhuisprojecten. Wij verhuizen niet alleen particulieren maar ook bedrijven en instanties. Lokaal en internationaal!

Bij welk project of uitdaging kunnen wij u bij helpen? Wij helpen u graag!

Zakelijke verhuizingen in Naarden

Holland Movers helpt naast particulieren ook bedrijven met verhuizingen. Dit hoeft niet perse naar een nieuw pand zijn, het kan ook binnen een complex of pand zijn. Dit kan bijvoorbeeld zijn omdat er een grotere etage is gehuurd.

Holland Movers helpt u graag om uw spullen veilig en goed te verhuizen. Zo houden wij ons aan de afspraken die we met u maken. Ook kunnen we uw spullen verhuizen naar een andere locatie. Wij zorgen ervoor dat de werkplekken weer worden voorbereid op basis van een vooropgesteld plan. Dit plan zorgt ervoor dat de verhuizing zo efficiënt als mogelijk gerealiseerd kan worden

Hierdoor kunt uw bedrijf meteen weer van start gaan. Wij kunnen als er wens naar is ook meteen de computers en/of randapparatuur direct aansluiten. Holland Movers helpt u graag.

"Een grote hoeveelheid bureaus en werkplekken was voor Holland Movers geen uitdaging, alsof ze het elke dag doen!"

Ron Beuling

Uw projectverhuizer in Naarden

Voor specifieke projecten met specifieke wensen biedt Holland Movers een project verhuizer aan. Deze is geschikt voor: Grote verhuizingen, aanspreekpunt tijden verhuizing, overzicht bewaren en veel betrokkenen / aanwezigen.

De projectverhuizer zorgt voor overzicht en controle bij grotere en complexe verhuizingen. De projectverhuizer denkt hierbij aan uw wensen en eisen. En geeft daarmee duidelijke opdrachten aan het verhuisteam.

De projectverhuizer is tijdens de verhuizing uw vaste contactpersoon. Zodra u toch dingen wilt wijzigen, is dat mogelijk en wordt dit beleid door de projectverhuizer. De overige mogelijkheden van verhuizen met Holland Movers in Naarden:

Onze beproefde werkwijze

Om ervoor te zorgen dat uw inboedel onbeschadigt en veilig wordt vervoerd, werkt Holland Movers met een beproefde werkwijze.

Voor een zakelijke verhuizing is een goede planning erg belangrijk. Zodat de onderneming in de verhuizing nog zoveel mogelijk kan blijven functioneren en klanten kan blijven helpen. Hiervoor is een duidelijke, realistische planning erg belangrijk.

Uw wensen zijn het belangrijkste voor ons en zijn dan ook doorslaggevend in het verhuisproces. Wij verhuizen uw bedrijf op uw manier.

Bent u benieuwd naar de kosten van uw verhuizing in Naarden? Wij maken altijd een vrijblijvende prijsopgave voor u op, zodat u een op maat prijsvoorstel ontvangt. U kunt vervolgens zelf bepalen wat voor u de beste keuze is. Bij Holland Movers betaalt u in ieder geval geen voorrijkosten. 

Verhuizen naar Naarden

Naarden is als woonplaats een erg interessante locatie geworden en sinds 2016 onderdeel van de nieuwe gemeente Gooise Meren (samen met Bussum en Muiden). Naarden is zo populair doordat het één van de mooiste vestingssteden van Europa is.

Naarden-Vesting is door zijn historische stadspoorten en enorme vestingsgracht een populaire woonplaats. Je kunt in het natuurgebied varen, wandelen of fietsen. De stad heeft veel faciliteiten, een groene omgeving en is zeer goed bereikbaar. De stad is zowel populair onder gezinnen, ouderen als forenzen uit de Randstad.