Als verlengstuk van uw bedrijf:

Distributiepartner

distributiepartner

Verlengstuk van uw bedrijf
Holland Movers is al decennia actief, ook als distributiepartner. Wij helpen verschillende bedrijven met logistieke uitdagingen. Wij assisteren in het leveren van onder andere parketvloeren, pakketten, afleveren van grote items (zoals witgoed), apparatuur en meer. Wij zijn met name gespecialiseerd in flexibele en locatie wisselende distributie. Zeker gezien de technologie die wij bieden, heeft het werken in een samenwerkingsverband onze voorkeur. Vlotte levertijden en hoge kwaliteit.

“Zonder de distributie van Holland Movers zou ik niet de hoeveelheid klanten kunnen bedienen zoals nu. Het is echt een verlengstuk van mijn bedrijf geworden!”

Michel Bastel

Het inzetten van Holland Movers als distributiepartner biedt u de mogelijkheid om zich als ondernemer te focussen op hetgeen wat er écht toe doet. Zoals het ontwikkelen en produceren van uw product of dienst, en het klantrelatiebeheer. De fysieke levering van uw producten verzorgen wij. 

Flexibel en betrouwbaar
Holland Movers heeft veel ervaring met verschillende ICT systemen. Zo passen wij onze transportteams aan uw op netwerk of huidige setup. Of het nu gaat om het leveren parketvloeren, of assisteren bij het uitbouwen van een dropshipping-onderneming: waar bezorgen eindigt, begint verhuizen. Onze verhuizers zijn representatief en vriendelijk naar uw doelgroep.

Verder bouwen wij graag aan langdurige partnerships, maar ons inzetten enkel onder piekmomenten is uiteraard ook mogelijk.

Holland Movers heeft veel ervaring met het transporteren en heeft al heel wat vaste distributie voor zijn rekening genomen. 

Als u vragen heeft, kunt u ook altijd contact met ons opnemen. Onze specialisten staan u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden.

  • Representatieve levering
  • Ervaren met ICT
  • Geen voorrijkosten door heel Nederland!
  • Kwalitatief en snel vervoer
  • Ervaren en stabiele partner
  • Schaalbare dienstverlening

Zij gingen u al voor: