Op locatie:

Verhuisbedrijf Gouda

Bent u van plan om te verhuizen en zoekt u een goed verhuisbedrijf in Gouda? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Gouda is namelijk een ontzettend gezellige stad waar de echte Goudse markt elke donderdag en zaterdag nog plaatsvindt in de gezellige binnenstad bij het stadhuis.

Wij zijn dan ook bekend met verschillende verhuizingen naar of van Gouda. Verhuizen is voor de meeste mensen een stressvolle aangelegenheid. Ons verhuisbedrijf verhuist zowel particulieren als zakelijke inwoners en nieuwe inwoners in Gouda. Zo staan wij garant voor de hoogste kwaliteit, soepele verhuizing en een correcte planning en aanpak.

 

  Waarom Holland Movers als verhuisbedrijf in Gouda?

  Als u op korte termijn gaat verhuizen, dan kunnen wij u uitermate goed helpen. Wij zorgen ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw inboedel, maken een duidelijke planning en zorgen voor een soepel verloop van de verhuizing.

   

  • Vooraf afgesproken prijs. Op basis van uw aangeleverde informatie kunnen wij uitstekend berekenen welke kosten daarbij komen kijken. U betaald daarbij geen extra voorrijkosten en u kunt door het hele land een offerte aanvragen voor uw verhuizing.
  • Communicatie staat bij ons hoog in het vaandel. Onze verhuizers staan u op een vriendelijke wijze te woord en zorgen ervoor dat vooraf duidelijk is wat wij gaan doen en op welke manier wij dat doen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.
  • Onze verhuizingen zijn op maat. Geen verhuizing is hetzelfde. Daardoor kunnen wij vooraf een bezichtiging plannen, wanneer dat gewenst is. Dan kunnen wij goed inschatten wat er benodigd is voor de verhuizing en hoeveel tijd dit in beslag zal nemen. Ook kijken we of er extra verhuismaterialen (denk aan een verhuislift bijvoorbeeld) benodigd zijn.
  • Verder verhuizen we niet alleen in Gouda, maar ook in grote steden als Amsterdam, den Haag, Maastricht en Tilburg.
  verhuisbedrijf haarlem

  Kwalitatieve verhuizingen in Gouda en omstreken

  Vanuit onze standplaats Amsterdam helpen wij particulieren en bedrijven met het verhuizen van hun inboedel. Daarbij staat kwalitateit en service hoog in het vaandel. Wij hebben voor veel grote projecten en bedrijven verhuizingen tot een goed einde mogen brengen. Bedrijven zoals de Gemeente Amsterdam, Unilever en Booking.com hebben met grote tevredenheid genoten van onze service. Wij verhuizen daarbij in Gouda en omstreken (denk aan plaatsen zoals Rotterdam, Utrecht en Zoetermeer.

   Zij gingen u voor:

   Kwaliteit. Flexibel. Veilig.

   Bij Holland Movers staan uw wensen altijd centraal. Wij nemen altijd ruim de tijd om uw verhuizing en uw wensen hieromtrent zorgvuldig en uitgebreid met u te bespreken. Zo weet u precies wat u aan ons heeft en zijn wij goed op de hoogte van uw verwachtingen. Zo krijgt u achteraf niet te maken met onaangename verrassingen.

   Over ons:

   De firma Holland Movers is ontstaan uit een vereniging van meerdere gespecialiseerde verhuisbedrijven met ieder hun expertise. In de afgelopen decennia hebben wij 80.000+ klanten geholpen met verhuizingen, transporten en projecten. 

   info@hollandmovers.nl
   Hoofdkantoor:
   085 105 831 3
   Onze blog

   H.J.E. Wenckebachweg 159, 1096AM Amsterdam