Op locatie:

Verhuisbedrijf Gouda

Bent u van plan om te verhuizen en zoekt u een goed verhuisbedrijf in Gouda? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Gouda is namelijk een ontzettend gezellige stad waar de echte Goudse markt elke donderdag en zaterdag nog plaatsvindt in de gezellige binnenstad bij het stadhuis.

Wij zijn dan ook bekend met verschillende verhuizingen naar of van Gouda. Verhuizen is voor de meeste mensen een stressvolle aangelegenheid. Ons verhuisbedrijf verhuist zowel particulieren als zakelijke inwoners en nieuwe inwoners in Gouda. Zo staan wij garant voor de hoogste kwaliteit, soepele verhuizing en een correcte planning en aanpak.

  Waarom Holland Movers als uw verhuisbedrijf in Gouda?

  Als u op korte termijn gaat verhuizen, dan kunnen wij u uitermate goed helpen. Wij zorgen ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw inboedel, maken een duidelijke planning en zorgen voor een soepel verloop van de verhuizing.

   

  • Vooraf afgesproken prijs. Op basis van uw aangeleverde informatie kunnen wij uitstekend berekenen welke kosten daarbij komen kijken. U betaald daarbij geen extra voorrijkosten en u kunt door het hele land een offerte aanvragen voor uw verhuizing.
  • Communicatie staat bij ons hoog in het vaandel. Onze verhuizers staan u op een vriendelijke wijze te woord en zorgen ervoor dat vooraf duidelijk is wat wij gaan doen en op welke manier wij dat doen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.
  • Onze verhuizingen zijn op maat. Geen verhuizing is hetzelfde. Daardoor kunnen wij vooraf een bezichtiging plannen, wanneer dat gewenst is. Dan kunnen wij goed inschatten wat er benodigd is voor de verhuizing en hoeveel tijd dit in beslag zal nemen.
  • Wij hebben ook extra verhuismaterialen tot onze beschikking (denk aan een verhuislift bijvoorbeeld). Als u een verhuislift in Gouda voor uw verhuizing wilt gebruiken, dan regelen wij dat voor u.
  • Verder verhuizen we niet alleen in Gouda, maar ook in grote steden als Amsterdam, den Haag, Maastricht en Tilburg.
  verhuisbedrijf haarlem

  Kwalitatieve verhuizers in Gouda en omstreken

  Vanuit onze standplaats Amsterdam helpen wij particulieren en bedrijven met het verhuizen van hun inboedel. Daarbij staat kwalitateit en service hoog in het vaandel. Wij hebben voor veel grote projecten en bedrijven verhuizingen tot een goed einde mogen brengen. Bedrijven zoals de Gemeente Amsterdam, Unilever en Booking.com hebben met grote tevredenheid genoten van onze service.

  Naast de zakelijke verhuizingen hebben we al meer dan 80.000 particuliere verhuizingen op een goede manier mogen begeleiden. Een deel van deze verhuizingen was in Gouda, maar ook in plaatsen zoals Rotterdam, Utrecht en Zoetermeer  hebben we vele verhuizingen mogen begeleiden, plannen en uitvoeren. Onze ruime ervaring in verhuizen, ons grote verhuiswagenpark en vele professionele verhuizers zorgen ervoor dat wij alle verhuizingen voor u kunnen realiseren. Ook verhuizingen naar het buitenland hebben wij in diverse situaties mogen begeleiden.  

  Afleverservice voor nieuwe meubels 

  De bezorging van meubelen door fabrikanten is vaak gecompliceerd en onhandig geregeld. U wordt verzocht thuis te zijn op een moment dat dit u niet uitkomt, en vaak levert deze bezorgdienst uw nieuwe meubel enkel af tot aan de voordeur. Ook komt het voor dat dergelijke bezorgdiensten in verband met een krappe doorgang, een steile trap of het gewicht van uw bestelling besluiten uw meubel maar tot een bepaald punt te brengen.

  Om u al deze ongemakken te ontnemen, kunt u gebruikmaken van onze afleverservice. Deze dienst komt uw meubelen op een tijdstip bij u langsbrengen in Amsterdam wanneer het u uitkomt. Uw bestelling wordt door de bezorgdienst in de eerste instantie bij ons bezorgd en tijdelijk opgeslagen, tot het moment dat u uw bestelling door ons laat afleveren. Voor ons zijn de krappe doorgangen in de woning in Amsterdam geen probleem, wij leveren de goederen af op de gewenste plek.

  Verhuismaterialen van Holland Movers Holland Movers Businesscard

  Bij ons kunt u terecht voor volledige ontzorging van uw complete verhuizing van of naar Amsterdam. Ook heeft u de mogelijkheid om uw verhuizing grotendeels zelf te regelen en bij ons bijvoorbeeld uitsluitend verhuismateriaal te kopen of te huren.

  Ook alle varianten daartussen behoren uiteraard tot de mogelijkheden. Zo kunt u bij ons ook een verhuislift huren in Amsterdam of een verhuiswagen huren voor mensen die hun verhuizing graag (gedeeltelijk) zelf willen uitvoeren. Een verhuizing naar andere plaatsen in Noord-Holland zoals Haarlem en Alkmaar maar ook buiten de regio Amsterdam in Almere, Delft en Breda

  Neemt u voor meer informatie gerust contact met ons op, wij informeren u graag.

  Zij gingen u voor:

  Kwaliteit. Flexibel. Veilig.

  Bij Holland Movers staan uw wensen altijd centraal. Wij nemen altijd ruim de tijd om uw verhuizing en uw wensen hieromtrent zorgvuldig en uitgebreid met u te bespreken. Zo weet u precies wat u aan ons heeft en zijn wij goed op de hoogte van uw verwachtingen. Zo krijgt u achteraf niet te maken met onaangename verrassingen.