Op locatie:

Verhuisbedrijf Rozendaal

Onlangs een nieuwe woning gekocht in Rozendaal? Dan is het tijd om een verhuisbedrijf te zoeken die uw verhuizing tot in detail en efficiënt kan realiseren. 

Rozendaal is de kleinste gemeente van Nederland die tegelijkertijd behoorlijk groot is. Rozendaal is daarmee een unieke locatie en ook zeker een exclusieve plek om te wonen. Deze gemeente behoort dan ook tot de miljonairsgemeenten van Nederland. Wilt u verhuizen naar Rozendaal of bent u op zoek naar een vakkundig verhuisbedrijf in Rozendaal? Dan moet u zeker even deze pagina lezen. 

  Verhuizen naar RozendaalHolland Movers op brug

  Is het gelukt om een stulpje te vinden in deze gemeente? Verhuizen naar Rozendaal betekent enerzijds genieten van de natuur aan de zijde van het Rozendaalse veld en anderzijds profiteren van alle faciliteiten die Arnhem te bieden heeft.

  Een woning vinden is de eerste horde om te nemen, een verhuizing regelen is de volgende uitdaging. Gelukkig hoeft dit weinig moeite te kosten met de specialisten van Holland Movers aan uw zijde. Gaat u juist verhuizen van Rozendaal naar een andere gemeente in Nederland of elders in Europa? Ook dan kunt u een beroep doen op onze dienstverlening.

  Naast particuliere verhuizingen in Rozendaal kunt u ook bij ons terecht voor de volgende type verhuizingen:

   Een betrouwbaar verhuisbedrijf in Rozendaal

   Het belang van woongenot kent iedereen, dat ‘verhuisgenot’ ook belangrijk is wordt vaak onderschat. Wanneer het huur- of koopcontract is getekend dan volgt een hectische periode waarin veel zaken geregeld moeten worden.

   Haal de druk van de ketel door samen te werken met experts die zorgen voor een soepele verhuizing zonder onaangename verrassingen. Daarom werkt Holland Movers als verhuisbedrijf in Rozendaal met vaste contactpersonen, intern getraind personeel en op basis van maatwerk dienstverlening. Dit biedt zekerheid en neemt zorgen weg. Informeer naar de mogelijkheden en tarieven bij verhuizen van of naar Rozendaal.

   "Een grote hoeveelheid bureaus en werkplekken was voor Holland Movers geen uitdaging, alsof ze het elke dag doen!"

   Ron Beuling

   Wat maakt Rozendaal bijzonder?

   Een ‘miljonairsgemeente’ is een gemeente met een bovengemiddeld aantal miljonairs. Dit zijn doorgaans kleinere gemeenten met minder inwoners. Rozendaal staat al decennia lang in de top 5 van gemeenten met het hoogste percentage miljonairs.

   Toch is dit niet de enige reden waarom wonen in Rozendaal bijzonder is. Het is namelijk ook de dunst bevolkte gemeente van het Nederlands vasteland. Op een oppervlakte van 27,95 vierkante kilometer woonde slechts 1737 inwoners op de peildatum van 1 juli 2021. Alleen op Schiermonnikoog en Vlieland zijn er minder inwoners per vierkante kilometer. Deze bewoners zijn niet evenredig verspreid over enorme landgoederen, het grootste deel is natuurgebied waarbij het Rozendaals veld populair is bij natuur- en hondenliefhebbers uit verre omstreken.

   Zo behoorde Rosendaal (met een ‘s’) in 1812 tot de gemeente Velp. Slechts zes jaar later zou Velp echter opgeheven worden. Rosendaal werd een zelfstandige gemeente die in 1933 omgedoopt werd tot Rozendaal met een ‘z’.                                                                                                                                                                Meubels verhuizen met Holland Movers

   Nu behoort deze gemeente na het opheffen van Stadsregio Arnhem-Nijmegen tot de Groene Metropool Regio Arnhem Nijmegen die in 2021 werd opgericht. Zo hebben veel inwoners zonder de hulp van een verhuisbedrijf in Rozendaal toch een flinke woonhistorie opgebouwd.

   Verhuizingen buiten Gelderland

   Naast verhuizingen in Gelderland kunnen wij u ook helpen omtrent verhuizingen in bijvoorbeeld Bloemendaal, Bussum, Rotterdam en Almere. Wij werken vanuit onze standplaats Amsterdam, maar rekenen voor uw verhuizing geen extra voorrijkosten.

     Zij gingen u al voor: