Op locatie:

Verhuisbedrijf Delft

Verhuisbedrijf Delft

Zoekt u een professioneel verhuisbedrijf in Delft? Kunt u wel wat extra handen gebruiken en wilt u zeker zijn van een betrouwbare partij? Holland Movers is uw verhuisexpert in hartje Delft. In deze stad van de Nederlandse cultuur kunt u bij ons terecht voor een volledige verhuizing tot het inhuren van een verhuiswagen.

Door ons brede scala aan diensten kunt u uw verhuizing naar wens samenstellen. Wij hebben al jarenlang ervaring als verhuisdienst, waardoor wij zeer uiteenlopende verhuizingen op onze naam hebben staan. Hierdoor kennen we de behoeften van onze klanten zeer nauwkeurig en kunt u vertrouwen op een uitstekende samenwerking.

Gaat u verhuizen in of naar Delft en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag nu uw verhuizing aan via ons online aanvraagformulier en ontvang binnen één dag een offerte van ons verhuisbedrijf Delft.

Efficiënt verhuizen naar Delft

De ene verhuizing is de ander niet. Iedere verhuizing vergt een andere aanpak. Bij Holland Movers hanteren wij daarom geen standaard werkwijze, maar kiezen we voor een unieke tactiek voor uw verhuizing. Deze efficiëntie zorgt ervoor dat we snel en doelgericht te het werk gaan. We weten uw verhuizing in een korte tijd uit te voeren, waardoor u snel over kunt naar uw nieuwe locatie.

Holland Movers is al jaren actief als verhuisbedrijf in Delft. Hierdoor zijn we bereid om u volledig te ondersteunen tijdens uw verhuizing. Dit vergroot de efficiëntie van onze service. Onze diensten sluiten nauw op elkaar aan. Zo kunt u bij ons terecht voor efficiënte inpakkunsten, maar helpen we u ook bij aansluitend meubeltransport. Onze kracht ligt in het snel schakelen tussen verschillende diensten. Een optimale verhuizing staat bij ons voorop.

Een zorgeloze verhuizing naar de Prinsenstad

Een verhuizing is meer dan het vervoeren van spullen. In een korte tijd verlaat u uw oude vertrouwde omgeving voor een nieuwe woning of bedrijfspand. Dit kan best even spannend zijn. Soms zijn er zoveel zaken die u moet regelen, dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Waar moet u beginnen en welke taken hebben prioriteit? Door een professioneel verhuisbedrijf in te schakelen reduceert u de stress.

Wij nemen de verhuizing uit handen en sluiten de diensten aan op uw wensen. Wij zorgen voor een duidelijk overzicht en nemen uw zorgen weg. Het kan onwennig aanvoelen om uw persoonlijke eigendommen in handen van een verhuisbedrijf te leggen. Bij Holland Movers kunt u vertrouwen op voldoende discretie en een persoonlijke service.

Gaat u verhuizen buiten Delft? Naast de Delfts blauwe stad zijn we ook in te schakelen als verhuisbedrijf in Laren, Hilversum, maar ook in steden als Breda en Den Bosch.

Onze diensten als verhuisservice in Delft

Bij Holland Movers ontvangt u een verhuizing op maat. Uw wens staat hierbij centraal. Wij passen onze werkwijze aan op uw behoeften. Iedere aanpak is uniek, waarbij onze krachten zorgvuldig gebundeld worden. U kunt op ons rekenen bij uw particuliere verhuizing, maar ook bij zakelijke verhuizingen in Delft staan wij voor u klaar.

Zoekt u een bedrijf dat snel kan schakelen bij uw spoedvergadering? Ook dan zit u bij Holland Movers goed. Bij ons kunt u terecht voor verhuizingen in Delft, zoals:

R

Jaar ervaring

Verhuizingen

Klantwaardering

Verhuiswagens

Waarom Holland Movers voor uw verhuizing binnen Delft?

Staat er een verhuizing op de planning? Wij helpen u graag verder. Ons verhuispersoneel is goed opgeleid en wordt zorgvuldig uitgekozen.

Per klus stellen wij een uniek verhuisteam samen dat perfect op elkaar is ingespeeld en eenvoudig verschillende diensten kunnen bundelen.

Kiest u voor Holland Movers als verhuisbedrijf Delft, dan kiest u voor:

 • Een ervaren partij in het luxe segment. In de afgelopen jaren hebben wij veel uiteenlopende verhuizingen uitgevoerd, waardoor we alle kennis van zaken hebben om u volledig te ondersteunen.
 • Persoonlijk contact tijdens uw verhuizing. Een gezicht bij uw verhuizing kan erg prettig zijn. Bovendien begeleiden wij u van A tot Z.
 • Uw wensen staan centraal. Wij schikken ons volledig naar uw wensen. Een prettige ervaring staat voorop.
 • Flexibel en 24/7 beschikbaar. Verhuizen in het weekend of juist ’s avonds? U bepaalt het gewenste verhuismoment. Wij staan bij u op de stoep wanneer dit u uitkomt.
 • Vooraf opgestelde prijs. Het is ontzettend vervelend als u achteraf voor verassingen komt te staan. Wij komen vooraf bij u langs en stellen de kosten meteen vast. Zo weet u waar u op kunt rekenen.

Wonen in Delft

Delft is onderdeel van de Metropoolregio Rotterdam Den Haag en is één van de grotere gemeentes van Zuid-Holland met ruim 100.000 inwoners. Delft staat bekend om zijn historische binnenstad. De stad Delft is opgedeeld in 8 verschillende wijken: 

 • Binnenstad
 • Buitenhof
 • Hof van Delft
 • Tanthof
 • Voordijkshoorn
 • Voorhof
 • Vrijenban
 • Wippolder

Door de jaren heen is het inwonersaantal van de stad fors toegenomen in verschillende leeftijdscategorieën. De bedrijvigheid in de gemeente heeft daarbij ook zijn vlucht genomen. Wonen in Delft is voor iedereen. Wanneer u er voor kiest om te verhuizen naar de gemeente Delft is het van belang dat u tijdig via de website van de gemeente uw verhuizing doorgeeft. Tussen 4 weken voor uw verhuizing en 5 dagen ná verhuizing kunt u dit doorgeven bij uw (nieuwe) gemeente.

Een professioneel verhuisservice in Delft en omstreken

We maken slim gebruik van de kwaliteiten van onze verhuizers en passen deze expertise op de juiste manier toe. Bij Holland Movers halen we alles uit het team wat erin zit.

Mede hierdoor staan we garant voor onze kwaliteit.

Ons professioneel verhuismateriaal zorgt voor een schadevrij vervoer van A naar B. Denk hierbij aan verhuisdozen of een verhuislift huren in Delft.

Als deskundig verhuisbedrijf spannen wij bovendien ons extra in om u een beeld te geven bij onze verhuisservice. Persoonlijk contact is voor ons ontzettend belangrijk. We komen graag vooraf bij u langs om uw woning en inboedel te bekijken, zodat we u een persoonlijk advies kunnen geven. Zo krijgt u meteen een gezicht bij ons bedrijf en ontvangt u meteen een nauwkeurig kostenplaatje.

De kosten voor uw verhuizing in Delft zijn afhankelijk van meerdere factoren. Heeft u bijvoorbeeld een verhuislift voor uw verhuizing nodig? Wat is de afstand van het oude adres naar het nieuwe adres? Hoe groot is de inboedel van uw woning? Wij houden bij het opstellen van onze offerte op maat altijd rekening met deze gegevens. Voordeel van verhuizen met Holland Movers: U betaalt niet extra aan voorrijkosten voor uw verhuizing.

"Een grote hoeveelheid bureaus en werkplekken was voor Holland Movers geen uitdaging, alsof ze het elke dag doen!"

Ron Beuling

Direct een verhuisbedrijf in Delft nodig?

Klaar voor een zorgeloze verhuizing? Of u nu een gehele verhuizing uit handen wilt geven of slechts behoefte heeft aan een extra paar handen: Holland Movers schikt zich naar uw wens. Bij bieden u graag de verhuishulp die u nodig heeft.

We zetten graag dat extra stapje om u een prettige ervaring te geven. U geniet van de verhuizing, wij doen de rest. Kunt u wel een verhuisbedrijf in Delft gebruiken? Vraag nu uw verhuizing aan via ons online aanvraagformulier.

Ook voor verhuizingen buiten Delft, zoals in Bloemendaal, Rozendaal, Bussum en Wassenaar verhuizen wij u graag.

Heeft u speciale verhuiswensen, maar worden deze niet besproken? Neem gerust even contact met ons op. Wij nemen graag de mogelijkheden met u door.

Zij gingen u al voor: