Seniorenverhuizing

Tafel verhuizen

Gaat u of uw dierbare het geliefde huis verruilen voor een seniorenwoning? Heeft u een respectabele leeftijd bereikt en kunt u niet langer in uw huidige huis blijven? In dat geval verhuist u met Holland Movers zorgeloos naar uw nieuwe woning. Wij hebben jarenlange ervaring in het verhuizen van senioren naar hun laatste woning en weten dan ook als geen ander wat hierbij komt kijken. Wij begeleiden graag uw verhuizing en regelen alles tot in de puntjes. U zit binnen korte tijd met de gewenste inboedel op uw nieuwe plek.

Uw seniorenverhuizing kunt u met een gerust hart toevertrouwen aan de verhuizers van Holland Movers!

Waarom verhuizen met Holland Movers?

Als u uw seniorenverhuizing uitbesteedt aan Holland Movers, heeft u enkele zekerheden die een voorspoedige verhuizing ten goede komen:

  • Wij zijn een gecertificeerd verhuisbedrijf, waardoor u zeker kunt zijn van een dienstverlening van hoge kwaliteit;
  • Bij ons heeft u geen verrassingen achteraf. Wij maken vooraf, middels een bezoek aan u, een realistische inschatting van de verhuizing en doen u op basis hiervan een prijsvoorstel. Mochten er eventuele onvoorziene omstandigheden optreden tijdens de daadwerkelijke verhuizing, dan is dit niet van invloed op de vooraf overeengekomen prijs.
  • Uw wensen centraal. Wij leveren een punctuele service, wat inhoudt dat u precies weet waar u aan toe bent. Wij maken een realistische planning en overleggen deze met u. Tijdens de verhuizing zullen wij ons hieraan houden.
  • Verhuizers met uitstekende kennis van zaken. Iedere verhuizing is uniek. Wij selecteren onze verhuizers, zodat u verzekerd bent van een zorgvuldig samengesteld verhuisteam passend bij uw verhuizing. Wij hebben verhuizers die gespecialiseerd zijn in het uitvoeren van seniorenverhuizingen.
  • Spoedverhuizingen binnen 24 uur geregeld. U kunt uw seniorenverhuizing ook met spoed door ons laten uitvoeren. Zo nodig kan uw seniorenverhuizing binnen 24 uur voor u worden geregeld. 

Hulp bij seniorenverhuizing

Als het uw eigen seniorenverhuizing betreft, kunt u hoogstwaarschijnlijk wel wat hulp gebruiken van ervaren verhuizers. Het is voor de oudere medemens simpelweg niet meer zo eenvoudig om zware spullen te verplaatsen. Hier springen de verhuizers van Holland Movers graag voor u in de bres. Vooraf overleggen wij met u waarmee u graag wenst geholpen te worden tijdens de verhuizing. Of dit nu enkel het verplaatsen en verhuizen van de inboedel betreft of een volledig verzorgde verhuizing, alles behoort tot de mogelijkheden. Lees hier meer over wat u allemaal moet regelen bij een verhuizing

Fullservice verhuizing voor senioren

Wilt u zelf geen omkijken hebben naar deze stressvolle laatste verhuizing? Geen probleem. Onze verhuizers zijn goed opgeleid in seniorenverhuizingen en weten als geen ander hoe emotioneel deze verhuizing voor u kan zijn. Zij gaan dan ook met veel respect voor u aan het werk en overleggen graag van tevoren met u welke spullen er mee naar de nieuwe woning gaan en welke achterblijven. Als u kiest voor een fullservice verhuizing wordt alles, van het inpakken tot het weer aansluiten van uw apparatuur, voor u tot in de puntjes geregeld.

 

Afleveren meubels

"Een grote hoeveelheid bureaus en werkplekken was voor Holland Movers geen uitdaging, alsof ze het elke dag doen!"

Ron Beuling

Mogelijkheid tot opslag van inboedel

Een kenmerk van een seniorenverhuizing is dat de senior er vaak in oppervlakte van de woning op achteruitgaat. Er zal dus goed moeten worden bekeken welke inboedel kan worden verhuisd naar de nieuwe woning en welke spullen er zullen achterblijven. Holland Movers denkt graag met u mee en biedt u de mogelijkheid tot opslag van meubelen die niet mee kunnen naar de nieuwe woning, maar u wel in uw bezit wil houden.

Ook is het geen enkel probleem voor onze verhuiswagen om de inboedel op verschillende plekken te bezorgen. Hierbij is een goede planning van groot belang. Onze ervaren verhuizers staan graag voor u klaar om u hiermee te helpen.

 

Ontruimen woning na overlijden

Wanneer u te maken krijgt met een woningontruiming nadat uw dierbare is overleden, is dat een zeer emotionele gebeurtenis. De verhuizers van Holland Movers hebben de afgelopen jaren al vele mensen geholpen bij het ontruimen van woningen na overlijden.

In vele gevallen moet de woning binnen korte tijd volledig worden leeggeruimd en komt de hulp van ervaren verhuizers goed van pas. Kunt u ook de hulp van ervaren verhuizers gebruiken bij een woningontruiming na overlijden? Wij doen seniorenverhuizingen tot ver buiten Nederland, maar ook voor uw woningontruiming in Amsterdam of in Utrecht kunt u bij Holland Movers terecht.

Veel senioren betrekken een kleinere woning in de buurt van hun huidige woning en verhuizen naar een seniorenwoning binnen Amsterdam of Rotterdam, maar het is ook mogelijk om naar het buitenland te verhuizen. Sommige oudere mensen brengen graag hun welverdiende pensioen door in bijvoorbeeld het zonnige Zuid-Europa. Ook voor buitenlandverhuizingen op maat kunt u bij Holland Movers terecht. Wij bieden u een complete service op niveau.

Seniorenverhuizing aanvragen

Wilt u voor uzelf of voor een dierbare een seniorenverhuizing aanvragen, vult u dan online ons aanvraagformulier in of neemt u contact op met onze vriendelijke klantenservice. Onze medewerkers staan u graag te woord. Vraag nu uw seniorenverhuizing aan en krijg dezelfde dag nog reactie op uw aanvraag. Bekijk ook de mogelijkheden die wij bieden voor andere privé verhuizingen en zakelijke verhuizingen.

“Uw verhuizing volledig uitbesteden en uzelf volledig ontzorgen dankzij Holland Movers”

Bij Holland Movers bent u aan het juiste adres voor een professionele verhuizing. Of u nu in EindhovenZaandamNijmegen of Maastricht woont, wij kunnen u altijd van dienst zijn.

Zij gingen u al voor: