Op locatie:

Verhuisbedrijf Almere

Almere

Op zoek naar een professioneel verhuisbedrijf in Almere om uw verhuizing uit handen te nemen? Holland Movers is uw professionele partner die u volledig ontziet tijdens het verhuizen.

Een verhuizing kan u in de koude kleren gaan zitten en kan – naast veel tijd – ook nog eens veel stress veroorzaken. Vaak leeft u voor enige tijd tussen twee woningen en is uw inboedel verdeeld over twee locaties. Dit kan erg onpraktisch zijn, waardoor u veel minder plezier ervaart aan de verhuizing. Holland Movers zorgt ervoor dat uw verhuizing in korte tijd voltooid is, waardoor u wél kunt genieten van het verhuizen.

Full service verhuizing in Almere en omstreken

Een zorgeloze verhuizing staat bij ons voorop. Met onze full-service diensten nemen we de verhuizing volledig voor u uit handen, waardoor u enkel kunt genieten van de plezierige kant van het verhaal: het intrekken in een nieuwe woning.

Doordat wij jarenlange ervaringen hebben in particuliere verhuizingen, kunnen wij iedere verhuizing voor u realiseren.

  • Bij ons verhuist u volledig ontzorgt;
  • Werkt u met een persoonlijke verhuiscoach;
  • Voeren wij al onze verhuizingen zonder voorrijkosten uit;
  • Zijn wij uw ervaren en betrouwbare partner. Wij komen altijd onze afspraken na.

  "Een grote hoeveelheid bureaus en werkplekken was voor Holland Movers geen uitdaging, alsof ze het elke dag doen!"

  Ron Beuling

  Gaat u binnenkort verhuizen en wilt u deze zorgeloos door komen? Vraag dan nu een verhuizing aan bij ons verhuisbedrijf Almere. Wij zijn uw ervaren partner in het luxe segment en weten met voldoende discretie met uw inboedel om te gaan. Daarnaast kunnen wij het gehele proces volledig voor u uit handen nemen.

  Een veilige verhuizing door ons verhuisbedrijf in Almere

  Holland Movers op brug

  Uw inboedel is bij Holland Movers in goede handen. We werken enkel met hoogwaardig verhuismateriaal, waardoor uw eigendommen tot in de puntjes beschermd zijn. Dit zorgt ervoor dat uw spullen in exact dezelfde staat op uw nieuwe locatie zullen verschijnen. Ons verhuisservice in Almere houdt uw inboedel in tact en zorgt door onze verhuishulp dat deze schadevrij getransporteerd wordt.

  Mede door onze jarenlange ervaring weten we voor iedere situatie een passende oplossing te vinden. Geen verhuizing is voor ons dan ook te gek. We begrijpen dat het best even spannend kan zijn om uw persoonlijke eigendommen in handen van een verhuisbedrijf in Almere te geven. Daarom gaan we met veel respect en discretie met uw inboedel om. Uw privacy is voor ons ontzettend belangrijk

  Houdt u zelf liever de touwtjes in handen? Dit is voor ons geen probleem. Wij schikken ons graag naar uw behoeften. Daarnaast zijn wij niet alleen actief als verhuisbedrijf in Almere maar werken wij onder andere in DelftRotterdam, Den Haag en Utrecht.

  Ons dienstenpakket voor uw verhuizing naar Almere

  Holland Movers is een echte verhuisexpert. Ons dienstenaanbod is dan ook divers en u kunt voor uiteenlopende wensen bij ons terecht. Hieronder een greep uit onze service als verhuisbedrijf Almere:

  Heeft u geen behoefte aan een full-service verhuizing, maar zou u wel verhuismateriaal of een extra helpende hand kunnen gebruiken? Ook dit is mogelijk bij Holland Movers. Wij passen onze diensten perfect aan op uw wensen, zodat u een prettige verhuizing beleeft.

  Dit is waarom u kiest voor Holland Movers

  Een goede klantervaring staat bij ons voorop. Wij zetten dan ook graag dat extra stapje om u te voorzien in een feilloze ervaring. Holland Movers specialiseert zich in het luxe segment en de internationale verhuizingen. Hierdoor kijken we net met een andere blik naar uw woning en bieden wij een fris perspectief bij uw verhuizing.  

  Als verhuizer in Almere behoren mooie grachtenpanden of grote villa’s tot ons dagelijks takenpakket. Een grote inboedel of veel woonruimte is voor ons dan ook geen punt. Onze verhuizers zijn zeer professioneel ingesteld en gaan dan ook met veel respect met uw eigendommen om.

  Daarnaast beschikken we over uitstekend Engels sprekende verhuizers. Hierdoor kunnen we ons spraakzaam maken in ieder land en maakt de bestemming voor ons dan ook niet uit. Of u de grenzen over wilt met uw bedrijf of als particulier wilt emigreren, Holland Movers is uw trouwe partner tijdens deze verhuizing.

  Er zijn veel verschillende soorten verhuisbedrijf, erkend of niet. Met veel ervaring en met eigen verhuismaterialen of waarbij alles wordt uitbesteed. Zo onderscheiden wij ons als één van de vele verhuisbedrijven:

  • Wij denken met u mee tijdens uw verhuizing;
  • Wij ontzorgen u volledig, zodat u zich kunt focussen op andere zaken;
  • Bij ons heeft u de beschikking over een verhuiscoach met een strakke planning;
  • Alle verhuismaterialen zijn direct beschikbaar;
  • In veel gevallen kunnen wij u snel helpen, vul de prijsindicatie in en kies een verhuisdatum en begintijd;
  • Bij ons hoeft u geen rekening te houden met voorrijkosten, wij verhuizen door heel Nederland. Van Maastricht tot Amsterdam en van Amstelveen tot Tilburg.

  Plan uw verhuizing in Almere en zorg voor een soepele overgang

  Gaat u binnenkort verhuizen naar hartje Almere of gaat u deze mooie stad juist verlaten? Voor (internationale) verhuizingen in het luxe segment bent u bij ons aan het juiste adres. Met onze uitgebreide ervaring nemen wij de verhuizing voor u uit handen en zorgen we dat deze snel, maar secuur wordt uitgevoerd. Kunt u wel een professionele verhuishulp gebruiken?

  Vul dan onze online prijsindicatie in. Deze aanvraag is geheel vrijblijvend. Wij komen graag bij u langs om een inschatting te maken van uw inboedel en een planning te maken voor de verhuizing. Iedere verhuizing is anders en wij passen onze diensten graag aan op uw wensen. Holland Movers staat als dé verhuisservice van Almere klaar voor een perfecte klantbeleving. U kunt ook per telefoon contact opnemen met onze klantenservice: 085 105 830 8.

  Woont u niet in Almere maar heeft u ook behoefte aan een verhuisbedrijf? Wij zijn onder andere actief als verhuisbedrijf in HaarlemLaren, Hilversum en Bussum. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

  Verhuisbedrijf Almere: dit maakt ons uniek

  Er zijn verschillende verhuizers op de markt. Wij vertellen u graag waarom u bij Holland Movers goed zit als verhuisbedrijf Almere. 

  • Een zorgeloze verhuizing. Hoe vervelend is het als u veel stress ervaart tijdens de verhuizing? Wij steken graag de handen uit de mouwen en nemen de taken van u over. Zo voeren wij de full-service verhuizing voor u uit, terwijl u zich enkel bezig kunt houden met de inrichting.particuliere verhuizing met holland movers
  • Wij kennen uw wensen. Doordat wij ons als verhuisbedrijf Almere specifiek op het luxesegment hebben gericht, zijn wij perfect op de hoogte van de wensen van onze klanten. Daarnaast gaan we graag van te voren met u in gesprek wat u van de verhuizing verwacht.
  • Niets is zo vervelend als een onverwachte verassing achteraf. Wij zijn dan ook zeer transparant in onze communicatie, waardoor u van moment tot moment weet wat u van ons kunt verwachten.
  • Een haalbare planning. Door onze jarenlange ervaring als verhuisbedrijf Almere weten wij zeer nauwkeurig in te schatten hoeveel tijd wij nodig denken te hebben voor uw verhuizing.
  • Verhuizen op een door u gekozen moment. Holland Movers is zeven dagen per week beschikbaar. Heeft u doordeweeks weinig tijd? Dan staan wij ook in het weekend voor u klaar om uw inboedel te verhuizen.
  • Volledig goed geplande zakelijke verhuizingen door een persoonlijke verhuiscoach. Vooral bij zakelijke verhuizingen is het belang van een realistische en efficiënte planning van groot belang. Alle medewerkers moeten goed op de hoogte zijn van de planning en de onderneming moet door blijven draaien. Wij hebben die ervaringen door de jaren heen verder ontwikkeld en verhuizingen van bedrijven als Unilever, Tommy Hilfiger en de Gemeente Amsterdam succesvol mogen voltooien.

  Zij gingen u al voor: