Op locatie:

Verhuisbedrijf Utrecht

Staat uw verhuizing in Utrecht voor de deur? Of u nu van, naar of binnen de Domstad verhuist: bij Holland Movers bent u aan het juiste adres als u een kwalitatief verhuisbedrijf wenst dat u uw verhuiszorgen uit handen kan nemen.

Een verhuizing kan veel ongemak met zich meebrengen. Allereerst kost het voorbereidende werk veel tijd, en daarnaast is het plannen van alle werkzaamheden een heel karwei. Bij Holland Movers helpen we u graag om het hele proces te coördineren. Onze ervaring stelt ons in staat altijd een stapje vooruit te kijken en dus eventuele moeilijkheden van tevoren te ontwaren en aan te pakken.

Zoekt u een betrouwbare partner voor uw verhuizing in, van of naar Utrecht? U kunt op ons rekenen.

Onze verhuisdiensten in Utrecht

In Utrecht staan wij voor u klaar om verschillende verhuis- en vervoersdiensten te leveren. Wij schetsen voor u enkele scenario’s waarin wij u kunnen ontzorgen door te voorzien in een goed geplande verhuis- en vervoersservice.

U hebt net een nieuwe woning gekocht en zoekt een betrouwbare verhuizer die, eventueel op korte termijn, uw bezittingen van uw oude naar uw nieuwe huis kan brengen? Een particuliere verhuizing bij Holland Movers staan bekend om hun flexibele karakter: zowel voor complete verhuizingen als voor enkele inpak- of vervoerswerkzaamheden kunt u bij ons terecht.

Zakelijke verhuizing vanuit Utrecht

verhuisdozen voor particuliere verhuizing

Staat er een zakelijke verhuizing voor de deur die veel inpak- en planwerk vereist, omdat de werkzaamheden tijdens de verhuizing ook gewoon doorlopen? Wij nemen van tevoren de benodigde werkzaamheden nauwkeurig met u door. Uw persoonlijke accountmanager zorgt ervoor dat de verhuizing probleemloos verloopt en houdt u steeds op de hoogte van de stand van zaken.

Internationale verhuizing

Uw emigratie of verhuizing terug naar Nederland heeft veel voeten in de aarde. Zodra er een landsgrens overgestoken wordt, brengt dit extra formaliteiten met zich mee. Ook in deze formaliteiten zijn wij thuis, doordat wij regelmatig worden ingezet bij een internationale verhuizing. Wij assisteren u graag in het buitenland, waarbij verhuizingen die meerdere dagen in beslag nemen geen enkel probleem vormen.

Woningontruiming in Utrecht

Na een overlijden in de familie wordt u geacht de kamer van deze persoon in het verzorgingstehuis snel leeg te ruimen. In dit geval komt onze service op het gebied van woningontruiming goed van pas. Samen met u beslissen wij wat uw wensen zijn en wat de bestemming is van de inventaris. Vervolgens ruimen wij de woning op respectvolle wijze snel en discreet leeg in overeenstemming met uw wensen.

Spoedverhuizing

Een verhuizing moet soms sneller geregeld zijn dan u zelf kunt realiseren. Spoedverhuizingen kunnen erg stressvol zijn en een grote impact hebben op uw gemoedstoestand. In zulke omstandigheden raden wij u aan een verhuispartner in de arm te nemen die het overzicht voor u kan houden en precies weet hoe uw verhuizing zo efficiënt mogelijk uitgevoerd kan worden. Klopt u gerust bij Holland Movers aan voor uw spoedverhuizing.

Afleverservice

 

Meubeltransport

U hebt een nieuwe bank, kast of zelfs een piano gekocht en hebt besloten dit meubel bij u thuis te laten afleveren. Meubelleveranties zijn vaak slecht gepland, wat erin resulteert dat u tegen uw zin thuis moet blijven en moet wachten op de leverancier om uw nieuwe meubel in ontvangst te nemen. Onze afleverservice biedt uitkomst. Wij verhuizen uw kast, aquarium of piano binnene een handomdraai.

Door de meubelleverancier bij ons te laten leveren, kunnen wij u uw nieuwe meubelen brengen op een door u gekozen tijdstip. Zo voorkomt u een lange wachttijd en ergernis doordat de leverancier op zich laat wachten. Wij nemen uw meubel van de leverancier aan, slaan het veilig op in ons depot en leveren het stipt op het met u afgesproken tijdstip bij u af. Aflevering buiten kantooruren en in het weekend vormt geen enkel probleem.

Naast de hierboven genoemde diensten bieden wij ook verhuismateriaal en verhuisdozen te huur en te koop aan. Voor meer informatie hieromtrent kunt u contact met ons opnemen.

"Een grote hoeveelheid bureaus en werkplekken was voor Holland Movers geen uitdaging, alsof ze het elke dag doen!"

Ron Beuling

Wat onderscheidt Holland Movers van andere verhuizers?

Holland Movers is een verhuisbedrijf dat zich exclusief op het hogere verhuissegment richt. Onze excellente dienstverlening verzekert u van een zorgvuldige omgang met uw kostbaarheden.

Uw wensen als uitgangspunt

Wij streven te allen tijde naar perfectie. Aangezien perfectie voor elke klant een andere betekenis en invulling heeft, zijn uw wensen altijd het startpunt van onze service. Door uw wensen centraal te stellen gedurende het hele verhuisproces, kunt u met een gerust hart vertrouwen op een optimaal verloop van uw verhuizing. Daarbij maakt het niet uit of u van Utrecht naar Woerden verhuist of van Den Haag naar Rotterdam.

Zorgvuldig geselecteerde verhuizers

Ons verhuispersoneel is perfect op elkaar ingespeeld en gedraagt zich correct. Voor iedere verhuizing selecteren wij de verhuizers die u het best van dienst kunnen zijn. Zo wordt altijd rekening gehouden met de aard van de werkzaamheden bij de keuze van het verhuisteam. Elke verhuizer die bij u over de vloer komt, is geselecteerd op basis van kenmerken die hem perfect bij uw verhuizing doen aansluiten.

Strategisch ingezette expertise

Elke verhuizer heeft zijn eigen expertise: de ene verhuizer is zeer geoefend in het snel en efficiënt inpakken van uw bezittingen, terwijl een ander gespecialiseerd is in het efficiënt en correct inladen van de verhuiswagen. Een derde heeft oog voor detail en zal u attenderen op een missend viltje onder een meubelpoot, terwijl weer een ander er, met zijn talent voor overzicht, voor zorgt dat alle processen moeiteloos op elkaar inspelen en in elkaar overlopen.

 

 

Altijd op tijd

Afspraak is afspraak bij Holland Movers. Wij staan ervoor in dat wij altijd op de afgesproken tijd bij u verschijnen. U weet dus altijd precies waar u aan toe bent en wat u aan ons hebt.

Niets is vervelender dan te moeten wachten op een vertraagd verhuisbedrijf als de tijd dringt. Dit besef maakt dat wij een strakke planning hanteren die wij van tevoren opstellen naar aanleiding van uw wensen.

Persoonlijk contact en correcte communicatie

Tijdens een verhuizing geeft u uw bezittingen in andermans handen. Het is dan ook van groot belang een discrete verhuispartner te vinden die u te allen tijde kunt vertrouwen. Wij zijn ons ervan bewust dat het een eer is indien u ons dit vertrouwen schenkt.

Door middel van transparantie communicatie houden wij u steeds op de hoogte van de ontwikkelingen omtrent uw verhuizing. Wij staan voor persoonlijk contact en correcte communicatie. Voor vragen staan wij altijd ter beschikking. Schroomt u dus niet uw vragen aan ons voor te leggen.

Uw verhuizing in Utrecht snel geregeld

Wij kennen Utrecht en weten dat het verkeer in deze stad een uitdaging kan vormen. Daarnaast weten wij als geen ander dat de oudere wijken in het centrum, met hun smalle straatjes en krappe trappenhuizen, niet gebouwd zijn op hedendaagse verhuizingen.

Met veel inventiviteit en een goede samenwerking brengen wij elke Utrechtse verhuizing tot een goed einde. Zoekt u een betrouwbaar en efficiënt verhuisbedrijf waarop u kunt rekenen? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over uw verhuizing door Holland Movers.

Zij gingen u al voor: