Op locatie:

Verhuisbedrijf Amsterdam

Verhuizing Nederland

Holland Movers is een verhuisbedrijf in Amsterdam dat uw verhuizingen in, naar of vanuit Amsterdam met grote zorg voor u uitvoert.

Als verhuisbedrijf in Amsterdam heeft Holland Movers vanuit haar vestigingsplaats klanten door heel het land bediend. Wij hebben veel ervaring in het verhuiswezen opgedaan door sinds 2009 allerlei soorten verhuizingen te coördineren. Holland Movers is graag het verhuisbedrijf in Amsterdam dat u terzijde staat tijdens uw verhuizing.

   

  Waarom kiezen voor Holland Movers voor verhuizingen in Amsterdam?

  U zoekt een verhuisbedrijf in Amsterdam dat betrouwbaar is en zijn beloften nakomt. Er zijn veel verschillende verhuisbedrijven op de markt die u betrouwbaarheid beloven.

  Waarom zou u kiezen voor Holland Movers voor uw verhuizing van, naar of in Amsterdam? Wij hebben de redenen om voor ons te kiezen voor u opgesomd. Zo weet u precies waar u aan toe bent als u voor ons verhuisbedrijf kiest: 

  • Gecertificeerd verhuisbedrijf Amsterdam
  • Uw verhuizing is te allen tijde verzekerd
  • Wij komen altijd op tijd opdagen
  • U krijgt dezelfde dag reactie bij elke informatie- of offerteaanvraag
  • 7 dagen per week, 364 dagen per jaar bereikbaar
  • Fullservice verhuizingen in Amsterdam en de rest van de wereld
  • Geen verrassingen achteraf
  • Correcte verhuizers die meerdere talen beheersen
  • Spoedverhuizing? Binnen 24 uur geregeld
  • Duidelijke planning en volledige ontzorging van uw verhuizing 
  Onze ruime ervaring ligt ten grondslag aan onze expertise in allerlei soorten verhuisprojecten. Zo verhuizen wij zowel particulieren als bedrijven, organisaties en instanties in Nederland en daarbuiten.

  Verhuizen binnen Amsterdam

  Doordat wij als verhuisbedrijf in Amsterdam gevestigd zijn en ook veel verhuizingen in deze prachtige stad hebben mogen begeleiden, zijn wij zeer behendig in verhuizingen in drukke, krappe straten met weinig manoeuvreerruimte.

  U kunt dan ook met een gerust hart voor Holland Movers kiezen indien u in het hart van Amsterdam woont. Verhuizen binnen Amsterdam is voor ons geen enkel probleem. Door onze expertise in stadsverhuizingen binnen Amsterdam maakt ook uw verhuizing mogelijk, hoe krap uw monumentale wijk ook is.

  Onze ruime ervaring met verhuizingen in Amsterdam maakt dat wij ook in andere steden kunnen verhuizen met expertise en behendigheid.

  Tevens werken wij enkel met voorzichtige verhuizers die secuur omgaan met uw waardevolle bezittingen. Alle soorten verhuizingen niet enkel goed, maar met zo weinig mogelijk risico uitvoeren, dat is ons op het lijf geschreven. Wij hebben al materialen op onze eigen locatie staan, waardoor u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

  Nationale en internationale verhuizingen

  Of u nu een particuliere verhuizing of een bedrijfsverhuizing wilt uitbesteden: Holland Movers is de juiste partner voor alle soorten verhuizingen.

  U kunt bij ons terecht voor verschillende diensten en type verhuizingen:

   

  Verhuizen in of naar Amsterdam? Uw wensen centraalVerhuisdozen

  Bij Holland Movers staan uw wensen altijd centraal. Wij nemen altijd ruim de tijd om uw verhuizing van of naar Amsterdam en uw wensen hieromtrent zorgvuldig en uitgebreid met u te bespreken. Zo weet u precies wat u aan ons hebt voor en tijdens het verhuizen naar Amsterdam en zijn wij goed op de hoogte van uw verwachtingen.

  Wij rekenen altijd met een vaste, vooraf vastgestelde prijs voor uw verhuizing van of naar Amsterdam en omstreken. Zo krijgt u achteraf niet te maken met onaangename verrassingen.

  Verhuizingen met zorgvuldige en zekere werkwijze

  Al uw geliefde objecten worden door ons met respect behandeld. Ook stukken waarvan de waarde niet in geld uit te drukken is, zoals erfstukken of andere objecten met emotionele waarde, zijn bij ons in zekere handen.

  Verhuisservice met discretie bij alle soorten verhuizingen

  Van onze discretie kunt u zeker zijn: zij is onderdeel van onze service. Uw persoonlijke eigendommen worden zorgvuldig behandeld en uw privacy is gewaarborgd als u voor onze relocation services kiest. Wij streven altijd naar een perfecte verhuizing die naadloos aansluit op de wensen van onze klant en zien inachtneming van discretie als onlosmakelijk onderdeel van een perfecte verhuizing van of naar Amsterdam.

  Diensten van ons verhuisservice in Amsterdam

  Als gerenommeerd verhuisbedrijf Amsterdam bieden wij een breed scala aan verhuismogelijkheden aan. Hoe uw verhuizing er ook uitziet, met Holland Movers bent u verzekerd van een zorgvuldig uitgevoerde verhuizing en betrokken, correct verhuispersoneel.

  Particuliere én zakelijke verhuizingen in Amsterdam

  Holland movers

  U kunt op onze services rekenen bij zowel particuliere verhuizingen in Amsterdam als zakelijke verhuizingen in Amsterdam. Zowel uw privé als uw zakelijke bezittingen zijn tijdens het verhuisproces bij ons in goede handen en worden met de grootst mogelijke zorg in- en uitgepakt en vervoerd.

  Onze verhuizers hebben meerdere jaren ervaring in verhuizingen in Amsterdam en omgeving (BussumHaarlem en Hilversum) als ook in de Randstad. Een particuliere verhuizing regelt u eenvoudig en wij ontzorgen u volledig en nemen alle taken voor u uit handen. Zo kunt u zich focussen op de inrichting van uw nieuwe woning en kunt alvast de buurt verkennen en de mooiste plekjes in Amsterdam op zoeken.

  Bij een bedrijfsverhuizing in Amsterdam komen weer andere zaken kijken dan bij een particuliere verhuizing. Hierbij kunnen wij u helpen en advies uitbrengen over de mogelijkheden, valkuilen en kunnen we ervoor zorgen dat alles efficiënt verloopt. Met als grote voordeel dat personeel door kan werken en de inrichting op de nieuwe locatie ook volledig naar wens wordt uitgevoerd. Wij zetten net dat stapje extra vanuit onze verhuisservice.

  Internationale verhuizingen

  Niet enkel voor verhuizingen binnen de grenzen van Nederland staan wij voor u klaar: internationale relocation services behoren ook tot ons brede dienstenspectrum. Ons uitgebreide netwerk aan internationale partners stelt ons in staat ook uw internationale verhuizing met precisie te coördineren.

  Ons verhuispersoneel wordt zorgvuldig voor uw verhuizing geselecteerd. Bij een internationale verhuizing houdt dit in dat het personeel altijd de benodigde kennis van de Duitse, Franse en Engelse taal heeft om uw verhuizing gestroomlijnd te laten verlopen.

  U kunt bij ons zowel voor internationale verhuizingen vanuit Nederland als naar Nederland terecht. Denk bijvoorbeeld aan verhuizen van Amsterdam naar Barcelona, of van Rotterdam naar Londen. De benodigde reistijd tussen de bestemmingen of van of naar het beginpunt of de eindbestemming zijn voor ons geen belemmering.

  Internationaal verhuizen

   

  Woningontruiming in Amsterdam

  Een woningontruiming zorgt vaak voor veel stress. Ook emotioneel kan een woningontruiming een zware opgave voor u vormen. Holland Movers staat u graag bij in deze stressvolle, moeilijke periode door u een ontruiming op maat aan te bieden en u zo volledig te ontzorgen. Ook seniorenverhuizingen in Amsterdam behoort tot onze specialismen. Wij hebben de juiste verhuismaterialen beschikbaar en kunnen senioren op een soepele en efficiënte manier verhuizen.

  Wij rekenen altijd met een vaste, vooraf vastgestelde prijs voor uw verhuizing van of naar Amsterdam en omstreken. Zo krijgt u achteraf niet te maken met onaangename verrassingen. Betrokken verhuizers ontruimen de woning in kwestie op een discrete en zorgvuldige manier en laten zich hierbij leiden door uw wensen. Uw woningontruiming in Amsterdam regelen wij van A tot Z waarbij wij u volledig zullen ontzorgen, zodat u uw tijd elders kun besteden.

  Spoedverhuizingen

  Wij realiseren ons terdege dat niet elke verhuizing lang van tevoren kan worden gepland. De omstandigheden vereisen soms dat u snel uw woning in bijvoorbeeld Amsterdam verlaat.

  Om dit zo soepel mogelijk te laten verlopen, staat Holland Movers als partner voor u klaar. Onze uitgebreide ervaring in spoedverhuizingen in Amsterdam en door heel Nederland helpen ons ook in uw situatie snel te schakelen en zo efficiënt mogelijk op uw wensen in te spelen.

  Verhuisbedrijf Apeldoorn

  Afleverservice

  De bezorging van meubelen door fabrikanten is vaak gecompliceerd en onhandig geregeld. U wordt verzocht thuis te zijn op een moment dat dit u niet uitkomt, en vaak levert deze bezorgdienst uw nieuwe meubel enkel af tot aan de voordeur. Ook komt het voor dat dergelijke bezorgdiensten in verband met een krappe doorgang, een steile trap of het gewicht van uw bestelling besluiten uw meubel maar tot een bepaald punt te brengen.

  Om u al deze ongemakken te ontnemen, kunt u gebruikmaken van onze afleverservice. Deze dienst komt uw meubelen op een tijdstip bij u langsbrengen in Amsterdam wanneer het u uitkomt. Uw bestelling wordt door de bezorgdienst in de eerste instantie bij ons bezorgd en tijdelijk opgeslagen, tot het moment dat u uw bestelling door ons laat afleveren. Voor ons zijn de krappe doorgangen in de woning in Amsterdam geen probleem, wij leveren de goederen af op de gewenste plek.

  Verhuismaterialen te koop en te huurHolland Movers Businesscard

  Bij ons kunt u terecht voor volledige ontzorging van uw complete verhuizing van of naar Amsterdam. Ook heeft u de mogelijkheid om uw verhuizing grotendeels zelf te regelen en bij ons bijvoorbeeld uitsluitend verhuismateriaal te kopen of te huren.

  Ook alle varianten daartussen behoren uiteraard tot de mogelijkheden. Zo kunt u bij ons ook een verhuislift huren in Amsterdam of een verhuiswagen huren voor mensen die hun verhuizing graag (gedeeltelijk) zelf willen uitvoeren. Een verhuizing naar andere plaatsen in Noord-Holland zoals Haarlem en Alkmaar maar ook buiten de regio Amsterdam in Almere, Delft en Breda

  Neemt u voor meer informatie gerust contact met ons op, wij informeren u graag.

  Wat kost een verhuizing in Amsterdam?

  De kosten van een verhuizing zijn erg divers. Dit komt doordat iedere verhuizing uniek is en andere voorwaarden vraagt. Hoeveel m2 is uw oude woning, hoeveel verhuisdozen dienen er te worden vervoerd? Heeft u ook een verhuislift, meerdere verhuiswagens of moet een verhuizing met spoed worden uitgevoerd. Al deze variabelen spelen een rol bij het bepalen van uw verhuiskosten. Bij ons kunt u een bezichtiging plannen voor uw verhuizing of een vrijblijvende prijsopgave doen. Op deze manier voorkomt u verrassingen na het uitvoeren van de verhuizing. Daarnaast betaalt u bij ons geen voorrijkosten.

  Hoe betaal ik voor mijn verhuizing in Amsterdam?

  De betaling moet plaatsvinden na afloop van elke verhuisdag en dient per pin te worden voldaan. De factuur ontvangt u op dinsdag in de week na de verhuizing.

  Bij wie moet ik mijn verhuizing in Amsterdam doorgeven?

  Gaat u verhuizen vanuit een andere plaats naar Amsterdam? Of zelfs vanuit het buitenland? Dan dient u op de website van de gemeente Amsterdam uw verhuizing door te geven. Daarnaast dient u nog enkele instanties zelf in te lichten. Denk aan de telefonie, werk (en collega’s), tandarts, apotheek, huisarts, sport, bank en voor alle organisaties waar u post van ontvangt.

  Hoelang na het indienen van mijn aanvraag ontvang ik een offerte?

  De offerte wordt dezelfde dag naar u verzonden (indien aangevraagd voor 17:00)

  Zijn er kosten verbonden aan het ontvangen van een offerte?

  Nee, bij Holland Movers worden geen kosten in rekening gebracht voor het aanvragen van een offerte.

  Hoe kan ik de offerte accepteren?

  Omdat wij ernaar streven dat het hele verhuisproces voor u zo soepel als mogelijk verloopt, willen wij u er vriendelijk op wijzen dat u de prijsopgave kunt bevestigen door simpelweg op onze e-mail te reageren. Het is niet langer nodig om een handtekening te zetten.

  Is mijn inboedel verzekerd tijdens de verhuizing in Amsterdam?

  Ja, uw inboedel is tijdens de verhuizing verzekerd tot €2.500.000. Daarnaast hanteren wij geen eigen risico bij schade. De verzekeringsdekking is inbegrepen in de offerte van Holland Movers.

  Zijn er toeslagen voor een verhuizing in het weekend?

  Nee, in tegenstelling tot andere verhuisbedrijven rekenen wij nooit extra kosten voor verhuizingen in het weekend of op feestdagen.

  “De verhuizing verliep zó soepel, ik sta er echt van te kijken. Verhuizen is stressvol, maar niet met Holland Movers.”
  – Hannah Rixt, verhuisd januari 2021

  “”Top team en de verhuizing is volgens afspraak gegaan en voor een mooie prijs.””
  – Daniel Verburg, verhuisd december 2021

  Zij gingen u al voor: