Werkgebied Holland Movers: nationale en internationale verhuizingen

Holland Movers is een in Amsterdam gevestigd verhuisbedrijf dat klanten door het hele land bedient. Wij hebben veel ervaring in het verhuiswezen opgedaan door sinds 2009 allerlei soorten verhuizingen te coördineren. Holland Movers is graag het verhuisbedrijf Amsterdam dat u terzijde staat tijdens uw verhuizing.

Of u nu een particuliere verhuizing of een bedrijfsverhuizing wilt uitbesteden: Holland Movers is de juiste partner.

U kunt bij ons terecht voor verschillende diensten:

Onze ruime ervaring ligt ten grondslag aan onze expertise in allerlei soorten verhuisprojecten. Zo verhuizen wij zowel particulieren als bedrijven, organisaties en instanties.

Doordat wij als verhuisbedrijf in Amsterdam gevestigd zijn en ook veel verhuizingen in deze prachtige stad hebben mogen begeleiden, zijn wij zeer behendig in verhuizingen in drukke, krappe straten met weinig manoeuvreerruimte. U kunt dan ook met een gerust hart voor Holland Movers kiezen indien u in het hart van Amsterdam woont. Onze expertise in stadsverhuizingen Amsterdam maakt ook uw verhuizing mogelijk, hoe krap uw monumentale wijk ook is.

Tevens werken wij enkel met voorzichtige verhuizers die secuur omgaan met uw waardevolle bezittingen. Alle soorten verhuizingen niet enkel goed, maar met zo weinig mogelijk risico uitvoeren, dat is ons op het lijf geschreven.

Binnen een enkel ogenblik een prijsindicatie

Verhuizen in Amsterdam? Uw wensen centraal

Bij Holland Movers staan uw wensen altijd centraal. Wij nemen altijd ruim de tijd om uw verhuizing van of naar Amsterdam en uw wensen hieromtrent zorgvuldig en uitgebreid met u te bespreken. Zo weet u precies wat u aan ons hebt voor en tijdens het verhuizen en zijn wij goed op de hoogte van uw verwachtingen.

Wij rekenen altijd met een vaste, vooraf vastgestelde prijs voor uw verhuizing van of naar Amsterdam. Zo krijgt u achteraf niet te maken met onaangename verrassingen.

Verhuizingen met zorgvuldige en zekere werkwijze

Al uw geliefde objecten worden door ons met respect behandeld. Ook stukken waarvan de waarde niet in geld uit te drukken is, zoals erfstukken of andere objecten met emotionele waarde, zijn bij ons in zekere handen.

Discretie bij alle soorten verhuizingen

Van onze discretie kunt u zeker zijn. Uw persoonlijke eigendommen worden zorgvuldig behandeld en uw privacy is gewaarborgd als u voor onze relocation services kiest. Wij streven altijd naar een perfecte verhuizing die naadloos aansluit op de wensen van onze klant en zien inachtneming van discretie als onlosmakelijk onderdeel van een perfecte verhuizing van of naar Amsterdam.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Diensten van ons verhuisbedrijf Amsterdam

Als gerenommeerd verhuisbedrijf in Amsterdam bieden wij een breed scala aan verhuismogelijkheden aan. Hoe uw verhuizing er ook uitziet, met Holland Movers bent u verzekerd van een zorgvuldig uitgevoerde verhuizing en betrokken, correct verhuispersoneel.

Particuliere en zakelijke verhuizingen

Wij hebben ruime ervaring in particuliere verhuizingen en zakelijke verhuizingen in Amsterdam en omstreken. Zowel uw privé- als uw zakelijke bezittingen zijn tijdens het verhuisproces bij ons in goede handen en worden met de grootst mogelijke zorg in- en uitgepakt en vervoerd.

Internationale relocation services

Niet enkel voor verhuizingen binnen de grenzen van Nederland staan wij voor u klaar: internationale relocation services behoren ook tot ons brede dienstenspectrum. Ons uitgebreide netwerk aan internationale partners stelt ons in staat ook uw internationale verhuizing met precisie te coördineren.

Ons verhuispersoneel wordt zorgvuldig voor uw verhuizing geselecteerd. Bij een internationale verhuizing houdt dit in dat het personeel altijd de benodigde kennis van de Duitse, Franse en Engelse taal heeft om uw verhuizing gestroomlijnd te laten verlopen.

U kunt bij ons zowel voor internationale verhuizingen vanuit Nederland als naar Nederland terecht. Denk bijvoorbeeld aan verhuizen van Amsterdam naar Barcelona, of van Rotterdam naar Londen. De benodigde reistijd tussen de bestemmingen of van of naar het beginpunt of de eindbestemming zijn voor ons geen belemmering.

Woningontruimingen

Een woningontruiming zorgt vaak voor veel stress. Ook emotioneel kan een woningontruiming een zware opgave voor u vormen. Holland Movers staat u graag bij in deze stressvolle, moeilijke periode door u een ontruiming op maat aan te bieden en u zo volledig te ontzorgen.

Betrokken verhuizers ontruimen de woning in kwestie op een discrete en zorgvuldige manier en laten zich hierbij leiden door uw wensen.

Spoedverhuizingen

Wij realiseren ons terdege dat niet elke verhuizing lang van tevoren kan worden gepland. De omstandigheden vereisen soms dat u snel uw woning in bijvoorbeeld Amsterdam verlaat.

Om dit zo soepel mogelijk te laten verlopen, staat Holland Movers als partner voor u klaar. Onze uitgebreide ervaring in spoedverhuizingen in Amsterdam en door heel Nederland helpen ons ook in uw situatie snel te schakelen en zo efficiënt mogelijk op uw wensen in te spelen.

Afleverservice

De bezorging van meubelen door fabrikanten is vaak gecompliceerd en onhandig geregeld. U wordt verzocht thuis te zijn op een moment dat dit u niet uitkomt, en vaak levert deze bezorgdienst uw nieuwe meubel enkel af tot aan de voordeur. Ook komt het voor dat dergelijke bezorgdiensten in verband met een krappe doorgang, een steile trap of het gewicht van uw bestelling besluiten uw meubel maar tot een bepaald punt te brengen.

Om u al deze ongemakken te ontnemen, kunt u gebruikmaken van onze afleverservice. Deze dienst komt uw meubelen op een tijdstip bij u langsbrengen in Amsterdam wanneer het u uitkomt. Uw bestelling wordt door de bezorgdienst in de eerste instantie bij ons bezorgd en tijdelijk opgeslagen, tot het moment dat u uw bestelling door ons laat afleveren. Voor ons zijn de krappe doorgangen in de woning in Amsterdam geen probleem, wij leveren de goederen af op de gewenste plek.

Verhuismaterialen te koop en te huur

Bij ons kunt u terecht voor volledige ontzorging van uw complete verhuizing van of naar Amsterdam. Ook heeft u de mogelijkheid om uw verhuizing grotendeels zelf te regelen en bij ons bijvoorbeeld uitsluitend verhuismateriaal te kopen of te huren. Ook alle varianten daartussen behoren uiteraard tot de mogelijkheden. Zo kunt u bij ons ook een verhuislift huren of een verhuiswagen voor mensen die hun verhuizing graag (gedeeltelijk) zelf willen uitvoeren.

Neemt u voor meer informatie gerust contact met ons op, wij informeren u graag.

Prijsindicatie aanvragen

Waarom kiezen voor verhuisbedrijf Holland Movers?

U zoekt een verhuisbedrijf in Amsterdam dat betrouwbaar is en zijn beloften nakomt. Er zijn veel verschillende verhuisbedrijven op de markt die u betrouwbaarheid beloven. Waarom zou u kiezen voor Holland Movers voor uw verhuizing van, naar of in Amsterdam? Wij hebben de redenen om voor ons te kiezen voor u opgesomd. Zo weet u precies waar u aan toe bent als u voor ons kiest.

  • Gecertificeerd verhuisbedrijf Amsterdam
  • Uw verhuizing is te allen tijde verzekerd
  • Wij komen altijd op tijd opdagen
  • U krijgt dezelfde dag reactie bij elke informatie- of offerteaanvraag
  • 7 dagen per week, 364 dagen per jaar bereikbaar (vrije dag: Koningsdag)
  • Fullservice verhuizingen in Amsterdam en de rest van de wereld
  • Geen verrassingen achteraf
  • Correcte verhuizers die meerdere talen beheersen
  • Spoedverhuizing? Binnen 24 uur geregeld
  • Duidelijke planning

Uw verhuizing in Amsterdam aanvragen

Een verhuisaanvraag bij Holland Movers verloopt als volgt: u dient allereerst een aanvraag in voor een bezichtigingsafspraak. Deze afspraak plannen wij samen met u op een tijdstip waarop het u uitkomt. Onze experts komen op de afgesproken dag bij u langs en maken een gedetailleerde inschatting van uw inboedel, de vereiste hoeveelheid verhuismateriaal en mankracht en de duur van de verhuizing. Op basis van deze gegevens ontvangt u vervolgens een prijsschatting voor uw verhuizing van of naar Amsterdam.

Een aanvraag indienen voor uw verhuizing op maat kunt u ook geheel vrijblijvend via ons aanvraagformulier doen. U krijgt van ons altijd binnen 24 uur reactie op uw aanvraag.

Gaat u verhuizen van of naar Amsterdam? Kies voor een gerenommeerd verhuisbedrijf waarop u kunt rekenen!

Offerte aanvragen