Voor particulieren:

Particuliere diensten

Verhuizen

A naar B,  ontruimen, flexibele tijden, villa’s tot appartementen.

Internationaal

Verhuizen binnen Europa, alles geregeld: ook papierwerk e.d.

Expats

Voor opleiding of werk naar NL, meubels ophalen en inschrijven.

Betrekt u binnenkort een nieuwe woning en zoekt u een betrouwbaar verhuisbedrijf voor het verhuizen van uw inboedel? Holland Movers staat graag voor u klaar om uw verhuisproces tot in de puntjes te verzorgen. 

Verhuist u binnen uw woonplaats, binnen Nederland of wilt u naar het buitenland verhuizen? Onze verhuisservice staat bekend om zijn uitstekende service tijdens uw compleet ontzorgde verhuizing.

““De verhuizing van Barcelona naar Amsterdam verliep vlekkeloos van deur tot deur, fantastisch!”

– Linda Petrides

Volledig ontzorgd

Bij verhuisbedrijf Holland Movers kunt u uw verhuizing laten uitvoeren zoals ú dat wilt. Zo kunt u zelf meehelpen tijdens het verhuizen, maar is het ook mogelijk om het gehele verhuisproces aan onze verhuisservice uit te besteden. Holland Movers staat garant voor een compleet ontzorgde verhuizing. Wij kunnen voor u inpakken, demonteren, verhuizen en in de nieuwe woning uw inboedel monteren en uitpakken. Daarnaast verhuizen wij ook internationaal, zonder overladen.

Zij gingen u voor:

Kwaliteit. Flexibel. Veilig.

Bij Holland Movers staan uw wensen altijd centraal. Wij nemen altijd ruim de tijd om uw verhuizing en uw wensen hieromtrent zorgvuldig en uitgebreid met u te bespreken. Zo weet u precies wat u aan ons heeft en zijn wij goed op de hoogte van uw verwachtingen. Zo krijgt u achteraf niet te maken met onaangename verrassingen.

Over ons:

De firma Holland Movers is ontstaan uit een vereniging van meerdere gespecialiseerde verhuisbedrijven met ieder hun expertise. In de afgelopen decennia hebben wij 80.000+ klanten geholpen met verhuizingen, transporten en projecten.

info@hollandmovers.nl
Hoofdkantoor:
085 105 831 3
Onze blog

H.J.E. Wenckebachweg 159, 1096AM Amsterdam