Op locatie:

Verhuisbedrijf Hoorn

Verhuisbedrijf Hoorn

Bent u opzoek naar een verhuisbedrijf in Hoorn? Dan bent u bij Holland Movers aan het goede adres. Holland Movers is een partij in het luxe segment, meer dan 80.000 verhuizingen en 10+ jaar aan ervaring kennen we de fijne kneepjes van het vak.

  Geen uitdaging is voor ons team te groot en we zullen dan ook geen verhuizing uit te weggaan. Voor elke verhuizing wordt een passend plan gemaakt die exact aansluit op de wensen die u heeft. Aan de hand van uw wensen maken wij een plan en geven we een invulling aan hoe de verhuizing zal gaan verlopen. Van tevoren plannen wij een kennismakingsgesprek met u in om alles duidelijk in beeld te brengen.

  Bent u benieuwd geworden naar welke diensten wij aanbieden of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen, schroom dan niet om contact met ons op te nemen of een kijkje te nemen op de website.

   Een efficiënte verhuizing met Holland Movers

   Met Holland Movers kiest u voor een efficiënte en soepele verhuizing. In de afgelopen 10 jaar hebben wij deel uitgemaakt van meer dan 80.000 verhuizingen, hierdoor hebben wij de nodige ervaring opgedaan en hebben we van alles voorbij zien komen. Doordat we alles voorbij hebben zien komen is voor ons niks te gek en denken we graag mee in het proces van uw verhuizing.

   • Uw wensen staan centraal:
    Met Holland Movers staat u centraal en zullen we ten alle tijden voor u klaar staan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.
   • Unieke aanpak en maatwerk per verhuizing:
    Voor elke verhuizing hebben we een unieke aanpak waardoor geen een verhuizing hetzelfde is.
   • Efficiënt, zorgvuldig en snel verhuizen:
    Ook is presteren onder werkdruk voor ons geen probleem.
   • Volledige ontzorging:
    Wij ontnemen u graag van al uw lasten die u heeft tijdens uw verhuizing, zo bieden wij ook een inpakservice aan waarmee we al u spullen efficiënt voor u kunnen inpakken.
   • Alle verhuismaterialen in eigen beheer:
    U profiteert van alle professionele en betrouwbare verhuismaterialen die wij in beheer hebben. Van sterke verhuisdozen tot verhuisliften.
     
   Verhuisbedrijf Haarlem

   Een breed dienstenpakket van verschillende type verhuizingen

   Met verhuisbedrijf Hoorn is het mogelijk om meerdere diensten in te zetten om uw verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen, dit komt door het brede dienstenpakket wat Holland Movers aanbiedt. Hier is een kleine greep uit de verschillende diensten die wij aanbieden.

    Wij als allround verhuisservice kennen geen grenzen. Mocht u iets missen in ons rijtje, neemt u dan vooral contact op dan nemen wij de mogelijkheden graag met u door. Naast onze diensten als verhuisbedrijf in Hoorn zijn we ook actief in veel andere steden en rijden onze verhuiswagens door heel het land. Op we website vindt u in welke steden we actief zijn.

   Daarnaast zijn we ook nog actief in het buitenland en kunnen we u helpen met een buitenlands avontuur. Naast de buitenlandse verhuizing kunnen we ook nog hulp bieden bij het in orde maken van alle formulieren die ingevuld moeten worden voor een verhuizing naar het buitenland.  

    Waarom kiezen voor ons als uw verhuisbedrijf in Hoorn?

    Staat er binnenkort een verhuizing op de planning naar Hoorn? Het verhuisbedrijf in Hoorn kunt u daar een handje bij helpen. Holland Movers is een professionele partij die ervoor zorgt dat uw verhuizing in goede banen wordt geleid.

    Wij zijn 24 uur per dag voor u beschikbaar, dus wilt u uw verhuizing in de avonduren of in het weekend inplannen, dan is dat bij ons zeker mogelijk. Van tevoren bespreken we de prijs en zetten we die vast, dit doen we zodat u niet voor onaangename verassingen komt te staan.

     "Een grote hoeveelheid bureaus en werkplekken was voor Holland Movers geen uitdaging, alsof ze het elke dag doen!"

     Ron Beuling

     Persoonlijke aandacht tijdens uw verhuizing

     Door nauw contact tijdens de verhuizing kunnen we ondersteunen waar u maar wilt. Ook staan u en uw wensen bij ons centraal, we maken een passend plan die op uw wensen en behoeften aansluit. U kunt ten alle tijden contact opnemen met een van onze specialisten, ook tijdens uw buitenlandverhuizing, onze verhuizers beschikken namelijk over een breed talenpakket waardoor ze u goed kunnen ondersteunen.

     Uw verhuizing altijd volgens schema uitgevoerd

     Doordat we goed contact met elkaar hebben weten we precies hoe de verhuizing ervoor staat en of we op schema lopen. Als u de hele verhuizing uithanden geeft doen wij al het werk wat nodig is en wat u door ons gedaan wilt hebben. Hierdoor kunt u zich op andere taken focussen en hoeft u zich geen zorgen te maken over de verhuizing en hoe het ervoor staat.

     Als u wilt gaan verhuizen naar Hoorn of omstreken, neem dan vooral contact op. Naast verhuizingen in Hoorn, zijn wij ook uw verhuispartner voor verhuizingen naar Purmerend, Amsterdam en Hoofddorp als ook  voor verhuizingen naar Brussel.

      Wat zijn de kosten van een verhuizing in Hoorn?

      De kosten van een verhuizing met Holland Movers hangt van diverse zaken af. Doordat wij werken met een prijsindicatie op maat, kunnen we vooraf de kosten goed in kaart brengen. Iedere verhuizing is uniek en bevat maatwerk. Kiest u bijvoorbeeld voor een full-service verhuizing met handyman? Verhuist u naar een hoger verdieping en is een verhuislift benodigd? Als u onze vrijblijvende prijsindicatie invult, zorgen wij voor een zo compleet mogelijke offerte.

      Wij verzorgen uw verhuizing vervolgens van A tot Z en u hoeft zich om uw verhuizing geen zorgen meer te maken. Onze vrijblijvende prijsindicatie geeft u een goed beeld van de kosten voor uw verhuizing. Voordeel van verhuizen met Holland Movers: u betaalt geen voorrijkosten.

       Zij gingen u al voor: