Op locatie:

Verhuisbedrijf Hoorn

verhuisbedrijf hilversum

Bent u opzoek naar een verhuisbedrijf in Hoorn? Dan bent u bij Holland Movers aan het goede adres. Holland Movers is een partij in het luxe segment, meer dan 80.000 verhuizingen en 10 jaar aan ervaring kennen we de fijne kneepjes van het vak.

Geen uitdaging is voor ons team te groot en we zullen dan ook geen verhuizing uit te weggaan. Voor elke verhuizing wordt een passend plan gemaakt die exact aansluit op de wensen die u heeft. Aan de hand van uw wensen maken wij een plan en geven we een invulling aan hoe de verhuizing zal gaan verlopen. Van tevoren plannen wij een kennismakingsgesprek met u in om alles duidelijk in beeld te brengen.

Bent u benieuwd geworden naar welke diensten wij aanbieden of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen, schroom dan niet om contact met ons op te nemen of een kijkje te nemen op de website.

  Een efficiënte verhuizing met Holland Movers

  Met Holland Movers kiest u voor een efficiënte en soepele verhuizing. In de afgelopen 10 jaar hebben wij deel uitgemaakt van meer dan 80.000 verhuizingen, hierdoor hebben wij de nodige ervaring opgedaan en hebben we van alles voorbij zien komen. Doordat we alles voorbij hebben zien komen is voor ons niks te gek en denken we graag mee in het proces van uw verhuizing.

  Met Holland Movers staat u centraal en zullen we ten alle tijden voor u klaar staan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Voor elke verhuizing hebben we een unieke aanpak waardoor geen een verhuizing hetzelfde is. Ook is presteren onder werkdruk voor ons geen probleem. Wij ontnemen u graag van al uw lasten die u heeft tijdens uw verhuizing, zo bieden wij ook een inpakservice aan waarmee we al u spullen efficiënt voor u kunnen inpakken.

  verhuisbedrijf haarlem

  Een breed dienstenpakket

  Met verhuisbedrijf Hoorn is het mogelijk om meerdere diensten in te zetten om uw verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen, dit komt door het brede dienstenpakket wat Holland Movers aanbiedt. Hier is een kleine greep uit de verschillende diensten die wij aanbieden.

  • Particuliere verhuizing
  • Zakelijke verhuizing
  • Internationale verhuizing
  • Afleverservice
  • Meubeltransport
  • Woningontruiming
  • Opslag
  • Verhuislift huren

  Wij als allround verhuisservice kennen geen grenzen. Mocht u iets missen in ons rijtje, neemt u dan vooral contact op dan nemen wij de mogelijkheden graag met u door. Naast onze diensten als verhuisbedrijf in Hoorn zijn we ook actief in veel andere steden en rijden onze verhuiswagens door heel het land. Op we website vindt u in welke steden we actief zijn.

  Daarnaast zijn we ook nog actief in het buitenland en kunnen we u helpen met een buitenlands avontuur. Naast de buitenlandse verhuizing kunnen we ook nog hulp bieden bij het in orde maken van alle formulieren die ingevuld moeten worden voor een verhuizing naar het buitenland.  

   Waarom kiezen voor Holland Movers als Verhuisbedrijf in Hoorn?

   Staat er binnenkort een verhuizing op de planning naar Hoorn? Het verhuisbedrijf in Hoorn kunt u daar een handje bij helpen. Holland Movers is een professionele partij die ervoor zorgt dat uw verhuizing in goede banen wordt geleid.

   Wij zijn 24 uur per dag voor u beschikbaar, dus wilt u uw verhuizing in de avonduren of in het weekend inplannen, dan is dat bij ons zeker mogelijk. Van tevoren bespreken we de prijs en zetten we die vast, dit doen we zodat u niet voor onaangename verassingen komt te staan.

    Persoonlijke aandacht tijdens uw verhuizing

    Door nauw contact tijdens de verhuizing kunnen we ondersteunen waar u maar wilt. Ook staan u en uw wensen bij ons centraal, we maken een passend plan die op uw wensen en behoeften aansluit. U kunt ten alle tijden contact opnemen met een van onze specialisten, ook tijdens uw buitenlandverhuizing, onze verhuizers beschikken namelijk over een breed talenpakket waardoor ze u goed kunnen ondersteunen.

    Doordat we goed contact met elkaar hebben weten we precies hoe de verhuizing ervoor staat en of we op schema lopen. Als u de hele verhuizing uithanden geeft doen wij al het werk wat nodig is en wat u door ons gedaan wilt hebben. Hierdoor kunt u zich op andere taken focussen en hoeft u zich geen zorgen te maken over de verhuizing en hoe het ervoor staat. Als u wilt gaan verhuizen naar Hoorn of omstreken, neem dan vooral contact op met Holland Movers en het verhuisbedrijf in Hoorn, zij helpen u graag verder.

    Zij gingen u voor:

    Kwaliteit. Flexibel. Veilig.

    Bij Holland Movers staan uw wensen altijd centraal. Wij nemen altijd ruim de tijd om uw verhuizing en uw wensen hieromtrent zorgvuldig en uitgebreid met u te bespreken. Zo weet u precies wat u aan ons heeft en zijn wij goed op de hoogte van uw verwachtingen. Zo krijgt u achteraf niet te maken met onaangename verrassingen.

    Over ons:

    De firma Holland Movers is ontstaan uit een vereniging van meerdere gespecialiseerde verhuisbedrijven met ieder hun expertise. In de afgelopen decennia hebben wij 80.000+ klanten geholpen met verhuizingen, transporten en projecten.

    info@hollandmovers.nl
    Hoofdkantoor:
    085 105 831 3
    Onze blog

    H.J.E. Wenckebachweg 159, 1096AM Amsterdam