Veilig en verzekerd:

Opslag bij Holland Movers

Opslagmogelijkheden kunnen zowel voor, tijdens als na een verhuizing goed van pas komen. U heeft bijvoorbeeld een nieuw bedrijfspand aangeschaft dat u met nieuwe meubelen wilt inrichten, maar wilt het oude kantoormeubilair tijdelijk opslaan. Of u moet een gedeelte van uw inboedel voor korte tijd ergens opslaan, omdat uw nieuwe woning nog niet beschikbaar is zodra u de oude woning verlaat.

Holland Movers is een verhuisbedrijf dat u niet alleen fullservice verhuizingen aanbiedt, maar ook over opslagruimte beschikt. Wij bieden u, in combinatie met onze andere diensten, opslag aan die bij uw particuliere verhuizing of zakelijke verhuizing past. Hieronder beschrijven wij kort onze verschillende opslagmogelijkheden voor u. Sluiten deze mogelijkheden niet aan bij de opslag die u zoekt? Neemt u dan gerust contact met ons op; maatwerkoplossingen zijn ons specialisme.

Tijdelijke opslag

Bent u op zoek naar kortdurige of langdurige tijdelijke opslag voor een deel van uw bezittingen? Uw goederen of kostbaarheden kunt u met een gerust hart bij ons de opslag stallen. Voorafgaand aan het opslaan van uw bezittingen beslissen wij samen met u wat de beste opslagwijze is in uw situatie. Wij stellen hierbij de volgende vragen:

– Hoe lang wilt u uw bezittingen opslaan?
– Wilt u te allen tijde toegang hebben tot uw bezittingen?
– Welke omvang hebben de eigendommen die u op wilt slaan?
– Heb u speciale wensen met betrekking tot de opslag van uw eigendommen?

Afleverservice met opslag

Heeft u nieuwe meubelen besteld, dan zorgt de bezorgservice van de leverancier vaak voor ergernis. Voor de levering dient u bijvoorbeeld een dagdeel of zelfs een gehele dag thuis te blijven.

De afleverservice van Holland Movers maakt het u gemakkelijk: u laat uw nieuwe meubelen niet bij u, maar bij ons leveren. U maakt vervolgens een afspraak met ons, en wij brengen de meubelen bij u langs op het overeengekomen tijdstip.

Wij brengen uw meubel gegarandeerd tot op de plaats waar u het wilt hebben. Uw meubel wordt dus niet slechts over de drempel getild, zoals andere bezorgdiensten plegen te doen.

Wij plaatsen uw meubelen na aankomst bij ons indien nodig in de tijdelijke opslag. Uw meubelen staan veilig opgeslagen en u kunt de bezorging door Holland Movers inplannen op een moment dat dit bij u het best uitkomt, of dit nu de volgende dag of over drie weken is.

Opslag op maat

Bent u benieuwd naar de opslag op maat die wij u kunnen aanbieden? Neem via ons contactformulier contact met ons op en wij antwoorden u vandaag nog.

Overige service van Holland Movers

Naast onze opslag- en afleverservice staan we natuurlijk ook voor u klaar om uw verhuizing in goede banen te leiden. Met onze jarenlange expertise en ervaring in het zorgvuldig verhuizen van uw inboedel helpen we u graag als u bijvoorbeeld gaat verhuizen naar Amsterdam. In de afgelopen jaar hebben wij de meeste verhuizingen mogen begeleiden in of naar Den HaagRotterdam en Utrecht. Schroom zeker niet om ook contact met ons op te nemen als uw plaats hier niet tussen staat. Wij zijn in heel Nederland actief.

Zij gingen u al voor: