Handyman Service van Holland Movers

Efficiëntie en tijdsbesparing tijdens uw verhuizing
Verhuizing Nederland

Een verhuizing brengt veel geregel en gedoe met zich mee. Zeker als u uw volledige inboedel inclusief kasten en apparatuur wil meeverhuizen. Het demonteren van een grote kast of het verwijderen van uw vloer zijn daarbij vaak tijdrovende klussen. Gelukkig hebben wij hier de perfecte oplossing voor, namelijk onze Handyman Service. Onze handymen zijn niet alleen ervaren klusjesmannen, maar ook ervaren verhuizers. Ze weten precies wat er bij een verhuizing komt kijken en zijn daarom breed inzetbaar. Op deze pagina leest u over de verschillende mogelijkheden en voordelen van onze service.

 

✔️(De-) Montage werkzaamheden

Onze handymen zijn ware experts in het demonteren en monteren van allerlei soorten meubels. Vooral de PAX-kasten van IKEA zijn ons niet onbekend. Maar ook andere meubels zijn voor onze handymen geen probleem. Hoe snel het demonteren en monteren gaat, is afhankelijk van de hoeveelheid deuren. Als u de kasten aan de muren heeft geankerd, kunnen wij deze voor u losschroeven. Helaas mogen wij geen gaten boren en kunnen wij de kasten in de nieuwe woning dus niet vastzetten aan de muren. Dit geldt ook voor gaten die geboord moeten worden voor het ophangen van TV’s en lampen.

✔️Takelen

In oude steden zoals Amsterdam kan het voorkomen dat uw meubels niet door het trappenhuis passen. In dat geval maken wij gebruik van de takeltechniek. Hierbij wordt een touw en blok gebruikt om uw meubels veilig in of uit de woning te hijsen. Onze handymen hebben ervaring met deze techniek en zorgen dat uw meubels veilig op hun plek komen.

✔️Ramen verwijderen

In sommige gevallen moeten de ramen van uw woning verwijderd worden voor de verhuizing. Onze handymen zijn ervaren in het verwijderen en terugplaatsen van ramen, met name omhoog schuivende ramen die met contragewichten of veren werken. Zo kunnen wij uw meubels gemakkelijk in of uit uw woning verplaatsen via de verhuislift.

✔️Wasmachine los- en aankoppelen

Het los- en aankoppelen van uw wasmachine is voor onze handymen geen enkel probleem. Wel zijn er een aantal voorwaarden aan verbonden, die u kunt vinden in onze algemene voorwaarden. Onze handymen hebben ervaring met het aansluiten en loskoppelen van wasmachines en zorgen dat dit vakkundig gebeurt.

✔️Verwijderen van uw vloer

Bij ontruimingen kan onze handyman ook uw vloer loshalen, mits deze niet gelijmd is. Dit geldt voor parket, laminaat, zeil en tapijt. Staat uw vloer er niet bij? Bel of mail ons dan voor de mogelijkheden.

 

 

Wat kan een handyman niet doen?

Hoewel onze handymen veel klusjes aankunnen, zijn er ook zaken waarvoor ze niet ingezet kunnen worden. Een handyman kan geen: 

  • Gas, water en licht aansluiten (water uitsluitend bij de wasmachine)
  • Gaten boren in muren
  • Werk verrichten waarvan de handyman zelf meldt dat het te gevaarlijk is
  • Spullen nieuw uit de doos monteren (die hij niet zelf heeft gedemonteerd)

De services van Holland Movers tijdens uw verhuizing

Bij Holland Movers bieden we naast onze Handyman Service verschillende andere diensten aan die bijdragen aan een volledig ontzorgde verhuizing van A tot Z. Zo kunnen we spoedverhuizingen uitvoeren, verhuren we verhuisliften en bieden we opslagfaciliteiten. Laat u adviseren door een van onze verhuisspecialisten of plan een online bezichtiging in zodat we de juiste services kunnen toepassen, voor een zorgeloze verhuizing.