Op locatie:

Verhuisbedrijf Den Helder

Verhuisbedrijf Delft

Het leek rustig te worden in Den Helder. In ruim vijftien jaar tijd zou het inwoneraantal met ruim vierduizend inwoners afnemen. De laatste jaren neemt het aantal inwoners juist weer langzaam maar zeker toe. Waar het ooit leek een ‘spookstad’ te worden is het weer wat drukker in deze aantrekkelijke gemeente.

Hoe komt dit en waar vind je een betrouwbaar verhuisbedrijf in Den Helder?

Waarom kiezen voor een verhuizing naar Den Helder?

 Uiteraard ligt in Den Helder de thuishaven van de Koninklijke Marine. Het is daarnaast een centraal punt voor diverse offshore activiteiten op de Noordzee. De luchthaven is zelfs één van de grootste in Europa wat betreft vervoer van en naar productie platformen in de Noordzee.

De reden dat inwoners ‘Nieuwediepers’ heten komt van de geul en haven Nieuwediep. Alleen geboren en getogen inwoners mogen zich ‘Jutter’ noemen. In de laatste decennia is het centrum aanzienlijk verbeterd met gerenoveerde gevels in traditionele stijl, leuke pleintjes en fijne wandelroutes.

De winkelcentra zijn vernieuwd en verouderde flats zijn vervangen door vrijstaande woningen. De leefbaarheid is door een combinatie van kleine en grote ingrepen flink verbeterd. Een verhuizing naar Den Helder begint dus voor steeds meer particulieren en bedrijven interessanter te worden.

 

Bedrijven en bedrijfsverhuizingen in Den Helder

Wat betreft het ondernemersklimaat is het duidelijk dat het stijgende inwoneraantal direct gerelateerd is aan de bedrijvigheid. Het aantal bedrijven in Den Helder is namelijk sinds 2019 ook toegenomen. Dat landbouw, bosbouw en visserij belangrijke sectoren zijn zal niemand verbazen.

Toch is de stijging van ondernemerschap over de gehele linie waar te nemen met meer bedrijven in ICT, financiële dienstverlening, cultuur en recreatie. De horeca heeft in 2020 en 2021 flinke klappen moeten incasseren maar dit heeft tot op heden niet geleid tot een groot aantal faillissementen. De kans is groot dat met name recreatie en horeca vanaf het vierde kwartaal 2021 juist weer zullen aantrekken.

Wil je een bedrijfsverhuizing in Den Helder uitbesteden? Holland Movers is naast dienstverlener voor consumenten ook een ervaren verhuizer voor bedrijven.

 

Onze diensten als verhuisservice in Den Helder

Bij Holland Movers regelen wij voor u een verhuizing op maat in Noord-Holland.  Wij passen onze werkwijze aan op uw behoeften.

U kunt op ons rekenen bij uw particuliere verhuizing, maar ook bij zakelijke verhuizingen in Den Helder en omstreken staan wij voor u klaar. Bij ons kunt u terecht voor verhuizingen in Delft, zoals:

   

  Heeft u vragen over ons aanbod of bent u benieuwd naar wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? Neem gerust even contact met ons op.

  Wonen in Den Helder

  Met een gemiddelde van 410.000 euro voor een koopwoning in Nederland lijkt het onvoorstelbaar dat er nog betaalbare huizen te vinden zijn. Toch liggen de gemiddelde huizenprijzen in Den Helder aanzienlijk lager, je kunt hier onder drie ton al heel mooie optrekjes vinden.

  Uiteraard zijn er ook woningen in deze gemeente te vinden die aanzienlijk duurder zijn, maar dat je hier nog betaalbaar kunt wonen speelt zeker mee in de toenemende populariteit. Houd er wel rekening mee dat de prijzen snel stijgen en het aanbod begint te slinken.

  Ook als je zelf wilt verhuizen van deze stad naar een andere gemeente kun je uiteraard een beroep doen op Holland Movers. Hét verhuisbedrijf in Den Helder dat je overal in Nederland en zelfs internationaal helpt te verhuizen.

   

  Den Helder: de stad voor jonge gezinnenverhuizen met holland movers verhuisdozen meenemen

  Ruim de helft van de woningen in deze gemeente zijn koopwoningen waarvan bijna driekwart eengezinswoningen. Dit betekent dat het een ideale stad is voor jonge gezinnen. Veruit de meeste woningen zijn voor 2000 gebouwd, dit is niet verbazingwekkend omdat na 2000 het inwonertal zou gaan dalen.

  Er is bijna twintig jaar relatief weinig gebouwd maar daar begint nu verandering in te komen. Er is nu volop bedrijvigheid, zeker na de Corona beperkingen van 2020 kan de stad zich weer als vanouds doorontwikkelen. Dit heeft niet alleen een positieve invloed op inwoners maar ook zeker op het bedrijfsleven. 

  Dit was Den Helder in overvlucht. Neem contact op met Holland Movers, hét verhuisbedrijf in Den Helder voor een zorgeloze verhuizing naar deze groeiende en bloeiende gemeente aan de kop van Noord-Holland.

  Den Helder investeert in zichzelf

  Niet alleen de regering heeft meer geld beschikbaar gesteld voor de Marine, ook in de stad wordt er flink gewerkt aan een omgeving die prettig is voor zowel huidige als toekomstige bewoners.

  Waar er voorheen gebouwd werd in de hoop dat huizen ooit verkocht zouden worden staan mensen nu in de rij om Nieuwedieper te worden. Samen met Delfzijl stijgen huizenprijzen in Den Helder hoger dan elders in Nederland.

  Landelijk gezien stegen de prijzen vorig jaar gemiddeld met 9,8 procent, in Den Helder lag de stijging op maar liefst 13,5 procent. En deze trend lijkt niet snel te stoppen omdat steeds meer Nederlanders hun heil zoeken buiten de grote steden in de Randstad (Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en den Haag).

  Zij gingen u al voor: