Holland Movers is er ook voor:

Expats

Expats verhuizen

Verhuizen voor uw werk.
U waagt de sprong en verhuist voor uw werk of opleiding naar het buitenland of naar Nederland. Dit brengt een aanzienlijke hoeveelheid regelwerk en onzekerheid met zich mee. U loopt rond met verschillende vragen: waarin verschilt een internationale verhuizing van een verhuizing in eigen land? Hoe vind ik een woning in het land van bestemming? Wat neem ik mee naar mijn nieuwe thuis, wat laat ik achter?

Internationaal verhuizen als expat kan best eng zijn, je hebt niet veel vrienden of familie die kunnen helpen met de verhuizing. Gelukkig was Holland Movers daar!

Pierre Dubois

Wij hebben al veel expat verhuizingen mogen begeleiden en hebben van dichtbij gezien hoeveel onzekerheid een dergelijke verhuizing met zich kan meebrengen. De verhuizing zelf is vaak een van de grootste pijnpunten. Dit hoeft echter niet het geval te zijn: Holland Movers kan u alle zorgen omtrent uw verhuizing wegnemen.

Hoe we expats helpen?
Holland Movers helpt niet alleen bij verhuizen, maar ook bij meubilair ophalen, papierwerk en demontage (met onze Handymans). Onze kracht is ons netwerk. We werken samen met aannemers, interieur design, vloeren makers, zonnepanelen installateurs en meer. Zo gezegd, ergens anders wonen is meer dan alleen verhuizen.

Expats kiezen Holland Movers.
En daar zijn we trots op. Onze jarenlange ervaring in internationale verhuizingen zorgt dat wij ook uw emigratie optimaal kunnen begeleiden. Zo hebben wij tot op heden meer dan 8.000 expats geholpen – wereldwijd. Bent u op zoek naar een betrouwbare verhuispartner om u bij te staan tijdens uw expat verhuizing binnen Europa? Wij staan altijd klaar om uw verhuizing door te nemen.

Als u vragen heeft, kunt u ook altijd contact met ons opnemen. Onze specialisten staan u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden.

  • 8.000+ expats kozen Holland Movers
  • Persoonlijke verhuiscoach
  • Vast contactpersoon bij uw verhuizing

Zij gingen u voor:

Kwaliteit. Flexibel. Veilig.

Bij Holland Movers staan uw wensen altijd centraal. Wij nemen altijd ruim de tijd om uw verhuizing en uw wensen hieromtrent zorgvuldig en uitgebreid met u te bespreken. Zo weet u precies wat u aan ons heeft en zijn wij goed op de hoogte van uw verwachtingen. Zo krijgt u achteraf niet te maken met onaangename verrassingen.