Holland Movers is er ook voor:

Expat verhuizingen

zakelijk meubeltransport

Verhuizen voor uw werk.
U waagt de sprong en verhuist voor uw werk of opleiding naar het buitenland of naar Nederland. Dit brengt een aanzienlijke hoeveelheid regelwerk en onzekerheid met zich mee. U loopt rond met verschillende vragen: waarin verschilt een internationale verhuizing van een verhuizing in eigen land? Hoe vind ik een woning in het land van bestemming? Wat neem ik mee naar mijn nieuwe thuis, wat laat ik achter?

Internationaal verhuizen als expat kan best eng zijn, je hebt niet veel vrienden of familie die kunnen helpen met de verhuizing. Gelukkig was Holland Movers daar!

Pierre Dubois

Wij hebben al veel expat verhuizingen mogen begeleiden en hebben van dichtbij gezien hoeveel onzekerheid een dergelijke verhuizing met zich kan meebrengen. De verhuizing zelf is vaak een van de grootste pijnpunten. Dit hoeft echter niet het geval te zijn: Holland Movers kan u alle zorgen omtrent uw verhuizing wegnemen.

Hoe we expats helpen?
Holland Movers helpt niet alleen bij verhuizen, maar ook bij meubilair ophalen, papierwerk en demontage (met onze Handymans). Onze kracht is ons netwerk. We werken samen met aannemers, interieur design, vloeren makers, zonnepanelen installateurs en meer. Zo gezegd, ergens anders wonen is meer dan alleen verhuizen.

Expats kiezen Holland Movers.
En daar zijn we trots op. Onze jarenlange ervaring in internationale verhuizingen zorgt dat wij ook uw emigratie optimaal kunnen begeleiden. Zo hebben wij tot op heden meer dan 8.000 expats geholpen – wereldwijd. Bent u op zoek naar een betrouwbare verhuispartner om u bij te staan tijdens uw expat verhuizing binnen Europa? Wij staan altijd klaar om uw verhuizing door te nemen.

Als u vragen heeft, kunt u ook altijd contact met ons opnemen. Onze specialisten staan u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden.

  • 8.000+ expats kozen Holland Movers
  • Persoonlijke verhuiscoach
  • Vast contactpersoon bij uw verhuizing

Hulp inschakelen bij uw verhuizing

Expats in Nederland kunnen het een uitdaging vinden wanneer het tijd is om te verhuizen. Er zijn verschillende zaken waarmee expats rekening moeten houden, zoals het vinden van de juiste woning en het verhuizen van al hun spullen. Wij helpen Expats bij het verhuizen, vanuit onze professionele dienstverlening helpen wij meer dan enkel de verhuizing uitvoeren, wij helpen ook met het inpakken en vervoeren van alle spullen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat alles goed geregeld is voordat de verhuizing plaatsvindt, zodat er geen problemen ontstaan. Wij nemen daarbij al uw zorgen omtrent de verhuizing weg.

 

Zij gingen u al voor: