Zakelijk:

Zakelijk meubeltransport

distributiepartner

Hebt u voor uw bedrijf een groot aantal nieuwe werkplekken aangeschaft en bent u op zoek naar een betrouwbaar verhuisbedrijf dat het meubeltransport voor u kan verzorgen? In dat geval bent u bij Holland Movers aan het goede adres.

Wij zorgen ervoor dat uw zakelijke meubelen worden opgehaald, netjes worden verpakt met beschermend materiaal en vervolgens met grote zorg bij u worden afgeleverd.

Uiteraard hebt u er geen omkijken naar en kunt u uw meubelen op het gewenste tijdstip op de juiste plaats verwachten. Uw medewerkers hoeven hun werkzaamheden niet te onderbreken en alle meubelen worden keurig op tijd bij uw bedrijf afgeleverd door verhuisbedrijf Holland Movers.

Transport bijzondere meubelen

Bij meubeltransport denkt u in eerste instantie wellicht aan het vervoeren van een kantoorinventaris, maar er zijn nog meer mogelijkheden. Zo vervoert Holland Movers ook regelmatig bijzonder kostbare meubelen of grote objecten, zoals:

 • Piano of vleugel
 • Kunstwerk of groot beeld
 • Kluis
 • Designmeubilair
 • Bouwmaterialen

Wilt u voor uw bedrijf een kunstwerk, kluis of ander bijzonder object laten verhuizen, maar weet u niet hoe u hierbij te werk moet gaan? Wij leveren maatwerk en hebben ook voor uw speciale object de juiste oplossing.

Neem vrijblijvend contact op met Holland Movers om de mogelijkheden te bespreken. Wij denken graag met u mee, vinden een passende oplossing en zetten graag onze expertise in om uw speciale transport met goed resultaat voor u te volbrengen.

Meubeltransport bij Holland Movers

Als u op zoek bent naar een goede partij om uw kantoorinventaris te laten verhuizen, wilt u zekerheden hebben. Holland Movers biedt u enkele zekerheden die nauw verbonden zijn met onze kernwaarden. Wij streven altijd naar het leveren van de hoogst mogelijke kwaliteit door onze kernwaarden diep in onze diensten en organisatie te laten doordringen.

Aangezien wij een verhuisbedrijf zijn, kunnen wij garant staan voor een juiste afhandeling van A tot Z van uw transport. Waar bezorgen eindigt, begint immers verhuizen. Wij zijn in beide diensten gespecialiseerd en zetten ons dus zowel in voor een veilig en efficiënt transport als voor het juist afhandelen van de bezorging van uw bezit. Wij leveren altijd tot op de plek waar u uw bezit wilt hebben en bezorgen dus niet, in tegenstelling tot veel bezorgdiensten, slechts tot over de drempel. Bekijk ook eens onze mogelijkheden voor afleverservice nadat uw spullen in een opslag hebben gestaan.

Als u meubeltransport bij Holland Movers afneemt, hebt u de volgende zekerheden:

 1. Uw wensen voorop
 2. Veel ervaring
 3. Afspraak is afspraak
 4. Eigen accountmanager
 5. Verhuisservice met een expertise in het luxesegment
 6. Transport zonder zorgen

Uw wensen staan voorop

Als u specifieke wensen hebt omtrent het transport, geef deze dan aan ons door. Niks is ons vreemd. Moeten meubelen op verschillende plekken worden afgeleverd of opgehaald? Holland Movers staat graag voor u klaar om het meubeltransport tot een goed einde te brengen. Uw wensen staan bij onze verhuisservice voorop. Schroom niet om uw wensen aan ons kenbaar te maken, wij denken graag met u mee.

Veel ervaring met meubeltransport

Ons verhuisbedrijf heeft veel ervaring met verhuizingen en heeft al heel wat meubeltransporten voor zijn rekening genomen. U kunt erop vertrouwen dat uw zakelijke meubelen met grote zorg worden verpakt. Waar in Nederland u ook uw meubelen op wilt laten halen en waar u ze ook heen wilt laten brengen, het is onze expertise om uw meubelen zorgvuldig van A naar B te brengen.

Afspraak is afspraak

Als u verhuist met Holland Movers weet u waar u aan toe bent. Wij vinden precisie een belangrijke kernwaarde. Als u bepaalde wensen kenbaar hebt gemaakt over bijvoorbeeld de tijd waarop meubelstukken moeten worden afgeleverd of hoe bepaalde zakelijke inboedel vervoerd moet worden, dan zijn onze verhuizers hiervan op de hoogte. Wij houden ons aan de gemaakte afspraken om uw meubeltransport naar wens voor u uit te voeren.

Eigen accountmanager

Via Holland Movers krijgt ieder bedrijf waarvoor wij een zakelijke verhuizing of een zakelijk transport uitvoeren een eigen accountmanager. Deze persoonlijke accountmanager heeft veel ervaring met zakelijke transporten en zet zijn kennis graag in om ook uw transport te laten slagen. Deze accountmanager overlegt met u over uw wensen en de planning. Hij ziet erop toe dat de verhuizers deze planning met goed resultaat zullen volbrengen. Schroom niet om over al uw vragen met uw persoonlijke accountmanager te overleggen, hij staat graag voor u klaar.

Meubeltransport voor het luxesegment

Holland Movers is dé verhuisservice voor het luxesegment. Of het nu gaat om het verhuizen van designmeubelen van een miljonair, klein bedrijf of multinational, wij zetten onze expertise graag in om het transport tot een succes te volbrengen. Met Holland Movers kunt u zorgeloos uw boedel laten verhuizen, zonder dat u er omkijken naar hebt. Wij weten als geen ander hoe ú het graag ziet. Wij zijn betrokken en betrouwbaar bij iedere service die wij verlenen.

Transport zonder zorgen

Wij ontnemen u graag de zorgen die vaak bij een verhuizing of transport komen kijken. Vaak weet u niet goed waar u moet beginnen of hebt u eenvoudigweg de tijd niet om een gecompliceerd transport te regelen.

Holland Movers heeft jarenlange ervaring in (bijzondere) zakelijke transporten en zet graag deze kennis in om u te ontzorgen. Met de hulp van een persoonlijke accountmanager bereiden wij het transport tot in de puntjes voor en handelen wij uw transport op verzorgde wijze af. Hierbij wordt goed nagedacht over de wijze van vervoer, het verpakkingsmateriaal en het inzetten van eventueel speciaal materieel zoals bijvoorbeeld een verhuislift, verhuiswagen of kraan.

Meubeltransport aanvragen?

Hebt u binnenkort een verhuisbedrijf nodig dat voor u een meubeltransport kan uitvoeren? Neem dan vandaag nog contact op met Holland Movers. Wij zetten graag onze kennis en expertise in om uw transport succesvol uit te voeren. Bijvoorbeeld als verhuisbedrijf Amsterdam, maar ook als verhuisbedrijf Den Haag. Ook wanneer dit op zeer korte termijn moet worden geregeld, kunt u bij ons terecht. Wij zijn 24/7 voor uw verhuizing beschikbaar.

Zij gingen u al voor: