Reële prijsinschatting, geen verrassingen achteraf

Holland Movers: verhuisbedrijf Alphen aan den Rijn

Verhuizen

Voor een zorgeloze verhuizing in Alphen

Verhuist u binnenkort uit, in of naar Alphen aan den Rijn? En kunt u wel wat extra verhuishulp gebruiken? Bij Holland Movers zit u goed. Bij ons ontvangt u exact de ondersteuning die u wenst en nodig heeft. Daarmee is zeker: u gaat uw verhuisdag zorgeloos tegemoet

Bepaal zelf welke ondersteuning u krijgt

Of u nu alleen wat extra spierballen nodig heeft voor het sjouwwerk, of u ook het inboedeltransport wil laten uitbesteden óf dat u het liefst helemaal de touwtjes uit handen geeft: bij Holland Movers bepaalt u zelf welke hulp u krijgt.

Wel zo fijn. Want waar de een het fijn vindt om een oogje in het zeil te houden tijdens de verhuizing, heeft de ander er liever helemaal geen omkijken naar. Bij dit verhuisbedrijf in Alphen aan den Rijn staan uw wensen aan de basis en ontvangt u een verhuisplan op maat.

Uw meubels vervoeren zonder schade

Onze verhuisteams wisten al vele verhuizingen in Alphen aan den Rijn succesvol te voltooien. En dat is niet gek ook. Want met een professioneel team aan verhuizers, jarenlange ervaring en een zorgvuldige werkwijze, weten wij exact hoe we uw inboedel onbeschadigd in uw nieuwe woning krijgen.

  • Krijg dé verhuishulp die u nodig heeft
  • Profiteer van een professionele werkwijze
  • Betaal geen voorrijkosten

Meer dan 10 jaar verhuiservaring

R

Particulier en zakelijke verhuizingen

Klanten geven ons gemiddeld een

Eigen verhuiswagen met veilig materiaal

Verhuisservice Alphen aan den Rijn: uw opties

Voor welke verhuisdiensten u precies bij ons terechtkunt? We kunnen u onder meer helpen met:

 

Alphen aan den Rijn: de stad van cultuur en natuur

Wordt Alphen aan den Rijn uw nieuwe thuishaven of is dat het al jarenlang geweest? Dan weet u vast: deze stad heeft veel te bieden. En Alphen aan den Rijn bekronen tot uw (nieuwe) woonplaats, is dan ook zeker geen slechte keuze.

Niet alleen ligt deze stad midden in het Groene Hart, waardoor u geniet van de rijkdom van de natuur. Ook ligt Alphen aan den Rijn in het midden van grote steden als Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Rotterdam én u vindt culturele hotspots als Vogelpark Avifauna en het Archeon op fiets- of zelfs loopafstand. Geen wonder dat wij het zo leuk vinden om te helpen verhuizen in Alphen aan den Rijn!

In 3 stappen naar een stressvrije verhuizing: zo gaan wij te werk

Schakelt u graag onze hulp in voor uw verhuizing in, naar of uit Alphen aan den Rijn? Dat doet u al in 3 stappen.

1. Vraag een vrijblijvende offerte aan

Met een vrijblijvende offerteaanvraag ontdekt u hoeveel onze verhuishulp u kost. U vertelt ons meer over uw voorkeuren en situatie en wij geven u een prijsindicatie op maat.

 2. Vertel ons uw wensen in een persoonlijk gesprek

In een persoonlijk gesprek vertelt u ons exact wat uw wensen en voorkeuren zijn. Wilt u hulp bij het sjouwwerk, het meubeltransport, het in- en uitpakken van uw inboedel en/of met het netjes achterlaten van uw oude woning? Als u het fijn vindt, komen we bij langs bij u thuis. Zo kunnen we de situatie ter plekke beoordelen, waardoor u profiteert van de allerbeste service.

 3. Krijg hulp bij het maken van een realistische tijdsplanning

Is er duidelijk wat er moet gebeuren? Dan helpen we u bij het maken van een realistische tijdsplanning. We stellen de definitieve verhuisdag en -tijd vast en zorgen ervoor dat alles voor uw verhuizing tot in de puntjes geregeld is.

Zij gingen u al voor: