Van ketens tot B&B’s

Hotels en verblijven

Zakelijke hotels

5-sterren logistiek.
Verhuizingen van hotels zijn voor Holland Movers bekend terrein. Middels een projectverhuizer zorgen wij voor een directe lijn van communicatie met de hotelmanager en andere betrokkenen zoals projectontwikkelaars. Zo kan er worden gezorgd dat de inboedel voor kamers of verdiepingen die nog niet af zijn, worden afgedekt en worden voorbereid op eventuele renovaties. De hele verhuizing gaat in nauw overleg met de hotelmanager.

“200 kamers en 15 suites werden heringericht door Holland Movers alsof ze het hotel uit hun hoofd kenden. Fantastisch!”

Johan Rieksma

Holland Movers heeft in een vroeg stadium al vele hotel inhuizingen verzorgd. Bij het verhuizen van de huisraad van een hotel is het zeer belangrijk dat de inboedel per kamer juist, veilig en efficiënt wordt overgebracht. Holland Movers heeft zeer ruime ervaring met hotelverhuizingen en de voornamelijk de precieze logistiek hiervan.
Discreet, geen gast tot last.
Het verhuizen, herinrichten of ontruimen van een hotel voert Holland Movers uit op een discrete wijze. Het is dus mogelijk om een logistieke klus aan te gaan tijdens de aanwezigheid van gasten. Zo wordt er bijvoorbeeld verhuisd op de 4e en 5e etage van uw hotel, terwijl er op de 1e t/m de 3e nog gasten verblijven. De verhuizers werken op een vlotte en tegelijkertijd stille wijze.

Als u vragen heeft, kunt u ook altijd contact met ons opnemen. Onze specialisten staan u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden. Het contact met Holland Movers is uiteraard geheel vrijblijvend en kosteloos.

  • Representatieve verhuizers  
  • Ervaren met ICT
  • Ervaren en stabiele partner
  • Zeer ervaren in in-huizen van hotels
  • Discrete en stressvrije logistiek
  • Direct contact met projectverhuizer

Wie wij hielpen verhuizen:

Kwaliteit. Flexibel. Veilig.

Bij Holland Movers staan uw wensen altijd centraal. Wij nemen altijd ruim de tijd om uw verhuizing en uw wensen hieromtrent zorgvuldig en uitgebreid met u te bespreken. Zo weet u precies wat u aan ons heeft en zijn wij goed op de hoogte van uw verwachtingen. Zo krijgt u achteraf niet te maken met onaangename verrassingen.