Onze 5-sterren service voor hotels

Hotelinrichting door Holland Movers

bedrijfsverhuizing

Holland Movers heeft al vele verhuizingen en inrichtingen van hotels verzorgd. Het inrichten van nieuwe of gerenoveerde hotelkamers is dan ook gegroeid tot een van onze specialismen.

Expertise

Bent u op zoek naar een professionele en efficiënte partner voor de inrichting van uw hotelkamers? Holland Movers is dé logistiek specialist die samen met u een doordacht logistiek plan opstelt wat ervoor zorgt dat wij tussen de 10 en 20 kamers per dag kunnen opleveren. Hierdoor kunt u snel genieten van uw nieuwe of gerenoveerde kamers en kunt u zich focussen op het runnen van uw hotel.

Gemak

Door alles op de dag van uitvoering aan te leveren, uit te pakken, te monteren of te plaatsen en de lege verpakkingsmaterialen af te voeren, biedt Holland Movers een gemakkelijke en probleemloze inrichtingsoplossing voor hotelkamers.

Discreet, geen gast tot last

Holland Movers voert het inrichten van een hotelkamer op een discrete wijze uit, waardoor het mogelijk is om tijdens de aanwezigheid van gasten de inrichting te verzorgen. Zo wordt er bijvoorbeeld een kamer ingericht terwijl er op andere verdiepingen nog gasten verblijven. Onze medewerkers werken op een vlotte en tegelijkertijd stille wijze.

5-sterren logistiek

Als logistiek specialist maken wij in overleg met de opdrachtgever een plan dat een tijdslijn en een demarcatie van activiteiten bevat. Afhankelijk van de snelheid van opleveren en de complexiteit van de inrichting kunnen wij tussen de 5 tot 15 kamers per dag opleveren.

Van het meubilair en alle andere inrichtingselementen maakt Holland Movers per kamer kant-en-klare pakketten. Op de dag van uitvoering leveren wij alles aan, pakken het uit, monteren of plaatsen het en voeren de lege verpakkingsmaterialen af. Het eindresultaat is een compleet ingerichte hotelkamer klaar voor gebruik.

“200 kamers en 15 suites werden heringericht door Holland Movers alsof ze het hotel uit hun hoofd kenden. Fantastisch!”

Johan Rieksma

Heeft u nog vragen over onze diensten? Onze specialisten staan u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden. Het contact met Holland Movers is geheel vrijblijvend en kosteloos.
  • Representatieve verhuizers  
  • Persoonlijke accountmanager
  • Ervaren en stabiele partner
  • Discrete en stressvrije logistiek

Zij gingen u al voor: