Op locatie:

Verhuisbedrijf Bloemendaal

Bent u van plan om op korte termijn te gaan verhuizen van of naar Bloemendaal? Holland Movers staat voor u klaar met een excellente verhuisservice.

Bloemendaal staat al drie jaar op rij in de top 5 van beste gemeenten in Nederland om te wonen. Geen wonder dus dat woningen in deze gemeente enorm populair zijn. Daarnaast ligt Bloemendaal ook nog eens in de meest gewilde regio van Nederland. Aan de zee, in de buurt van Haarlem met Amsterdam en Schiphol op een korte afstand. Gaat u verhuizen naar Bloemendaal? Dan staat Holland Movers voor u klaar met onze full-service dienstverlening.

  Verhuizen naar de gemeente Bloemendaal

  Bloemendaal is één van de meest welvarende gemeenten van Nederland. De plek waar auteur Godfried Bomans en artiest Anton Pieck hebben gewoond en waar journalist Paul Witteman is geboren.

  Met een deel van deze gemeente als beschermd dorpsgezicht heeft Bloemendaal haar authentieke karakter weten te behouden. Er zijn tientallen rijksmonumenten, daarnaast zijn er ook veel gemeentelijke monumenten. In totaal zijn er meer dan 435 monumenten waarmee de historie van deze gemeente onlosmakelijk is verbonden met het hedendaagse moderne leven.

  Bent u op zoek naar een professioneel verhuisbedrijf in Bloemendaal? Dan bent u bij Holland Movers aan het juiste adres. Wij vertellen u graag waarom:

    • Ervaren verhuisbedrijf. Wij zijn een ervaren verhuisbedrijf, kunnen uw verhuizing snel en efficiënt uitvoeren. 
    • Professioneel en hoogwaardig verhuismateriaal. U bent verzekert van een schadevrije verhuizing.
    • Naast lokale en landelijke verhuizingen, werken wij ook aan internationale verhuizingen. Onze verhuizers spreken meerdere talen en weten wat er nodig is voor dergelijke verhuizingen.
    • Wij werken met verhuiscoaches. Die plannen uw verhuizing van A tot Z en zorgen ervoor dat alles uitermate efficiënt en soepel zal verlopen.

    Over verhuizen naar Bloemendaal

    Holland Movers op brug

    Met ongeveer 70 procent koopwoningen is het aandeel huurwoningen in deze gemeente relatief beperkt. De woningen liggen doorgaans in het hogere segment, verhuizen naar Bloemendaal is niet goedkoop. De kosten voor een betrouwbaar verhuisbedrijf in Bloemendaal hoeven echter niet de pan uit te rijzen. Door vooraf een goede planning te maken en de verhuizing te bespreken met de experts van Holland Movers kunt u snel en betaalbaar uw nieuwe huis betrekken. Als u gaat verhuizen naar een andere gemeente is dit uiteraard ook mogelijk.

    De gemiddelde woningwaarde stond in 2020 op 740.000 euro, dat is veel hoger dan in de rest van Nederland. Ook de stijging van maar liefst 31 procent in 2020 is opmerkelijk te noemen. De prachtige huizen, authentieke omgeving en ideale ligging maakt de gemeente zeer aanlokkelijk voor kopers in het hogere segment.

    Bloemendaal behoort evenals de Rozendaal, Bussum, Wassenaar en Laren tot de rijkste plaatsen van Nederland. 

    Verschillende diensten van Holland Movers in Bloemendaal

    Ook als u binnenkort gaat verhuizen met uw bedrijf kunnen wij u verder helpen. De volgende verhuizingen kunnen wij tot in de puntjes voor u realiseren:

     "Een grote hoeveelheid bureaus en werkplekken was voor Holland Movers geen uitdaging, alsof ze het elke dag doen!"

     Ron Beuling

     Stressvrij verhuizen

     Uiteraard staan hier niet alleen villa’s, er zijn ook meer bescheiden woningen te vinden. Holland Movers is het verhuisbedrijf in Bloemendaal dat 100% dienstverlening levert voor kleine appartementen en de uitdaging van een groot landgoed ook zeker niet uit de weg gaat. Een passende woning vinden is uiteraard al een uitdaging, daarna zal de verhuizing plaatsvinden. Dit kan gepaard gaan met stress, ongemak en onzekerheid. Laat u bijstaan en ontzorgen door verhuizers die bij iedere stap voor u klaar staan.

     Houd u het voorbereidend werk liever zelf in de hand en zoekt u naar een verhuizer die vooral het vervoer van A naar B(loemendaal) regelt? Dat is mogelijk. Is het niet mogelijk of wenselijk om zelf de huisraad in te pakken en weer in de nieuwe woning te plaatsen? Geen probleem, bespreek het met de vaste contactpersoon van Holland Movers en het wordt voor u geregeld. Zo kunt u zorgeloos een nieuwe start maken in Bloemendaal of elders in Nederland en zelfs internationaal. Waar u ook naartoe gaat, onze verhuizers staan voor u klaar.

     Verschillende woonkernen in Bloemendaal

     In 2009 zou de Bennebroek, de voormalig kleinste gemeente van Nederland in oppervlak, toegevoegd worden aan de gemeente Bloemendaal. Van verdere fusies en annexaties is gesproken maar deze hebben nooit doorgang gevonden.

     Er zijn een aantal woonkernen te onderscheiden met ieder hun unieke karakter:

     • Aerdenhout: Dit deel staat bekend om de luxueuze villa’s en grote landgoederen. De naam is afgeleid van “Den Anderen Hout” waarmee een ander bos dan Haarlemmerhout werd bedoeld.
     • Bennebroek: Met slechts 1,75 vierkante meter was Bennebroek ooit de kleinste gemeente van Nederland. De 5145 inwoners zouden in 2009 fuseren met de aangrenzende gemeente zich voortaan ‘Bloemendalers’ noemen.
     • Bentveld: Dit dorp valt voor een deel in de gemeente Zandvoort, de naam is ontleend uit het buntgras dat hier in het verleden veel groeide.
     • Bloemendaal aan Zee: Als u graag woont aan de kust dan is dit deel tussen de stranden van Zandvoort en IJmuiden ideaal. Het achterland is Nationaal Park Zuid-Kennemerland.
     • Overveen: Deze woonkern werd voorheen Tetterode genoemd, er waren hier vroeger veel brouwerijen en blekerijen vanwege het schone water uit de duinen.
     • Vogelenzang: Met een ligging aan de rand de Duin- en Bollenstreek is het niet verbazingwekkend dat de inwoners van dit dorp traditioneel in de bloembollenteelt werkzaam waren.
     Holland Movers kent als Verhuisbedrijf in Bloemendaal alle delen van deze gemeente als geen ander, voor iedere uitdaging op het gebied van straten en bouwstijl bieden we een oplossing. Naast verhuizingen in de provincie Noord-Holland (vanuit onze standplaats Amsterdam), naar bijvoorbeeld Haarlem of Den Helder verhuizen wij ook naar bijvoorbeeld Nijmegen, Eindhoven en Rotterdam. Zelfs internationale verhuizingen hebben wij al succesvol uit mogen voeren. 

      

     Zij gingen u voor:

     Kwaliteit. Flexibel. Veilig.

     Bij Holland Movers staan uw wensen altijd centraal. Wij nemen altijd ruim de tijd om uw verhuizing en uw wensen hieromtrent zorgvuldig en uitgebreid met u te bespreken. Zo weet u precies wat u aan ons heeft en zijn wij goed op de hoogte van uw verwachtingen. Zo krijgt u achteraf niet te maken met onaangename verrassingen.