Op locatie:

Verhuisbedrijf Lelystad

distributiepartner

Professioneel verhuisbedrijf in Lelystad

Gaat u binnenkort verhuizen in Lelystad? Onze professionele verhuizers staan voor u klaar om de gehele klus uit handen te nemen! Ons verhuisbedrijf in Lelystad is er voor zowel particuliere als zakelijke verhuizingen, en kan de gehele verhuizing van A tot Z voor u verzorgen.

Dit houdt in dat we zowel het vervoer kunnen regelen als het in- en uitpakken van alle spullen. En heeft u tijdelijk een opslag voor meubels nodig, of wilt u een deel van de meubels en roerende zaken in het oude pand achterlaten? Dan regelen wij dat ze worden verwijderd en/of afgevoerd. Zo kunt u zich volledig focussen op de nieuwe woning of het nieuwe pand, en levert de verhuizing in Lelystad u geen stress op.

"Een grote hoeveelheid bureaus en werkplekken was voor Holland Movers geen uitdaging, alsof ze het elke dag doen!"

Ron Beuling

Particulier verhuizen in Lelystad

Particuliere verhuizingen lijken niet zo ingewikkeld, en toch kost het altijd meer moeite dan je denkt. Meubels zijn zwaarder en groter dan van tevoren ingeschat, het inpakwerk kost veel meer tijd, en de planning loopt in het honderd. Voor een stressvrije verhuizing schakelt u ons verhuisbedrijf in Lelystad in, zodat u met een gerust hart achterover kunt leunen tijdens de verhuizing. Wij kunnen zowel het vervoer van de spullen verzorgen als het in- en uitpakken, en bovendien alles direct op de juiste plek zetten. Zo wordt verhuizen in Lelystad wel heel makkelijk!

R

Jaar ervaring

Verhuizingen

Klantwaardering

Verhuiswagens

Zakelijk verhuizen in Lelystad

Ook voor zakelijke verhuizingen staat onze verhuisservice in Lelystad voor u klaar, hoe grootschalig ze ook zijn. Wij pakken met gemak de volledige kantoorinrichting, administratie en andere zaken in, en zetten ze op het nieuwe adres op de juiste plek.

Zo kunt u (afhankelijk van de omvang van de verhuizing) al binnen 1-3 dagen weer productief zijn op de nieuwe locatie. U hoeft daarbij zelf helemaal nergens naar om te kijken, en ons enkel instructies te geven over waar alles moet komen te staan. Dit nemen we op in een duidelijke planning, zodat alles precies volgens plan verloopt. Zakelijk verhuizen in Lelystad gebeurt met onze hulp snel, efficiënt en zonder stress, wat de omvang van de verhuizing ook is.

 

Verhuisservice in Lelystad voor expats

Betreft het een internationale verhuizing? Ook dan staan we met onze verhuisservice in Lelystad voor u klaar. Wij kunnen namelijk ook internationaal transport voor u regelen, en dat in heel Europa! Onze ervaren chauffeurs brengen uw inboedel zo snel mogelijk van A naar B, en kunnen zowel van het buitenland naar Lelystad verhuizen als van Lelystad naar elk ander land in Europa.

Uiteraard geldt dit ook voor zakelijke verhuizingen. We staan immers zowel voor particuliere als zakelijke klanten klaar, en kunnen zowel kleine als zeer grootschalige verhuizingen/transporten voor u uit handen nemen.

Vervoer van bijzondere objectenwasmachine verhuizen - in 5 stappen

Onze verhuisservice in Lelystad is er voor elk type verhuizing. We vervoeren meubels, accessoires, documenten, maar ook bijzondere objecten die lastig te vervoeren zijn. Een piano bijvoorbeeld, of een groot kunstwerk. Al onze verhuizers weten precies hoe je zo’n kostbaar stuk het beste inpakt, optilt en naar de nieuwe locatie vervoert. Uiteraard kunnen we zelf zorgdragen voor het juiste inpakmateriaal. U hoeft dus zelf helemaal nergens naar om te kijken. Wij zorgen dat uw piano, schilderij, wasmachine, kluis, koelkast of designmeubilair zo snel mogelijk en volledig ongedeerd op de nieuwe locatie aankomt.

 

Opslag van meubelen

Gaat u verhuizen in Lelystad, maar heeft u tijdelijk een opslagruimte nodig voor diverse meubelen? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Of het nu gaat om een groot bankstel dat u (nog) niet kwijt kunt of een volledige, verouderde kantoorinrichting, wij kunnen alles in onze loods opslaan tot u het weer nodig heeft of verkoopt. Uw spullen staan bij ons gegarandeerd veilig, droog en vrij van stof. Ze bevinden zich dus in exact dezelfde staat wanneer wij ze na verloop van tijd weer bij u afleveren.

Over onze manier van werken

Bij Holland Movers houden we van een heldere, transparante aanpak. We werken in goed overleg, en uw wensen en eisen staan altijd voorop. We denken graag met u mee over passende oplossingen, en bieden dan ook een zeer flexibele service.

Ons verhuisbedrijf in Lelystad staat garant voor transport zonder zorgen, hoe groot- of kleinschalig de verhuizing ook is. Daarbij leveren we meubels niet alleen slechts tot over de drempel (wat veel verhuisbedrijven doen), maar zetten we ze precies waar u ze hebben wilt. Onze verhuisservice in Lelystad is dan ook zeer compleet, en we garanderen u een stressvrije verhuizing, of u ons nu als particulier of als zakelijke klant inschakelt.

Naast verhuizing in de provincie Flevoland, kunt u ook bij ons terecht voor verhuizing naar Noord-Brabant (o.a. Breda, Roosendaal en Tilburg), Noord-Holland (Amsterdam, Haarlem) als ook Zuid-Holland (Rotterdam, Delft). Wij ontzien u graag en zorgen dat uw verhuizing van A tot Z tot in de puntjes worden geregeld.

Zij gingen u al voor: