Holland Movers

Over ons

Verhuisservice team

Holland Movers is een gerenommeerd verhuisbedrijf in Nederland met tientallen jaren ervaring. Door de jaren heen hebben wij ons werkgebied gestaag uitgebreid en heden ten dage bieden wij onze diensten aan bij zowel uw nationale als uw internationale verhuizing.
Van een particuliere verhuizing tot een bedrijfsverhuizing voor kleine bedrijven, multinationals en instanties: u kunt rekenen op onze expertise, door heel Nederland en Europa.

Het is onze passie om u verhuisdiensten van hoogstaande kwaliteit aan te bieden. Wij richten ons op het luxesegment en staan garant voor onze discrete verhuisservice. Wij stellen ons graag kort aan u voor door kort in te gaan op onze werkwijze, onze kenmerken en ons team. Dit is ook terug te zien in onze werkwijze. Wij staan voor een verhuiservaring zonder omkijken. Verhuizen is bij Holland Movers een ervaring van controle, expertise en vrij van stress.

Onze werkwijze

Onze manier van werken kenmerkt zich door flexibiliteit. Deze flexibiliteit is onmisbaar om een van onze grootste kernwaarden te kunnen waarborgen: de wens van u als klant staat altijd centraal tijdens uw verhuizing.

De flexibiliteit van onze werkwijze uit zich in de mogelijkheid dat u altijd gegevens kunt wijzigen tijdens het verhuisproces. Een aanpassing in de verhuisdatum, de grootte van de te verhuizen inboedel of het gewenste verhuismateriaal is altijd mogelijk bij Holland Movers zonder extra kosten.

Als u vragen heeft, kunt u ook altijd contact met ons opnemen. Onze specialisten staan u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden. 

“Een grote hoeveelheid bureaus en werkplekken was voor Holland Movers geen uitdaging, alsof ze het elke dag doen!”

Ron Beuling

Kwaliteit. Flexibel. Veilig.

Bij Holland Movers staan uw wensen altijd centraal. Wij nemen altijd ruim de tijd om uw verhuizing en uw wensen hieromtrent zorgvuldig en uitgebreid met u te bespreken. Zo weet u precies wat u aan ons heeft en zijn wij goed op de hoogte van uw verwachtingen. Zo krijgt u achteraf niet te maken met onaangename verrassingen.