Holland Movers

Over ons

team holland movers

Holland Movers is een gerenommeerd verhuisbedrijf in Nederland met tientallen jaren ervaring. Door de jaren heen hebben wij ons werkgebied gestaag uitgebreid en heden ten dage bieden wij onze diensten aan bij zowel uw nationale als uw internationale verhuizing.
Van een particuliere verhuizing tot een bedrijfsverhuizing voor kleine bedrijven, multinationals en instanties: u kunt rekenen op onze expertise, door heel Nederland en Europa.

Het is onze passie om u verhuisdiensten van hoogstaande kwaliteit aan te bieden. Wij richten ons op het luxesegment en staan garant voor onze discrete verhuisservice. Wij stellen ons graag kort aan u voor door kort in te gaan op onze werkwijze, onze kenmerken en ons team. Dit is ook terug te zien in onze werkwijze. Wij staan voor een verhuiservaring zonder omkijken. Verhuizen is bij Holland Movers een ervaring van controle, expertise en vrij van stress.

Onze werkwijze

Onze manier van werken kenmerkt zich door flexibiliteit. Deze flexibiliteit is onmisbaar om een van onze grootste kernwaarden te kunnen waarborgen: de wens van u als klant staat altijd centraal tijdens uw verhuizing.

De flexibiliteit van onze werkwijze uit zich in de mogelijkheid dat u altijd gegevens kunt wijzigen tijdens het verhuisproces. Een aanpassing in de verhuisdatum, de grootte van de te verhuizen inboedel of het gewenste verhuismateriaal is altijd mogelijk bij Holland Movers zonder extra kosten.

Als u vragen heeft, kunt u ook altijd contact met ons opnemen. Onze specialisten staan u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden.

“Een grote hoeveelheid bureaus en werkplekken was voor Holland Movers geen uitdaging, alsof ze het elke dag doen!”

Ron Beuling

Het Holland Movers team

Bij Holland Movers willen we u helpen bij het creëren van een zorgeloze verhuiservaring. Echter realiseren we ons goed, dat dit niets waard is zonder de inzet van ons geweldige team. Van onze supersnelle en professionele verhuizers tot onze deskundige verhuisspecialisten op kantoor – we hebben een team met dezelfde missie: een zorgeloze verhuizing voor elke klant.

Onze verhuizers

Bij Holland Movers zijn alle verhuizers professioneel opgeleid en gecertificeerd. Daarnaast vinden we het ook heel belangrijk dat ze uw vertrouwen winnen met hun oprechte vriendelijkheid. We selecteren onze verhuizers dus niet alleen op hun kracht en behendigheid, maar ook op hun vermogen om een prettige en gezellige sfeer te creëren tijdens de verhuizing. De professionaliteit, vriendelijkheid én eerlijkheid van ons verhuisteam zorgen voor uw optimale verhuiservaring!

Naam: Arie Ensink

Functie: Accountmanager

Ultieme verhuistip: “Informeer ons van tevoren over eventuele speciale spullen die extra aandacht vereisen, zoals kwetsbare-kostbare items of kunst. Zo kunnen wij hier rekening mee houden bij het plannen van de verhuizing”

 

Naam: Arent Westenburger

Functie: Hoofdverhuizer

Ultieme verhuisanekdote: “Bij een verhuizing komt behoorlijk veel kijken. Een goede voorbereiding door alles goed in te pakken en parkeervakken vrij te houden kan behoorlijk veel schelen in de uiteindelijke factuur”

Naam: Raoul van Hilst

Functie: Handyman

Ultieme verhuisanekdote: “Neem de tijd om te ontspannen en te genieten van je nieuwe woning. Verhuizen kan best stressvol zijn, maar het is ook een nieuw begin”

Naam: Bas Verhaart

Functie: Head of Sales

Ultieme verhuistip: “Wees kritisch bij het inpakken van uw spullen. Verhuizen is een perfect moment om van oude troep af te komen”