Op locatie:

Spoedverhuizing

Verhuizen met Holland Movers

Er zijn situaties in het leven waarbij er geen tijd te verspillen is. Soms moet je snel kunnen inspelen op de situatie. Zo is het mogelijk dat je snel moet verhuizen. Als we spreken van een spoedverhuizing dan bedoelen we bij Holland Movers een verhuizing die op korte termijn kan plaatsvinden. Ook in het weekend en in de nachtelijke uren als dit gewenst is. Hoe dit werkt en waarom iemand snel zou willen verhuizen leggen we uit op deze pagina. Is er geen tijd te verliezen? Neem dan direct contact met ons op om een verhuizing in gang te zetten.

Waarom kiezen voor een spoedverhuizing?

Voor veel mensen is het onbegrijpelijk dat iemand binnen een week zou willen verhuizen. In praktijk is het vaak geen kwestie van ‘willen’ maar van ‘moeten’. Een spoedverhuizing is niet iets wat je plant maar wat je overkomt. Hier zijn enkele redenen om snel te moeten verhuizen.

1. Snel verhuizen bij een overlijden

Wanneer iemand komt te overlijden is het niet zo dat de volledige huisraad direct geruimd moet worden. Bij een koopwoning zijn er allerlei zaken om eerst te regelen zoals het controleren van de wettige erfgenamen en de details in de koopakte.

Maar de nabestaanden moeten in de tussentijd erg veel regelen wat tijd en energie kost. De inboedel afvoeren of verhuizen heeft dan niet de hoogste prioriteit. Er gaan veel emoties gepaard bij het overlijden van een dierbaar persoon en we willen de nabestaanden als eerste veel sterkte toewensen in deze periode van rouw.

Als ervaren verhuizer kan Holland Movers u compleet ontzorgen bij een spoedverhuizing na overlijden. Van inpakken tot goederen aanbieden bij kringloopwinkels, we verzorgen graag een passende oplossing in alle mogelijke situaties.

Afleveren meubels

 

2. Een spoedverhuizing door een echtscheiding

Een andere zware periode is een echtscheiding. Niet alle scheidingen verlopen even amicaal en het kan soms nodig zijn om direct maatregelen te treffen. Als er één persoon achterblijft, mogelijk met kinderen, terwijl de andere persoon direct zal verhuizen dan moet er in korte tijd veel geregeld worden.

Om dit traject zo soepel mogelijk te laten verlopen is het prettig om met een dienstverlener samen te werken die neutraal is. Dit is geen situatie waarin familieleden of vrienden gezellig de helft van een bankstel naar de verhuiswagen brengen, dit vereist een meer delicate aanpak.

Voor snel verhuizen tijdens een echtscheidingsprocedure kan er altijd een beroep worden gedaan op Holland Movers. We voeren desgewenst overleg met beide partijen apart om frictie tussen voormalige partners zoveel mogelijk te voorkomen.

3. Huis snel verlaten door een uitzetting

Het komt ook voor dat bewoners verplicht de woning moeten verlaten. Dit kan vanwege een persoonlijk conflict zijn, een huurachterstand, contractbreuk of gewoon een samenloop van omstandigheden. Wat het geval ook mag zijn, wij oordelen niet.

Als verhuizers staan we klaar om problemen aan te pakken en oplossingen te bieden. Als er sprake is van een eigenaar van het pand en een andere eigenaar van de huisraad dan zal vooraf bepaald worden wie de rechthebbende persoon is om beslissingen te nemen omtrent de spoedverhuizing.

Het is uiteraard niet de bedoeling dat iemand thuis arriveert om vervolgens een lege woning aan te treffen. Omdat ons team 7 dagen per week inzetbaar is kunnen we snel handelen, overleggen en afgewogen beslissingen maken.

 

4. Spoed verhuizen door bieden van nieuwe kansen

Een spoedverhuizing hoeft zeker niet altijd vanwege een vervelende gebeurtenis plaats te vinden. Misschien gaat die droombaan in het buitenland op het laatste moment toch door, of wellicht is er een nieuwe liefde in beeld en wil je snel aan een nieuw hoofdstuk in je leven beginnen.

Waarom wachten als je binnen zeer korte termijn kunt verhuizen? Neem contact op met de specialisten van Holland Movers, we zijn ook in het weekend bereikbaar. We hebben diverse plannen liggen voor snel verhuizen door heel Nederland.

Zo kunnen we zelfs in de nacht onze werkzaamheden uitvoeren wat niet alleen zorgt voor een snelle verhuizing maar ook wat betreft privacy prettig kan zijn. Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden en tarieven.

 

Hoe kun je snel verhuizen?

Een standaard huishouden zal enkele malen in het leven een verhuizing doormaken. Bij Holland Movers zijn we er dagelijks mee bezig. Dit betekent enerzijds dat inpakken, uitpakken, optillen en vervoeren voor ons routine is geworden. Toch betekent dit zeer zeker niet dat snel verhuizen lopende band werk is geworden.
spoedverhuizing

Juist door maatwerk diensten te verlenen is het mogelijk om snel te schakelen en doordacht beslissingen te nemen. Snel werken betekent namelijk niet slordig werken. Zo kan tijd worden bespaard door met meer mensen te werken. Er kunnen dan meerdere handelingen simultaan worden uitgevoerd.

Ook is het mogelijk om de verhuizing in de nacht te plannen of bij afwezigheid. Zo kun je op ieder moment van huis gaan om minder dan een dag later op een andere locatie weer thuis te komen in een vertrouwde omgeving.

Vragen staat vrij. Informeer daarom geheel vrijblijvend naar alle mogelijkheden voor een spoedverhuizing bij Holland Movers.

“Uw verhuizing volledig uitbesteden en uzelf volledig ontzorgen dankzij Holland Movers”

Bij Holland Movers bent u aan het juiste adres voor een professionele verhuizing. Of u nu in EindhovenZaandamNijmegen of Maastricht woont, wij kunnen u altijd van dienst zijn.

 

Zij gingen u al voor: