Op locatie:

Verhuisbedrijf Wassenaar

Verhuisbedrijf Holland Movers
Staat uw verhuizing naar Wassenaar voor de deur? Een verhuizing is niet iets wat u iedere dag meemaakt. U wilt dan graag dat uw verhuizing soepel verloopt en wordt uitgevoerd door een betrouwbare en ervaren partij. Holland Movers is hét verhuisbedrijf uit Wassenaar, waarbij je kunt genieten van een superieure dienstverlening. Of u nu van, naar of binnen Wassenaar verhuist: bij Holland Movers bent u aan het juiste adres als u een kwalitatief verhuisbedrijf wenst dat u uw verhuiszorgen uit handen kan nemen.

"Een grote hoeveelheid bureaus en werkplekken was voor Holland Movers geen uitdaging, alsof ze het elke dag doen!"

Ron Beuling

Waarom u zou moeten verhuizen naar de gemeente Wassenaar

team holland movers

Hoewel de gemeente Wassenaar onderdeel uitmaakt van de Metropoolregio Rotterdam-Den Haag heeft het toch een geheel eigen karakter. En een imago als woonplaats voor miljonairs, want deze gemeente prijkt steevast in de top 5 van gemeenten met de rijkste inwoners.                                          

Naast de vele villa’s zijn er ook bijzondere monumenten en gebouwen die deze regio in Zuid-Holland zo bijzonder maken. Ruimte voor vermaak mag ook zeker niet ontbreken met attracties als pretpark Duinrell en renbaan Duindigt.

Wilt u na het lezen van deze beschrijving direct verhuizen naar Wassenaar? Dan bent u waarschijnlijk op zoek naar een verhuisbedrijf in Wassenaar dat u hiermee kan helpen. Op deze pagina vindt u meer informatie over deze gemeente en de uiteenlopende mogelijkheden die onze verhuisservice in Wassenaar u kan bieden.

Zakelijke verhuizingen in Wassenaar

Voor zakelijke verhuizingen in Wassenaar bent u bij Holland Movers aan het juiste adres. Wij bedenken vooraf een uitgebreide en complete verhuisplanning en vervolgens wordt deze volledig nageleefd. U weet vooraf wat er van u wordt verwacht als u een bezichtiging plant voor uw verhuizing.

Daarnaast kunt u ook voor de volgende type verhuizingen in Wassenaar bij ons terecht:

Diverse verhuismaterialen tot uw beschikking

verhuislift bedienen

Wanneer u kiest voor de professionel verhuisservice van Holland Movers profiteert u van de vele voordelen die wij hebben te bieden. U kunt dan gebruik maken van onze verhuisdozen, verhuisliften, verhuiswagens. Met name onze verhuisliften bieden u vele voordelen tijdens uw verhuizing. Uw inboedel kan eenvoudig en zorgvuldig worden in-en uitgeladen zodat er efficiënt gewerkt kan worden. 

Al meer dan 80.000 verhuizingen hebben wij door de jaren heen mogen begeleiden. Tal van transporten, projecten en zakelijke verhuizingen van groot tot klein zijn succesvol uitgevoerd. 

Verhuizen naar Wassenaar

Wassenaar maakt deel uit van de Metropoolregio Rotterdam-Den Haag. Dit geeft ook direct aan welke grote steden in de buurt liggen van deze gemeente. Ook Leiden mag in het rijtje uiteraard niet ontbreken, de studentenstad bij uitstek waar veel Wassenaarders hun studietijd doorbrengen.

De titel als inwoner zal even wennen zijn, want een uitbreiding zoals Eindhovenaar of Hagenaar wordt lastig met een naam die al op -aar eindigt. Als inwoner bent u dus een Wassenaarder, altijd handig om te weten.

De gemeente is onderverdeeld in de volgende wijken, buurtschappen en gehuchten:

  • Den Deijl
  • De Kievit
  • Kerkehout
  • Maaldrift
  • Nieuw Wassenaar
  • Oud Wassenaar
  • Rijksdorp 

Een deel van Wassenaar is erkend als beschermd dorpsgezicht. Ook zijn hier ruim 400 monumenten te vinden. De historie komt samen met het moderne leven. Met enkele grote, moderne steden op korte afstand kan Wassenaar die koninklijke allure van weleer behouden.

Wilt u verhuizen naar Wassenaar? Of heeft u besloten om juist te incasseren op de almaar stijgende woningprijzen in de omgeving? Dan heeft u een verhuisservice in Wassenaar nodig waar u op kunt vertrouwen: Holland Movers.

Professionele en efficiënte verhuizingen door heel Nederland

Verhuizing Holland Movers

Direct bij contact opnemen zult u merken dat de communicatie helder en transparant verloopt, en dat u naast een scherpe prijs ook praktisch advies zult ontvangen. Een verhuizing kan namelijk een stressvolle gebeurtenis zijn waarbij onze specialisten u van begin tot eind zullen begeleiden.

Tot aan de eindschoonmaak toe als u hiervoor kiest. Ook verhuizingen in het weekend of in de nacht zijn mogelijk, bijvoorbeeld als u vanwege privacy niet de verhuizing op klaarlichte dag wilt laten uitvoeren.         

Neem voor alle mogelijkheden en tarieven geheel vrijblijvend contact op met de beste verhuisservice in Wassenaar, Nederland en internationaal. Ook als u bijvoorbeeld uit Amsterdam, Amstelveen of Almere komt kunnen wij u verder helpen. U hoeft daarvoor geen extra voorrijkosten voor te betalen.

Wat maakt wonen in Wassenaar bijzonder?

Zoals er meerdere gemeenten zijn die vereeuwigd werden in een liedje was ook Wassenaar het onderwerp van een lofzang. Of beter gezegd een rapsong waarbij de plaatsnaam toevallig goed rijmde op haar, daar, jaguar en kaviaar. Het nummer wist als eerste Nederlandstalige hiphop liedje de top 3 van de Top 40 te bereiken in 1996.

Naast een leuk rijmwoord is er waarschijnlijk nog een andere reden om juist deze gemeente te kiezen als onderwerp. Zo ligt de duurste straat met koopwoningen in Wassenaar. De Konijnenlaan om precies te zijn met een gemiddelde prijs van 2,35 miljoen euro per woning. Overigens ligt de gemiddelde WOZ-waarde in de gemeente op ruim 600.000 euro. Dat is pakweg twee ton boven het landelijk gemiddelde maar dus niet geheel onbereikbaar.

Wassenaar: pretpark, cultureel gebied en een vleermuisbunker

In tegenstelling tot Scheveningen en Katwijk aan Zee grenst Wassenaar niet direct aan het strand. Het Nationaal Park Hollandse Duinen doet dienst als een groene afscheiding tussen de woonkern en het strand.

Uiteraard is er wel pretpark Duinrell waar zich naast vele attracties ook een zwembad met nationale allure bevindt. Op cultureel gebied is er ook veel te beleven, denk aan Kasteel Oud-Wassenaar en de indrukwekkende vleermuisbunker met een lengte van bijna een kilometer aan ondergrondse gangen.

Daarbij hoort Wassenaar met plaatsen als Rozendaal, Bussum, Bloemendaal en Laren tot de meest ruim bedeelde plaatsen van Nederland.

Naast verhuizing in Wassenaar en Zuid-Holland werken wij ook als verhuisbedrijf in Limburg (Maastricht), Utrecht (Amersfoort, Leusden), Zuid-Holland (Delft, Gouda, Rotterdam), Noord-Holland (Den Helder, Bloemendaal, Hoorn), Flevoland (Almere, Lelystad) en Gelderland (Nijmegen, Arnhem).

Zij gingen u al voor: