Op locatie:

Verhuizen naar Frankrijk

Holland Movers verzorgt verhuizingen voor het luxesegment. Wij voeren zowel nationale verhuizingen binnen de Nederlandse landsgrenzen als internationale verhuizingen uit.

Als u gaat verhuizen naar Frankrijk, is Holland Movers de aangewezen verhuisfirma om uw verhuizing met zorg en kunde uit te voeren.

Op deze pagina vindt u meer informatie over de rol die Holland Movers voor u kan spelen als u gaat emigreren naar Frankrijk. Ook als u juist gaat verhuizen vanuit Frankrijk naar Nederland, is Holland Movers tot uw dienst.

Zorgeloos emigreren naar Frankrijk

Emigreren naar Frankrijk kan de nodige stress en onzekerheid met zich meebrengen. Hoe zit het immers met de formaliteiten, en wat is vanuit logistiek oogpunt de beste en meest efficiënte keuze?

Holland Movers staat u niet enkel bij op de verhuisdag, maar ook voordat die dag aanbreekt. Verhuizen naar of vanuit het buitenland heeft nogal wat voeten in de aarde, en daarom is het zeer aangenaam om te kunnen vertrouwen op de kennis en ervaring van een partij die deze situatie als geen ander kent.

Voor zowel zakelijke verhuizingen als particuliere verhuizingen zijn wij de aangewezen partij.

Waarom uw verhuizing naar Frankrijk met Holland Movers

Wij sommen graag de voordelen voor u op van naar Frankrijk verhuizen met Holland Movers als uw verhuispartner:

 • U kiest hoe u verhuist.

Sommige van onze klanten zien het liefst dat de verhuisfirma de verhuizing van A tot Z op zich neemt. Voor een zogenaamde fullservice verhuizing bent u bij Holland Movers aan het juiste adres. Bent u echter iemand die graag zelf de touwtjes in handen houdt en het overzicht houden over uw gehele verhuizing? Ons verhuisteam staat naast u en voert uw verhuizing geheel volgens uw wensen uit. Wilt u op de hoogte gehouden worden van hoe uw verhuizing van uur tot uur verloopt? Onze verhuizers zijn erin getraind om u, indien gewenst, steeds op de hoogte te houden van hun bezigheden.

 • Onze ruime ervaring waarborgt een soepele en secure uitvoering van uw verhuizing.

Door de jaren heen hebben wij al vele kwalitatieve verhuizingen ten uitvoer mogen brengen voor onze klanten. Wij noemen ons verhuizer voor het luxesegment en zijn ons er terdege van bewust dat de lat daardoor hoog ligt. Onze dienstverlening is daarom met zorg toegespitst en onze verhuisteams worden met zorg samengesteld om een optimale samenwerking te garanderen waarbij een half woord tussen teamleden genoeg is om een soepele realisatie van uw verhuizing naar Frankrijk te waarborgen.

 • U beschikt over een persoonlijke accountmanager.

Uw persoonlijke accountmanager kan u te allen tijde op de hoogte brengen van de laatste stand van zaken omtrent uw verhuizing. Hij kan u helder en overzichtelijk uiteenzetten hoe uw verhuizing in elkaar steekt en legt u graag uit waarom uw verhuizing op een bepaalde manier wordt aangepakt. U kunt zowel voor, tijdens als na uw verhuizing bij uw accountmanager terecht voor alle vragen die u over uw verhuizing mocht hebben.

 • Wij geven u vooraf een vaste prijs op voor uw verhuizing naar Frankrijk.

U wilt graag weten waar u aan toe bent. Bij Holland Movers weet u vooraf precies hoe de rekening voor uw verhuizing eruitziet. Wij werken niet met kleine lettertjes of andere onverwachte kostenposten. Vooraf berekenen wij zorgvuldig wat uw verhuizing kost. Indien mogelijk komt uw accountmanager hiervoor bij u een bezoek. Hij kan zo een nauwkeurige inschatting maken van uw bezittingen, uw wensen inventariseren en de specifieke vereisten voor uw verhuizing in kaart brengen. U weet altijd van tevoren welke kosten er aan uw verhuizing zijn verbonden en komt niet achteraf voor onaangename verrassingen te staan.

 • U kiest voor een discrete en zorgvuldige verhuisfirma die gespecialiseerd is in verhuizingen binnen het luxesegment.

Onze klantenkring valt binnen het luxesegment. Dit maakt dat wij extra waarde hechten aan discrete en zorgvuldige dienstverlening, zodat wij uw bezittingen met een gerust hart aan ons kunt toevertrouwen.

Dé verhuisfirma voor uw verhuizing naar Frankrijk

Verhuizen naar Frankrijk is voor u waarschijnlijk een eenmalige gebeurtenis die daarom voor onzekerheid en stress kan zorgen. De ervaren verhuizers van onze verhuisfirma hebben al vele verhuizingen naar Frankrijk en emigraties naar andere landen voor hun rekening genomen en weten hierdoor precies hoe een internationale verhuizing eraan toegaat.

Zij zetten hun ervaring graag in om uw verhuizing naar Frankrijk zo stressvrij mogelijk te maken voor u.

Een verhuizing naar Frankrijk gaat als volgt in zijn werk:

 1. U neemt contact met ons op en uw persoonlijke accountmanager komt bij u langs voor een kennismaking en een prijsinschatting.
 2. Op basis van de persoonlijke prijsinschatting kiest u of u met Holland Movers in zee gaat.
 3. Uw accountmanager plant een afspraak met u in voor uw verhuizing. U bespreekt speciale wensen en uw accountmanager vraagt u om verdere bijzonderheden.
 4. Indien nodig brengen wij het papierwerk voor uw internationale verhuizing voor u op orde.
 5. Op de verhuisdag staan wij op tijd bij u op de stoep om uw verhuizing uit te voeren volgens de tijdsplanning die wij vooraf met u hebben besproken.
 6. Onze service eindigt op het moment dat u geheel tevreden bent over de uitvoering en afhandeling van uw verhuizing.

Bijkomende diensten bij verhuizen naar Frankrijk

Holland Movers voert niet enkel en alleen uw internationale verhuizing voor u uit (bijvoorbeeld als u gaat verhuizen naar Duitsland, België of Engeland), maar biedt ook bijkomende diensten die van pas kunnen komen als u internationaal gaat verhuizen. Daarbij doen wij niet enkel verhuizingen binnen Europa, maar ook naar Amerika, Canada of Australië. Wij benoemen graag enkele van deze diensten:

 • Uw auto meenemen bij uw verhuizing naar Frankrijk, of uw motor? Wij maken het voor u in orde;
 • Voor huisdieren is verhuizen een stressvolle aangelegenheid. Wij kunnen u helpen uw huisdieren veilig en zo comfortabel mogelijk te verhuizen;
 • Ziet u inpakken en uitpakken van uw bezittingen zelf niet zitten, dan nemen wij u dit graag uit handen;
 • Douaneformaliteiten afhandelen is iets wat we regelmatig doen en ook graag voor u uitvoeren;
 • Opslag van (een deel van) uw bezittingen kunnen wij in eigen beheer verzorgen.

Hebt u behoefte aan een andere aanvulling op onze verhuisdiensten? Schroom niet om contact met ons op te nemen; wij denken graag met u mee.

Emigratie naar Frankrijk: de kosten

Voor internationale verhuizingen, zoals naar Frankrijk, rekenen wij geen vaste tarieven. Wij bieden u graag inzicht in de prijs voor uw verhuizing naar Frankrijk. Vul geheel vrijblijvend onze offerteaanvraag in en uw persoonlijke accountmanager contacteert u vandaag nog.

Zij gingen u al voor: