Op locatie:

Verhuizen naar Italië

Verhuizen naar Italië

Verhuizen naar Italië: kies voor de zekerheid van Holland Movers

Verhuizen naar Italië: wie droomt er niet van? Met een goed glas wijn aan de Italiaanse Rivièra: la dolce vita spreekt iedereen wel aan.

Hebt u besloten van die droom werkelijkheid te maken? Holland Movers is de perfecte partner tijdens uw verhuizing naar Italië. Wij hebben veel ervaring in internationaal verhuizen en richten ons vooral op het luxe segment. Dat betekent: een luxe verhuizing waar u geen omkijken naar hebt, met uw eigen accountmanager die uw gehele verhuizing van a tot z voor u realiseert.

Waarom emigreren naar Italië met Holland Movers?

Steeds weer kiezen mensen voor hun verhuizing naar Italië voor Holland Movers. Dit heeft een aantal duidelijke redenen, waarvan wij hieronder de belangrijkste toelichten.

Spullen verhuizen naar Italië zonder zorgen

Holland Movers staat voor zorgeloos verhuizen, naar Italië of naar elders. Al onze internationale verhuizingen zijn erop ingesteld om u te laten verhuizen op de manier die u de minste stress oplevert. Sommige van onze klanten vinden het fijn om hun gehele verhuizing naar Italië uit handen te geven: zij kiezen voor een fullservice verhuizing. Anderen gaan emigreren naar Italië, maar houden daarbij graag zelf de touwtjes in handen. Ook dit is geen probleem bij Holland Movers: u kiest zelf welk deel van uw verhuizing u uit handen wilt geven en in hoeverre u zelf wel of juist niet bij de werkzaamheden betrokken wilt zijn.

Emigreren naar Italië met uw auto of huisdier? Geen probleem

Gaat u emigreren naar Italië en weet u niet goed hoe u de verhuizing moet aanpakken met uw auto of huisdier? Bij Holland Movers weet raad.

Wij voeren de verhuizing van uw huisdier zorgvuldig uit. Uw huisdier komt niets tekort en wordt veilig vervoerd naar uw nieuwe adres in Italië.

Voor auto’s beschikken wij over speciale vervoersmiddelen om auto’s en motoren veilig en snel naar de plek van bestemming te brengen. Wij begrijpen hoe waardevol uw auto of motor voor u is en gaan dan ook zorgvuldig te werk.

Goedkoop verhuizen naar Italië

U gaat verhuizen naar Italië. Maar wat kost emigreren naar Italië eigenlijk? Vaak lopen de kosten flink op door allerlei zaken die u van tevoren niet per se had ingecalculeerd.

Bij Holland Movers weet u in ieder geval van tevoren precies waar u aan toe bent: wij rekenen met een nauwkeurige prijsopgave vooraf voor elke verhuizing, ook als u gaat verhuizen naar Italië of een andere buitenlandse bestemming. Op het moment dat u deze prijsopgave ondertekent, is de prijs vast. Eventuele onverhoopte tegenslagen tijdens de verhuizing zijn voor onze rekening en hebben geen weerslag op de prijs die u betaalt voor uw verhuizing.

Zo garanderen wij u een goedkope verhuizing naar Italië.

Ook tijdelijke opslag van inboedel mogelijk

Wilt u niet uw gehele inboedel verhuizen naar Italië, maar laat u een deel (tijdelijk) achter? Holland Movers beschikt over opslagruimte in eigen beheer, waar u de meubels die u achterlaat kunt opslaan tegen een gunstig tarief. Neem contact met ons op voor meer informatie over de tijdelijke opslag van uw inboedel bij Holland Movers.

De voordelen van Holland Movers

 

Eigen accountmanager

Voor elke verhuizen, nationaal of internationaal, krijgt u bij Holland Movers uw eigen accountmanager toegewezen. Deze persoon begeleidt uw gehele verhuizing en is steeds op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Hij heeft ruime ervaring met verhuizingen in binnen- en buitenland en alle zaken die hierbij komen kijken. Hij houdt u steeds op de hoogte van de status van (internationale) verhuizing en u kunt bij hem terecht met al uw vragen.

Vooraf vastgestelde prijs, dus geen nare verrassingen achteraf

Zodra u uw verhuizing aan ons toevertrouwt, gebeurt dit altijd op basis van een vooraf vastgestelde prijs waarmee u akkoord bent gegaan. Bij Holland Movers kan het daarom niet gebeuren dat u achteraf voor een nare verrassing komt te staan als de rekening komt.

Grote of kleine verhuizing: u verhuist zoals u dat wenst

Bij Holland Movers kunt u terecht voor grote en kleine verhuizingen, nationale en internationale, particuliere en zakelijke verhuizingen.  Wij verhuizen al jaren en schrikken niet terug voor speciale types verhuizingen of voor specifieke verhuiswensen. Laat het ons gerust weten als u speciale wensen hebt. Wij kijken graag samen met u hoe wij uw verhuizing op de door u gewenste manier kunnen uitvoeren.

Elke verhuizing is bij ons in goede handen. Wij verhuizen u niet enkel naar Italië, maar ook naar andere internationale bestemmingen, zoals Frankrijk, Ierland, Duitsland of Engeland.

Slimme teams van hoogopgeleide verhuizers die meerdere talen spreken

Onze verhuisteams bestaan uit hoogopgeleide studenten en andere verhuizers. Dit helpt ons om de kosten voor u laag te houden en tegelijkertijd hoogstaande service te leveren. Veel van onze verhuizers spreken niet enkel Nederlands, maar bijvoorbeeld ook Engels, Duits of Frans. Voor uw verhuizing naar het buitenland houden we hier rekening mee, zodat de verhuizers u ook op de plaats van bestemming en op de weg daarnaartoe optimaal kunnen bijstaan doordat zij de plaatselijke taal spreken.

Elke team verhuizers wordt sowieso zorgvuldig samengesteld op basis van uw wensen. Veel van onze verhuizers hebben een specialisme, en wij houden er tijdens de verhuisplanning rekening mee uw verhuizing uitgevoerd wordt door de verhuizers die goed bij (de werkzaamheden van) uw verhuizing passen.

Uw verhuizing is altijd verzekerd

Uiteraard doen wij altijd ons uiterste best om uw verhuizing geheel naar wens te laten verlopen. Aangezien onvoorziene omstandigheden echter altijd kunnen optreden, is uw verhuizing naar Italië of elders te allen tijde geheel verzekerd bij Holland Movers. U kunt dus met een gerust hart uw waardevolle bezittingen aan ons toevertrouwen.

Uw verhuizing naar Italië met Holland Movers

Emigreren naar Italië? Neem vrijblijvend contact op met Holland Movers voor een prijsindicatie! Kiest u voor Holland Movers, dan kiest u voor:

  • Een verzekerde verhuizing;
  • Geen nare verrassingen achteraf;
  • Een persoonlijke accountmanager;
  • Een verhuizing zoals u die wenst.

Neem nu contact met ons op en krijgt vandaag nog reactie op uw aanvraag!

Zij gingen u al voor: