Op locatie:

Verhuizen naar Duitsland

verhuizen naar Duitsland

U hebt besloten te verhuizen naar Duitsland. U gaat misschien net over de grens wonen, of u hebt een nieuwe baan aangenomen in Berlijn of Frankfurt en bent nu op zoek naar een verhuisbedrijf dat u kan bijstaan als u Nederland verruilt voor Duitsland.

Holland Movers is een gerenommeerd verhuisbedrijf dat zich ten doel stelt elke verhuizing een complete ontzorging te laten zijn. Wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen als u verhuist naar Duitsland.

Emigreren naar Duitsland: hoe werkt dat?

Als u gaat emigreren naar Duitsland, komt er veel op u af. Er zijn meer zaken waarmee u rekening dient te houden dan bij een verhuizing binnen Nederland.

Bij Holland Movers werkt emigreren naar Duitsland zo: u kiest wat u aan ons uitbesteedt. Wij zorgen vervolgens dat uw verhuizing in goede banen wordt geleid. Wilt u de voorbereidingen zelf doen, of wilt u bijvoorbeeld het inpak- en demontagewerk overlaten aan professionals? Wij staan voor u klaar. Ook als u enkel lastige objecten aan de verhuizers van Holland Movers wilt overlaten, is dit een optie.

Ervaren verhuizers begeleiden uw emigratie

Tijdens uw verhuizing nemen wij graag de leiding. Onze teams hebben al vele internationale verhuizingen begeleid en weten hierdoor goed hoe zij zaken het best kunnen aanpakken. Zij hebben bijvoorbeeld de kennis en kunde in huis om:

   • het overgaan van de grens, met eventuele douaneformaliteiten, van tevoren goed voor te bereiden;
   • uw bezittingen zo te verpakken dat deze veilig aankomen, hoe lang de reis ook is;
   • eventueel enkele van uw bezittingen in onze veilige opslag onder te brengen;
   • indien gewenst uw huisdieren veilig en comfortabel naar uw nieuwe woonplaats in Duitsland te vervoeren.

U krijgt een zorgvuldig geselecteerd verhuisteam toegewezen dat aangestuurd wordt door een zeer ervaren medewerker die u steeds op de hoogte houdt van de stand van zaken. Wij leggen u indien gewenst steeds uit wat wij doen en hoe wij dit aanpakken. Zo bent u steeds op de hoogte van de status van uw verhuizing.

Verhuizen naar Duitsland: waarom kiezen voor Holland Movers?

Als u gaat verhuizen naar Duitsland, vormt dit vaak een grote operatie. U zoekt dan een verhuisservice die niet alleen uw bezittingen van A naar B verhuist, maar die u ook kan bijstaan in het gehele verhuisproces.

Holland Movers is die verhuisservice. Wij hebben al vele verhuizingen mogen begeleiden naar Duitsland en andere internationale bestemmingen, zoals België.

Is Holland Movers uw verhuisbedrijf tijdens uw verhuizing naar Duitsland, dan biedt dit u de volgende voordelen:

 • Geen zorgen om uw verhuizing
  Door te kiezen voor een verhuisbedrijf met ervaring met internationaal verhuizen, haalt u de expertise in huis om te weten wat er nodig is voor een zorgeloze verhuizing.
 • Uw eigen accountmanager
  Zowel voor als tijdens de verhuizing hebt u de beschikking over uw eigen accountmanager. Hij is uw vaste aanspreekpunt voor alle zaken omtrent uw verhuizing. Hij houdt u steeds op de hoogte en u kunt bij hem terecht met al uw vragen. Laat het uw accountmanager weten als u speciale wensen hebt voor uw verhuizing; wij geven hier graag gehoor aan!
 • Een vaste, vooraf vastgestelde prijs
  Wij werken niet op nacalculatie, maar berekenen altijd van tevoren wat uw internationale verhuizing kost. U weet dus altijd van tevoren precies waar u aan toe bent. Eventuele onvoorziene omstandigheden, waardoor de verhuizing bijvoorbeeld langer duurt dan gepland, zijn voor onze rekening.

Zorgeloos emigreren? Holland Movers maakt het mogelijk

Zorgeloos verhuizen naar Duitsland doet u met Holland Movers. Of u nu een fullservice verhuizing wenst inclusief inpakken en uitpakken of enkel op Holland Movers rekent voor het veilig vervoeren van uw bezittingen: onze verhuizers zetten hun expertise graag voor u in om u te ontzorgen.

Bent u benieuwd naar wat uw verhuizing naar Duitsland met Holland Movers zou kosten? Vraag geheel vrijblijvend een prijsindicatie aan of neem contact met ons op!

Zij gingen u al voor: