Verhuisbedrijf Groningen

Ongekende kwaliteit voor een zorgloze verhuizing

Verhuizing Nederland

Gaat u verhuizen naar of uit Groningen? Dan bent u bij Holland Movers aan het juiste adres. Groningen, bekend om zijn prachtige Martinitoren en het groene Noorderplantsoen, is een stad vol leven en mogelijkheden. Of u nu van plan bent om naar deze bruisende stad te verhuizen of juist afscheid neemt, wij zorgen ervoor dat uw verhuizing vlekkeloos verloopt. Lees verder om te ontdekken hoe Holland Movers met verhuisbedrijf Groningen uw verhuizing tot in de puntjes verzorgt.

Waarom kiezen voor Holland Movers als uw vertrouwde verhuisfirma?

 • Wij rekenen geen voorrijkosten en terugrijkosten: dit geldt in heel Nederland en maakt ons uniek in de branche.
 • Sinds 1973 hebben wij bij meer dan 80 000 verhuizingen ervaring opgedaan. Wij hebben de expertise in huis om elke uitdaging aan te kunnen
 • U ervaart bij ons een gemakkelijk aanvraagproces voor offertes: binnen een dag ontvangt u een persoonlijke prijsinschatting.
 • U verhuist zonder extra toeslagen op zaterdag en zondag: wij zijn beschikbaar op het moment dat het u het best uitkomt.
 • Een persoonlijke verhuiscoach: bij ons heeft u na een bezichtiging altijd een vast aanspreekpunt, dit garandeert maatwerk en persoonlijke aandacht.

Uw wensen zijn onze uitdaging
Om die reden bieden wij verschillende en uitgebreide verhuisdiensten in Groningen

Onze uitgebreide ervaring garandeert onze expertise in alle soorten verhuisprojecten, zowel voor particulieren en zakelijke klanten. Wij zijn een verhuisbedrijf met zeer ruime ervaring zowel binnen Nederland als internationaal binnen Europa.

Uw persoonlijke verhuiscoach en gratis bezichtiging

Bij Holland Movers geloven we in een persoonlijke aanpak. Daarom krijgt iedere klant de mogelijkheid een gratis bezichtiging aan te vragen. Als u kiest om een bezichtiging in te plannen krijgt u van ons ook een gratis persoonlijke verhuiscoach. Dit vaste aanspreekpunt zorgt ervoor dat uw verhuizing grondig wordt voorbereid en soepel verloopt. Tijdens uw bezichtiging inventariseren we uw inboedel en bespreken we uw specifieke wensen en eventuele bijzonderheden. Uw verhuiscoach staat klaar om u te voorzien van waardevol advies en tips, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de verhuizing. Deze persoonlijke aanpak onderscheidt ons van andere verhuisbedrijven en zorgt ervoor dat u een aangename ervaring heeft van begin tot eind.

Het meest toonaangevende verhuisbedrijf in Groningen

Bij Holland Movers staan uw wensen altijd centraal. Wij zorgen dat genoeg tijd genomen wordt om uw verhuiswensen uitgebreid te bespreken. Met deze informatie stellen wij een plan op waarbij wij alles in onze macht doen om te zorgen dat uw verhuisdag aan al uw wensen voldoet. Wij communiceren onze inschattingen van de kosten altijd op een duidelijke manier vooraf, op deze manier weet u waar u aan toe bent en komt u niet voor onprettige verassingen achteraf te staan. Wij werken op basis van uur-tarief, u betaalt altijd de daadwerkelijk gewerkte uren, zo betaalt u nooit te veel voor uw verhuizing. 

✔️  Voorzichtig en veilig werken

Al uw geliefde voorwerpen worden door ons met respect behandeld. Ook items waarvan de waarde niet op geld waardeerbaar is, zoals erfstukken of andere voorwerpen met emotionele waarde, zijn bij ons in goede handen.

✔️  Discretie bij elke verhuizing

U kunt bij elke verhuizing rekenen op onze discretie. Uw persoonlijke bezittingen worden voorzichtig behandeld en uw privacy is gegarandeerd als u voor onze verhuisfirma kiest. Wij streven altijd naar een perfecte verhuizing die naadloos aansluit op uw wensen en zien respectvolle discretie als een onmisbaar onderdeel van een perfecte verhuizing.

Ontzorgd verhuizen in Groningen

Holland Movers is gespecialiseerd in uitgebreide en soepe verhuizingen van begin tot eind. Of u nu verhuist als particuliere klant, zakelijke klant, als expat, wij bieden een uitgebreid scala aan verhuisdiensten om uw verhuizing zo soepel en zorgeloos mogelijk te maken. Wij begrijpen dat een verhuizing een complex en overweldigend proces kan zijn, om die reden leveren wij met veel toewijding verhuizingen van het hoogste niveau. Dit omvat ook het combineren van verschillende van onze verhuisdiensten. Als u ervoor kiest uw verhuizing aan ons toe te vertrouwen, dan verzorgen wij het hele proces van a tot z – dat maakt verhuizen met Holland Movers excellent.

Full-service verhuizen met Holland Movers

Bij Holland Movers geloven we in het motto: “verhuizen zonder omkijken.” Wij bieden full-service verhuizingen aan, wat betekent dat wij u ondersteunen bij elke stap van het verhuisproces. Vanaf het moment dat u een aanvraag doet, staat ons verhuisbedrijf Groningen klaar om u te helpen. Onze service begint met een gratis bezichtiging en een persoonlijke verhuiscoach die samen met u het proces doorloopt. Van het inpakken van uw inboedel, het demonteren en monteren van meubels, tot het afvoeren van afval en het veilig vervoeren van uw bezittingen: wij regelen alles voor u.

✔️ Holland Movers rekent geen voorrijkosten, terugrijkosten of weekendtoeslagen.

✔️ Uw inboedel is volledig verzekerd zonder eigen risico.

✔️ Wij zijn trots op ons team van professioneel opgeleide verhuizers die deskundigheid en betrouwbaarheid bieden.

✔️ Onze ervaring stelt ons in staat om elke verhuizing op maat af te stemmen op uw wensen, zodat u zich kunt ontspannen en genieten van uw nieuwe woning.

Verhuisbedrijf Groningen met opslag

Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf in Groningen dat ook opslagmogelijkheden biedt? Holland Movers heeft de oplossing. Onze opslagfaciliteiten zijn ideaal voor, tijdens en na uw verhuizing. Of het nu gaat om tijdelijke opslag omdat uw nieuwe woning nog niet klaar is, of om langdurige opslag van zakelijke goederen, wij bieden diverse opties aan.

Onze opslagmogelijkheden zijn flexibel en afgestemd op uw behoeften. U kunt kiezen uit verschillende opslaggroottes, afhankelijk van de omvang van uw inboedel. Als u specifieke wensen heeft, zorgen wij ervoor dat uw bezittingen veilig en goed bewaard blijven. Bij Holland Movers sluiten we het verhuisproces naadloos aan op uw opslagvereisten, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Veilig en vertrouwd verhuizen met verhuisservice Groningen

Veiligheid en betrouwbaarheid staan bij Holland Movers hoog in het vaandel. Wij willen dat u een zorgeloze verhuizing heeft en spannen ons in om alles in goede banen te leiden. Ons deskundige en goed opgeleide personeel zorgt ervoor dat uw inboedel veilig wordt vervoerd. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan, dan bent u bij ons altijd verzekerd tot 2,5 miljoen euro, zonder eigen risico. Onze verhuizers zijn in het bezit van een VCA-certificaat en wij zijn NIWO-gecertificeerd, wat garant staat voor een hoog niveau van professionaliteit. Bij Holland Movers met verhuisservice Groningen kiest u voor een verhuizing op topniveau.

Waarom Holland Movers?

Bij Holland Movers geloven we dat flexibiliteit de sleutel is tot een soepele en ontzorgde verhuizing. Onze topprioriteit is het voldoen aan uw unieke wensen en benodigdheden. Om die reden bieden wij een flexibele, persoonlijke aanpak die u de mogelijkheid biedt om aanpassingen en veranderingen door te voeren gedurende het hele proces. 

Of het nu een aanpassing in de verhuisdatum, de hoeveelheid te verhuizen inboedel of het type verhuismaterieel dat ingezet wordt betreft, wij staan voor u klaar. Ons team van experts is ook beschikbaar om u van advies en ondersteuning te voorzien om de verhuizing zo soepel een aangenaam mogelijk te maken. 

  • Ontvang dezelfde dag een offerte
  • Geen voor- en terugrijkosten
  • Tot 2,5 miljoen verzekerd zonder eigen risico
  • Een persoonlijke verhuiscoach
  • Zeer flexibel in aanpassingen aan uw verhuizing
  • Geen weekendtoeslagen
   b

   Vraag een offerte aan in het aanvraag formulier

   Ontvang dezelfde dag een reactie van ons

   U

   Wij beoordelen uw verhuizing aandachtig

   U ontvangt van ons een menselijke, persoonlijke offerte

   Hoe vraagt u een offerte aan bij onze verhuisservice Groningen?

   Bij Holland Movers maken we het aanvragen van een verhuizing eenvoudig en snel. U heeft twee opties: zelf het aanvraagformulier invullen of direct een bezichtiging plannen. Het aanvraagformulier stelt u in staat om alle belangrijke details van uw verhuizing door te geven. Na ontvangst van uw aanvraag neemt verhuisbedrijf Groningen van Holland Movers meestal dezelfde dag nog contact met u op om eventuele onduidelijkheden te bespreken en een persoonlijke prijsinschatting te geven.

   Wilt u liever direct een bezichtiging plannen? Dat kan ook. Tijdens de bezichtiging bespreekt u met uw verhuiscoach de omvang van uw inboedel, eventuele bijzondere meubels en de logistieke aspecten van de verhuizing, zoals de behoefte aan een verhuislift. Samen met uw verhuiscoach verzamelt u alle benodigde informatie om een soepele en efficiënte planning voor uw verhuizing te maken. Met Holland Movers weet u precies waar u aan toe bent en kunt u met een gerust hart uw verhuizing tegemoet zien.

   Specialist in zakelijke verhuizingen

   Naast particuliere verhuizingen, is de verhuisservice Groningen van Holland Movers ook gespecialiseerd in zakelijke verhuizingen in Groningen. Wij begrijpen dat een bedrijfsverhuizing vaak complexer is en een goede planning vereist om verstoringen van uw bedrijfsactiviteiten te minimaliseren. Ons ervaren team biedt op maat gemaakte oplossingen voor elke zakelijke verhuizing, ongeacht de omvang of complexiteit.

   Wij zorgen voor een gedetailleerde planning en een efficiënte uitvoering van uw verhuizing, zodat uw bedrijf zo snel mogelijk weer operationeel is. Of het nu gaat om het verplaatsen van kantoorinventaris, IT-apparatuur of archieven, wij beschikken over de expertise en middelen om uw verhuizing vlekkeloos te laten verlopen. Met Holland Movers kiest u voor een partner die uw zakelijke belangen begrijpt en zich inzet voor een zorgeloze verhuizing.

   Verhuizen binnen Nederland en internationaal binnen Europa

   Holland Movers biedt niet alleen verhuizingen binnen Nederland aan, maar is ook gespecialiseerd in internationale verhuizingen. Of u nu naar het buitenland verhuist of terugkeert naar Nederland, wij zorgen voor een soepele overgang. Onze internationale verhuisdiensten omvatten alles van het inpakken en transporteren van uw bezittingen tot het regelen van douaneformaliteiten en het coördineren van de logistiek.

   Wij werken samen met een netwerk van betrouwbare partners in heel Europa zodat uw inboedel veilig en op tijd op de plaats van bestemming aankomt. Onze verhuiscoaches begeleiden u door het hele proces en staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Met Holland Movers kunt u met een gerust hart verhuizen, waar in Europa u ook heen gaat.

   Verhuizen met extra diensten bij verhuisbedrijf Groningen

   Bij Holland Movers bieden we meer dan alleen standaard verhuisdiensten. Wij begrijpen dat elke verhuizing uniek is en soms extra diensten vereist. Daarom bieden wij een breed scala aan aanvullende services om uw verhuizing nog makkelijker en aangenamer te maken. Denk hierbij aan het inpakken van uw inboedel, het demonteren en monteren van meubels, en het afvoeren van overtollig afval. Onze professionele verhuizers zijn getraind om elke taak efficiënt en zorgvuldig uit te voeren, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

   Onze full-service verhuizing betekent dat wij u ondersteunen vanaf het eerste contact tot het moment dat uw inboedel op de juiste plek in uw nieuwe woning staat. Wij zorgen ervoor dat alles volgens plan verloopt, en u kunt rekenen op onze expertise en toewijding om uw verhuizing tot een succes te maken. Kies voor Holland Movers en ervaar de voordelen van een verhuisbedrijf dat net dat beetje extra biedt.

   Klanttevredenheid bij Holland Movers

   Bij Holland Movers staat klanttevredenheid voorop. Wij streven ernaar om elke klant een positieve ervaring te bieden, vanaf het eerste contact tot de voltooiing van de verhuizing. Onze klanten waarderen onze persoonlijke aanpak, professionele dienstverlening en toewijding aan kwaliteit. Wij zijn er trots op dat wij zoveel tevreden klanten hebben die ons aanbevelen aan hun vrienden en familie.

   Onze verhuiscoaches staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en u te ondersteunen tijdens het gehele verhuisproces. Wij geloven dat een goede communicatie de sleutel is tot een succesvolle verhuizing en zorgen ervoor dat u altijd op de hoogte bent van de voortgang van uw verhuizing. Bij Holland Movers bent u verzekerd van een verhuisbedrijf dat zijn beloftes nakomt en alles in het werk stelt om uw verhuizing tot een succes te maken.

   Onze verhuisdiensten

   Particuliere verhuizing

   Bij Holland Movers begrijpen we dat elke verhuizing uniek is. Om die reden bieden we verhuizingen op maat aan in Groningen, aangepast aan de specifieke wensen en vereisten van mensen en families. Ons team neemt uitgebreid de tijd om een persoonlijke, haalbare planning  te maken en met aandacht elke verhuizing uit te voeren. Dit garandeert een ontzorgde verhuizing van begin tot eind.

   Lees meer

   Internationaal verhuizen

   Onze uitstekende begeleiding van een internationale verhuizing verzorgt ondersteuning en advies voor zij die internationaal verhuizen. Met ons uitgebreide netwerk aan internationale partners coördineren wij jouw internationale verhuizing zeer nauwkeurig. Op die manier garanderen wij een succesvolle en ontzorgde verhuizing.

   Lees meer

   Handyman service

   Onze handymen kunnen voor u de volgende taken uitvoeren:

    • (de)monteren van meubels.
    • Kleine reparatiewerkzaamheden
    • (de)installeren van apparaten
    • Ondersteunen in de voorbereiding van uw verhuizing

   Met ons ervaren en bekwame team van handymen zorgen wij dat uw oude en nieuwe woning in topconditie verkeren voor uw verhuizing.

   Lees meer

   Verhuislift

   Ons efficiënte verhuismateriaal omvat een breed scala aan liften die specifiek ontworpen zijn om voorwerpen te vervoeren die niet door een trappenhuis kunnen. Daarnaast zorgt het gebruik van een verhuislift voor een meer soepel en efficiënt verhuisproces. Ons speciaal voor het werken met een verhuislift opgeleide personeel zorgt dat het verhuizen van deze meubels snel en veilig wordt verzorgd.

   Lees meer

   Spoedverhuizing

   Soms zijn er situaties in het leven waar er geen tijd te verspillen is, en er snel moet worden ingespeeld op een situatie. Zo is het mogelijk dat u snel moet verhuizen. Bij Holland Movers spreken we van een spoedverhuizing indien de verhuizing binnen een week plaats moet vinden. De ervaring van Holland Movers maakt het mogelijk dat wij voor u in korte tijd alsnog een soepele en flexibele verhuizing kunnen verzorgen. Holland Movers begrijpt dat dit een spannende ervaring kan zijn en staat u bij met advies en steun om dit tot een goed einde te brengen. 

   Lees meer

   Zakelijke verhuizing

   Onze gestroomlijnde zakelijke verhuizingen zijn ontworpen om ondersteuning te bieden aan bedrijven voor een efficiënte verhuizing van de werkzaamheden. Wij werken nauw samen met onze klanten om een case to case planning te maken, een volledige service te bieden van planning tot uitvoering. Dit garandeert een soepele overgang naar uw nieuwe vestiging. 

   Lees meer

   Verhuisbedrijf met opslag

   Wij bieden meerdere opslagmogelijkheden aan onze klanten. De mogelijkheid van tijdelijke opslag kan zowel voor, tijdens als na uw verhuizing goed van pas komen. Heeft u bijvoorbeeld tijdelijke opslag voor uw inboedel nodig terwijl de werkzaamheden in uw nieuwe woning worden afgerond? Of heeft u tijdelijke opslag nodig omdat u het nieuwe bedrijfspand inricht met nieuw meubilair en het oude meubilair tijdelijk moet stallen? Holland Movers past deze opslagmogelijkheden naadloos aan in uw verhuisproces opdat u hier geen omkijken meer naar hebt.

   Lees meer

   Verpakkingsservice

   De verpakkingsdiensten van Holland Movers geven u de mogelijkheid uw verhuizing van begin tot eind volledig uit handen te geven. Onze verhuizers zijn niet alleen ervaren in het verplaatsen van inboedels, maar kunnen ook zorgen dat uw inboedel transportwaardig verpakt wordt en dit wat betreft timing perfect in uw proces laten passen. 

   Lees meer

   Senioren verhuizing

   Indien u of een van uw dierbaren een respectabele leeftijd bereikt heeft en niet langer in uw huidige woning kan blijven, verhuizen mensen vaak naar een seniorenwoning. In dat geval ontstaat er een relatief complexe verhuizing, delen van de inboedel worden vaak meegenomen naar de nieuwe woning terwijl andere delen naar familieleden, een opslag of bijvoorbeeld een kringloop gebracht dienen te worden. Holland Movers staat u met zijn jarenlange ervaring graag bij in dit proces. Wij kunnen u ondersteunen en van advies voorzien in het gehele proces, en ondersteunen bij het verplaatsen van de inboedel naar de verschillende bestemmingen. Uw seniorenverhuizing kunt u met een gerust hart toevertrouwen aan de verhuizers van Holland Movers. 

   Lees meer

   Woningontruiming

   Onze zorgeloze ontruimingsservice omvat het verwijderen en ontdoen van ongewenste voorwerpen uit uw woning. Of dit nu is voor, tijdens of na een verhuizing, wij beloven een snel en gemakkelijk proces voor uw klanten waarbij wij alles voor u uit handen nemen. 

   Lees meer

   Verhuizen in Groningen

   Naar of vanuit Groningen verhuizen kan een aangename en opwindende ervaring zijn, maar het komt ook met specifieke uitdagingen. Groningen is een bruisende en grote stad, bekend om zijn rijke cultuur, lange geschiedenis en unieke architectuur. Dit maakt het een populaire bestemming voor velen. 

   Hoe dan ook, het navigeren van de drukke straten en het vinden van de juiste locatie om thuis te noemen kan moeilijk zijn. Daarbij heeft Groningen een complexe huizenmarkt, vaak beperkte parkeermogelijkheden en hoge vraag naar woningen. 

   Met de juiste ondersteuning kan verhuizen naar of uit Groningen een ontspannen en aangename ervaring worden. Met Holland Movers heeft u toegang tot een zeer uitgebreide dienstverlening, met advies van hoog niveau, persoonlijke ondersteuning en doortanstende oplossingen om al uw wensen tot vervulling te brengen. Of u verhuist als particulier of als zakelijke partner, ons team staat voor u klaar om ondersteuning te bieden bij elke stap van dit proces. 

   Verhuist u vanuit Groningen naar een andere stad?

   Buiten verhuizingen in Groningen, zijn we ook als verhuisbedrijf actief in Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Utrecht, and Den Helder. Indien u vragen heeft over verhuizingen naar een specifieke stad, kunt u deze vraag bijvoegen in het opmerkingen veld in het interactief aanvraagformulier.

   Wat kost een verhuizing naar Groningen?

   Welke kosten verhuisbedrijf Groningen voor uw verhuizing vraagt is afhankelijk verschillende factoren en kan erg uit elkaar lopen. Dit komt omdat elke verhuizing uniek is en meerder elementen invloed hebben op de prijs. Hierbij kunt u denken aan elementen zoals:

    • Het volume van uw inboedel.
    • Het aantal dozen en bijzondere voorwerpen dat verhuisd moet worden.
    • De hoeveelheid etages waarover verhuisd wordt.
    • De timing van de verhuizing.
    • De afstand tussen de twee woningen.
    • De hoeveelheid aanvullende diensten die u wenst te gebruiken.

   Al deze kernelementen van uw verhuizing vult u in het interactief aanvraagformulier in, na een kort persoonlijk contactmoment maken wij dan vrijblijvend een offerte voor u op en deze ontvangt u vaak binnen een dag van ons. Het is ook mogelijk om direct een (online) bezichtiging met een van onze experts in te plannen, dan ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte op maat.

   Zijn mijn spullen verzekerd tijdens de verhuizing?

   Ja, bij Holland Movers zijn al uw spullen verzekerd tot 2,5 miljoen euro zonder eigen risico. U kunt met een gerust hart verhuizen, wetende dat uw inboedel goed beschermd is.

   Kan ik in Groningen verhuizen in het weekend?

   Holland Movers is elke dag van de week beschikbaar voor uw verhuizing. Wat ons uniek maakt is dat wij geen extra toeslagen rekenen voor een verhuizing die in het weekend plaatsvindt. Dit regelen wij op deze manier omdat wij het belangrijk vinden dat u op flexibiliteit kunt rekenen, wij staan dus voor u klaar om ook in het weekend te verhuizen.

   Wat maakt Holland Movers uniek?

   Holland Movers biedt unieke voordelen ten opzichte van andere verhuisfirma’s. Denk hierbij aan:

    • Verzekering zonder eigen risico.
    • U betaalt geen voor- en terugrijkosten.
    • Een persoonlijke verhuiscoach die een vast aanspreekpunt in onze organisatie vormt.
    • Zeer klantgerichte aanpak en jarenlange ervaring.
    • Geen extra toeslagen in het weekend.
    • Kosteloze wijzingingen in het verhuisproces zoals datum, inboedelvolume en aanvullende diensten.

   Op deze manier bieden wij u een verhuisservice van hoog niveau, en ontvangt u een zorgeloos verhuisproces.

   Zijn er kosten aan het ontvangen van een offerte?

   Nee, met het interactief aanvraagformulier kunt u een kosteloze offerte aanvragen. U kunt ook direct een gratis (online) bezichtiging aanvragen, bij deze bezichtiging bespreekt u de relevante omstandigheden met een van onze experts en ontvangt u daarna een vrijblijvende offerte op maat.

   Wat doe ik als ik tevreden ben met de offerte?

   Wij zetten ons in om het proces van aanvraag van de offerte tot uw intrek in de nieuwe woning zo transparant en eenvoudig mogelijk te maken. Als u van ons een offerte heeft ontvangen die aan uw wensen voldoet en naar tevredenheid is, dan kunt u de offerte per mail bevestigen. Wij plannen dan de verhuizing definitief in voor onze verhuizers en houden de capaciteit op uw verhuisdag voor u vrij.