Het verhuisbedrijf voor Rotterdam en omstreken

Verhuist u binnenkort van, naar of binnen Rotterdam? De kans is groot dat uw leven, gewild of ongewild, voor enige tijd in het teken van deze verhuizing staat. Voor elke verhuizing dienen veel formaliteiten geregeld te worden, om nog maar te zwijgen over verhuisklus zelf, die ook veel voorbereidende en uitvoerende werkzaamheden met zich meebrengt.

Wij bieden u, als gerenommeerde verhuisservice in Rotterdam en omstreken, graag de helpende hand. Wij hebben al vele verhuizingen mogen coördineren en kennen inmiddels feilloos onze weg in de verhuiswereld, waardoor we u te allen tijde ondersteunen binnen uw verhuisproces.

Bent u op zoek naar een verhuispartner die u terzijde kan staan bij een van de volgende typen verhuizingen?

Zoekt u niet verder, maar neemt u contact met ons op om uw wensen te bespreken.

Wij bieden u in Rotterdam de verhuizing op maat waarnaar u op zoek bent.

Binnen een enkel ogenblik een prijsindicatie

Kwalitatief verhuisbedrijf in Rotterdam

Verhuizen kan op talloze verschillende manieren. Onze ruime ervaring in verhuizingen maakt dat wij al veel verschillende soorten verhuizingen hebben mogen begeleiden:

  • verhuizingen met geringe tot verhuizingen met aanzienlijke, omvang
  • verhuizingen van hemelsbreed 150 meter tot en met internationale verhuizingen

Al onze verhuisservices hebben echter één ding gemeen: wij staan voor kwalitatieve verhuizingen, en doen er dan ook alles aan het u naar uw zin te maken. Wij begrijpen als geen ander dat verhuizen een ingrijpende en stressvolle gebeurtenis kan zijn en stellen ons daarom ten doel uw verhuizing met de grootst mogelijke precisie te volbrengen.

Uw rol in het verplaatsen van uw bezittingen, bepaalt u bij ons zelf. Sommige van onze klanten vinden het fijn zelf de verhuizing te coördineren en het zware werk aan ons over te laten. Anderen geven het liefst alles uit handen en wensen een complete ontzorging op het gebied van hun verhuizing.

Deze beide opties bieden wij, en voor alle tussenvormen kunt u tevens bij ons terecht. Wij begeleiden uw verhuisproces, op de wijze die u wenst.

Geen verrassingen achteraf

Kiest u voor Holland Movers? Dan staan wij ervoor in dat u altijd precies weet waar u aan toe bent. Zo is onze prijsstelling transparant: u ontvangt altijd van tevoren een offerte. De hierin genoemde prijs staat vast op het moment dat u de offerte ondertekent. Eventuele onregelmatigheden, die ontstaan door een onvolkomenheid in onze inschatting van uw verhuizing, zijn geheel voor onze rekening.

Prijsindicatie aanvragen?

Verhuizers voor het luxesegment

Onze verhuisservice richt zich op het luxesegment. Vele klanten binnen dit segment hebben al naar volle tevredenheid voor onze relocation services gekozen.

Geheel in lijn met de verwachting van onze klanten zorgen wij altijd voor uiterste discretie. Wij beseffen ons terdege dat wij door de aard van onze werkzaamheden te maken krijgen met vertrouwelijke informatie aangaande onze klanten. Om onze service discreet te houden, selecteren wij ons verhuispersoneel zorgvuldig. Zo zijn uw kostbaarheden bij ons verhuisbedrijf in Rotterdam in goede handen.

Deskundige verhuizers

Al onze verhuizers worden zorgvuldig geselecteerd. Het gaat hierbij zowel om de selectie tijdens de indienstneming als om de selectie van verhuizers voor uw verhuizing.

Deze selectie van het verhuisteam wordt altijd gemaakt na zorgvuldige afweging. Elke verhuizing vereist een andere combinatie van vaardigheden. Onze verhuizers blinken allemaal uit in andere expertisevelden. Door goed naar uw verhuisaanvraag en naar ons verhuispersoneel te kijken, kunnen wij het verhuisteam dankzij zorgvuldige selectie altijd perfect afstemmen op uw verhuizing.

Onze correcte verhuizers gaan met grote zorgvuldigheid met uw spullen om en gedragen zich te allen tijde voorkomend. U ondervindt bij ons geen hinder van lawaaierige verhuizers die op ongepaste wijze met uw bezittingen omgaan.

Duidelijk en transparant advies

Persoonlijk contact en advies vormt de sleutel tot een succesvolle uitvoering van uw verhuizing. Wij beantwoorden graag uw vragen en adviseren u over verhuizingen en verhuismaterialen. Bouwt u op onze ervaring en neemt u eenvoudigweg contact met ons op om uw verhuizing, met behulp van onze expertise, vlekkeloos te laten verlopen.

Binnen een enkel ogenblik een prijsindicatie voor uw verhuizing

Onze werkwijze

Wij delen als verhuisbedrijf in Rotterdam, graag onze werkwijze voor verhuizingen in en rond Rotterdam met u.

U neemt, na over onze services gelezen te hebben, contact met ons op om meer te weten te komen. Wij bieden u tijdens een bezichtiging vervolgens advies op maat naar aanleiding van uw verhuisaanvraag. In het verhuisaanvraag komt bijvoorbeeld naar voren waar u naar toe gaat verhuizen, bijvoorbeeld van Rotterdam naar Amsterdam of van Den Haag naar Rotterdam

Prijsindicatie naar aanleiding van een bezichtiging

Allereerst bieden wij u de mogelijkheid dat uw persoonlijke accountmanager bij u langskomt om uw inboedel en woonsituatie zorgvuldig op te nemen. Deze afspraak plannen wij zo spoedig mogelijk na uw contactaanvraag: wij komen bij u langs op een tijdstip dat u uitkomt.

Op basis van zijn bevindingen tijdens de bezichtiging berekent uw accountmanager nauwkeurig welke werkzaamheden benodigd zijn om uw verhuizing soepel te laten verlopen. Deze inschatting leidt tot een transparante prijsopgave.

Deze prijsopgave is bindend op het moment dat u deze ondertekent. De prijs blijft vanaf nu vast, onafhankelijk van de eventuele onvoorziene omstandigheden die de verhuizing beïnvloeden. Deze onzekere factoren zijn dan ook volledig voor onze rekening. U hebt altijd de zekerheid van de door u ondertekende prijsopgave die bindend is.

Offerte voor verhuizing aanvragen

Kies voor zekerheid

Wij verhuizen u met inachtneming van alle discretie die u mag verwachten van een gerenommeerd verhuisbedrijf. Uw kostbare bezittingen zijn bij ons in vertrouwde handen. Vele klanten gingen u voor en stelden ons in staat onze kennis en expertise te verruimen en te verdiepen. Nu zetten wij als verhuisbedrijf in Rotterdam, onze expertise graag in om het welslagen van uw verhuizing te waarborgen.

Kiest u ook voor zekerheid? Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie over onze diensten.