Op locatie:

Verhuisbedrijf Rotterdam

Verhuisbedrijf in Rotterdam

Holland Movers is als verhuisbedrijf actief in Rotterdam en de wijde omtrek. Wij stellen ons ten doel om uw verhuizing, hoe klein of groot ook, met grote zorgvuldigheid en expertise ten uitvoer te brengen. Zorgeloos verhuizen Rotterdam, doet u bij Holland Movers.

Verhuizen Rotterdam: waarom kiezen voor Holland Movers?

Kiest u voor Holland Movers als verhuisservice voor uw verhuizing in, naar of vanuit Rotterdam, dan biedt dit u de volgende zekerheden:

 • Expertise en ervaring: onze verhuizers hebben stuk voor stuk een gedegen verhuisopleiding gehad en hebben elke verhuissituatie al eens eerder meegemaakt;
 • Altijd een vaste, vooraf opgestelde prijs: onaangename verrassingen achteraf vormen geen risico bij Holland Movers. Wij bepalen altijd van tevoren zorgvuldig wat uw verhuizing gaat kosten;
 • Uw wensen te allen tijde centraal: uw verhuizing wordt op uw manier uitgevoerd. U besteedt aan ons de zaken uit die u wilt uitbesteden, of dit nu enkel het vervoer van zware objecten is of de gehele verhuizing van a tot z;
 • Ook internationaal verhuizen: voor internationale verhuizingen bent u bij Holland Movers ook aan het juiste adres. Wij kunnen u garanderen dat wij uw internationale verhuizing uitvoeren zonder overladen.
 • 24/7 beschikbaar: hebt u ons nodig, dan zijn wij beschikbaar. Ook in de avonduren of in het weekend verhuizen behoort tot de mogelijkheden.

Het verhuisbedrijf voor Rotterdam en omstreken

Verhuist u binnenkort van, naar of binnen Rotterdam? De kans is groot dat uw leven, gewild of ongewild, voor enige tijd in het teken van deze verhuizing staat. Voor elke verhuizing dienen veel formaliteiten geregeld te worden, om nog maar te zwijgen over verhuisklus zelf, die ook veel voorbereidende en uitvoerende werkzaamheden met zich meebrengt.

Wij bieden u, als gerenommeerde verhuisbedrijf in Rotterdam en omstreken, graag de helpende hand. Wij hebben al vele verhuizingen mogen coördineren en kennen inmiddels feilloos onze weg in de verhuiswereld, waardoor we u te allen tijde ondersteunen binnen uw verhuisproces.

Bent u op zoek naar een verhuispartner die u terzijde kan staan bij een van de volgende typen verhuizingen?

 

Zoekt u niet verder, maar neemt u contact met ons op om uw wensen te bespreken.

Wij bieden u als verhuisbedrijf in Rotterdam de verhuizing op maat aan waar u naar op zoek bent. Zo hebben wij bijvoorbeeld al vele malen een verhuizing in en rondom Rotterdam uitgevoerd en zijn welbekend in alle wijken in en rondom Rotterdam.

Om die reden kunnen wij ervoor zorgen dat uw waardevolle spullen veilig en via de meest optimale route uw nieuwe woning bereiken. Zorgeloos verhuizen Rotterdam doet u dan ook met Holland Movers.

"Een grote hoeveelheid bureaus en werkplekken was voor Holland Movers geen uitdaging, alsof ze het elke dag doen!"

Ron Beuling

Kwalitatieve verhuizingen in Rotterdam

Verhuizen kan op talloze manieren. Onze ruime ervaring in verhuizingen maakt dat wij al veel verschillende soorten verhuizingen hebben mogen begeleiden:

 – verhuizingen met geringe tot verhuizingen met aanzienlijke omvang
 – verhuizingen van hemelsbreed 150 meter tot en met internationale verhuizingen

  Al onze verhuisservices hebben echter één ding gemeen: wij staan voor kwalitatieve verhuizingen, en doen er dan ook alles aan om het u naar uw zin te maken. Wij begrijpen als geen ander dat verhuizen een ingrijpende en stressvolle gebeurtenis kan zijn en stellen ons daarom ten doel uw verhuizing met de grootst mogelijke precisie te volbrengen.

  Uw rol in het verplaatsen van uw bezittingen, bepaalt u bij ons zelf. Sommige van onze klanten vinden het fijn zelf de verhuizing te coördineren en het zware werk aan ons over te laten. Anderen geven het liefst alles uit handen en wensen een complete ontzorging op het gebied van hun verhuizing.

  Deze beide opties bieden wij, en voor alle tussenvormen kunt u tevens bij ons terecht. Wij begeleiden uw verhuisproces, op de wijze die u wenst.

  Geen verrassingen achteraf

  Kiest u voor verhuisbedrijf Holland Movers? Dan staan wij ervoor in dat u altijd precies weet waar u aan toe bent. Zo is onze prijsstelling transparant: u ontvangt altijd van tevoren een offerte. De hierin genoemde prijs staat vast op het moment dat u de offerte ondertekent. Eventuele onregelmatigheden, die ontstaan door een onvolkomenheid in onze inschatting van uw verhuizing, zijn geheel voor onze rekening.

  Verhuizers voor het luxesegment

  Holland Movers team
  Onze verhuisservice richt zich op het luxesegment. Vele klanten binnen dit segment hebben al naar volle tevredenheid voor onze relocation services gekozen.

  Geheel in lijn met de verwachting van onze klanten zorgen wij altijd voor uiterste discretie. Wij beseffen ons terdege dat wij door de aard van onze werkzaamheden te maken krijgen met vertrouwelijke informatie aangaande onze klanten. Om onze service discreet te houden, selecteren wij ons verhuispersoneel zorgvuldig. Zo zijn uw kostbaarheden bij ons verhuisbedrijf in Rotterdam in goede handen.

  Deskundige verhuizers in Rotterdam

  Al onze verhuizers worden zorgvuldig geselecteerd. Het gaat hierbij zowel om de selectie tijdens de indienstneming als om de selectie van verhuizers voor uw verhuizing.

  Deze selectie van het verhuisteam wordt altijd gemaakt na zorgvuldige afweging. Elke verhuizing vereist een andere combinatie van vaardigheden. Onze verhuizers blinken allemaal uit in andere expertisevelden. Door goed naar uw verhuisaanvraag en naar ons verhuispersoneel te kijken, kunnen wij het verhuisteam dankzij zorgvuldige selectie altijd perfect afstemmen op uw verhuizing.

  Onze correcte verhuizers gaan met grote zorgvuldigheid met uw spullen om en gedragen zich te allen tijde voorkomend. U ondervindt bij ons geen hinder van lawaaierige verhuizers die op ongepaste wijze met uw bezittingen omgaan.

  Duidelijk en transparant advies gedurende de verhuizing

  Persoonlijk contact en advies vormt de sleutel tot een succesvolle uitvoering van uw verhuizing. Wij beantwoorden graag uw vragen en adviseren u over verhuizingen en verhuismaterialen. Bouwt u op onze ervaring en neemt u eenvoudigweg contact met ons op om uw verhuizing, met behulp van onze expertise, vlekkeloos te laten verlopen.

  Onze werkwijze voor uw verhuizing in Rotterdam

  Wij delen als verhuisbedrijf Rotterdam, graag onze werkwijze voor verhuizingen in en rond Rotterdam met u.

  • U neemt, na over onze services gelezen te hebben, contact met ons op wanneer u meer wil weten over onze full service verhuizingen Rotterdam en omstreken.
  • Hierbij ontvangt u direct een prijsopgave voor uw verhuizing, zonder dat u hiervoor ergens aan vast zit. U kunt ook kiezen voor een bezichtiging voor het opmaken van de offerte.
  • Aan de hand van de offerte of bezichtigin wordt bepaald wat er nodig is qua verhuismaterialen en tijd en zoeken we een geschikt moment voor het plannen van de verhuizing. 
  • Vervolgens wordt er een vast contactpersoon (een verhuiscoach) aan uw verhuizing gekoppeld. Deze zorgt ervoor dat alles in goede banen wordt geleid en is uw directe aanspreekpunt.
  • De verhuizing verloopt vervolgens naar uw wens en zoals besproken met de verhuiscoach. U kunt volledig ontzorgd verhuizen en betaald bij ons geen voorrijkosten.

  Wij bieden u tijdens een bezichtiging vervolgens advies op maat naar aanleiding van uw verhuisaanvraag. In de verhuisaanvraag komt bijvoorbeeld naar voren waar u naar toe gaat verhuizen, bijvoorbeeld van Rotterdam naar Amsterdam of van Den Haag naar Rotterdam

  Prijsindicatie naar aanleiding van een bezichtiging

  Allereerst bieden wij u de mogelijkheid dat uw persoonlijke accountmanager bij u langskomt om uw inboedel en woonsituatie zorgvuldig op te nemen. Deze afspraak plannen wij zo spoedig mogelijk na uw contactaanvraag: wij komen bij u langs op een tijdstip dat u uitkomt.

  Op basis van zijn bevindingen tijdens de bezichtiging berekent uw accountmanager nauwkeurig welke werkzaamheden benodigd zijn om uw verhuizing soepel te laten verlopen. Deze inschatting leidt tot een transparante prijsopgave.

  Deze prijsopgave is bindend op het moment dat u deze ondertekent. De prijs blijft vanaf nu vast, onafhankelijk van de eventuele onvoorziene omstandigheden die de verhuizing beïnvloeden. Deze onzekere factoren zijn dan ook volledig voor onze rekening. U hebt altijd de zekerheid van de door u ondertekende prijsopgave die bindend is. Onze tarieven veranderen achteraf niet, waardoor u te allen tijde weet waar u aan toe bent op het gebied van de prijsafspraak. Wij ontzorgen u waar we kunnen en dat geldt ook voor de vaststelling van onze tarieven.

   

  Zorgeloos verhuizen in Rotterdam

  Ons hoofddoel is u ontzorgen. Een verhuizing brengt veel stress en werkzaamheden met zich mee. Voor Holland Movers is het belangrijk dat wij onze deskundigheid inzetten om uw verhuizing Rotterdam soepel te laten verlopen.

  Uw spullen zijn waardevol en dat begrijpen wij goed. Wij maken gebruik van hoogstaande verpakkingsmaterialen en bieden verhuisdozen van hoge kwaliteit waardoor al uw bezittingen heelhuids aankomen in uw nieuwe woning. Wij verhuizen buiten Rotterdam ook in de regio naar Barendrecht, Dordrecht en voor verhuizingen naar Delft bent u aan het juiste adres bij Holland Movers. 

  Kies voor zekerheid en betrouwbaarheid

  Wij verhuizen u met inachtneming van alle discretie die u mag verwachten van een gerenommeerd verhuisbedrijf. Uw kostbare bezittingen zijn bij ons in vertrouwde handen. Vele klanten gingen u voor en stelden ons in staat onze kennis en expertise te verruimen en te verdiepen. Nu zetten wij als verhuisbedrijf Rotterdam, onze expertise graag in om het welslagen van uw verhuizing te waarborgen.

  Kiest u ook voor zekerheid? Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie over onze diensten. Wij staan u graag te woord en kunnen al uw vragen op het gebied van uw verhuizing in Rotterdam beantwoorden. 

  Zij gingen u al voor: