Bedrijfsverhuizing

Tot vijftig werkplekken

Interieur

Werkplekken wisselen en meer
Voor het verhuizen van kantoren tot en met 50 werkplekken bieden wij verschillende oplossingen. Uitgangspunt vanuit Holland Movers is om de verhuizing uw bedrijfsactiviteiten niet dusdanig te laten beïnvloeden, doorwerken tijdens een verhuizing is vrijwel altijd mogelijk. Zo kunt u uw bedrijf bij Holland Movers zowel ‘s avonds als ‘s weekends verhuizen. Het personeel ondervindt zo geen last van de werkzaamheden. Zo kunnen wij volgens uw nieuwe plattegrond uw werkplekken verhuizen en herinrichten.

“Mijn medewerkers waren prettig verrast, een ander kantoor is spannend – maar dat hun werkplek al voorbereid was, werd zeer gewaardeerd.”

Jasper Lulofs

Gelabeld en bekabeld
Het team van Holland Movers werkt op discrete wijze. Zo zorgen wij dat al het papierwerk in correcte wijze wordt vervoerd. Indien daar vraag naar is, kan Holland Movers ook de werkplekken zelf inpakken en labelen, zodat alles weer op de juiste plek terecht komt.

  • Discreet en geruisloos verhuizen
  • Inpakken en labelen van werkplekken
  • Zorgvuldigheid en ervaren

In het verleden hebben wij ook meerdere verhuizingen verricht waarbij het personeel op de ene afdeling nog werkt, terwijl de andere afdeling wordt verhuisd. Zo beperkt u de mogelijk uitval aan werkzaamheden en blijven de bedrijfsprocessen in gang. Holland Movers weet als verhuisbedrijf ook maar al te goed hoe fijn het is om zaken te blijven doen, ongeacht de situatie.

Zij gingen u al voor: