Gaat u binnenkort internationaal verhuizen? En gaat u dan verhuizen buiten Europa of blijft u dichterbij? Bij uw internationale verhuizing is verhuisbedrijf Holland Movers u graag van dienst. Wij hebben al veel mensen verhuisd over de hele wereld.

Graag helpen wij u met het verhuizen van al uw kostbaarheden naar het buitenland. Wij vertellen u bijvoorbeeld welke douaneformaliteiten er geregeld moeten worden. Onze persoonlijke aanpak in combinatie met de specifieke wensen van de klant van waaruit wij opereren, maakt ons een uitstekende partner voor uw internationale verhuizing.

Door een toename aan internationale verhuizingen naar Engeland, hebben wij de speciale Londen Express in het leven geroepen. Vele expats hebben al gebruik gemaakt van deze exclusieve service.

Vrijblijvend een prijsindicatie internationale verhuizing aanvragen

Uw inboedel verhuizen naar het buitenland?

Wanneer u gaat verhuizen naar het buitenland, zult u in vele gevallen een schifting moeten maken van de eigendommen die mee verhuizen naar het buitenland en de eigendommen die moeten worden opgeslagen of achterblijven in Nederland. In vele gevallen wordt er gebruikt gemaakt van het verhuizen per zeecontainer. Waar ter wereld uw bestemming ook is, de container komt via schip of per vrachtwagen naar u toe. Holland Movers zorgt er graag voor dat uw eigendommen met zorg bij u aankomen in het land van bestemming.

Internationaal verhuizen per zeecontainer

Wanneer u overzees gaat verhuizen is het verhuizen per zeecontainer de beste optie. Een zeecontainer heeft doorgaans een capaciteit van bijna 70 kubieke meter. De zeecontainer zal allereerst per vrachtschip worden gebracht en vervolgens met de vrachtwagen naar de plaats van bestemming worden gebracht.

Internationaal verhuizen per verhuiswagen

Wanneer u binnen Europa blijft is verhuizen per verhuiswagen een goede optie. Een verhuiswagen heeft doorgaans een capaciteit van 20 tot 50 kubieke meter. Uiteraard is het mogelijk om meerdere verhuiswagens in te zetten voor uw internationale verhuizing.

Vrijblijvend een prijsindicatie aanvragen

Voordelen van internationaal verhuizen met Holland Movers

Als u verhuist met Holland Movers, hebt u een aantal zekerheden die u niet altijd terugvindt bij andere internationale verhuisbedrijven. Een aantal voordelen van onze verhuisservice zijn:

1. Wij bieden fullservice internationaal verhuizen

Wilt u het zichzelf gemakkelijk maken, dan kunt u bij Holland Movers een fullservice verhuizing afnemen. Onze verhuizers zullen de gehele verhuizing naar het buitenland, tot in detail voor u regelen. Als u bij Holland Movers een internationale verhuizing aanvraagt, zal een persoonlijke accountmanager bij u langs komen om met u kennis te maken. Samen met de accountmanager zal er een inschatting worden gemaakt over de omvang van uw verhuizing. Ook zal een berekening worden gemaakt van de hoeveelheid inboedel die internationaal zal moeten worden verhuisd.

Onder een fullservice internationale verhuizing vallen de volgende onderdelen:

  • Inpakken, verpakken en uitpakken;
  • Klaarmaken voor internationaal transport;
  • Het regelen van alle douaneformaliteiten;
  • Tijdelijke of langdurige opslag van inboedel;
  • Het verhuizen van uw huisdieren naar het buitenland;
  • Het meeverhuizen van uw auto of motor naar het buitenland;
  • Relocation service;
  • Uw eigen verhuismanager

Prijsindicatie fullservice verhuizing naar het buitenland aanvragen

2. Zorgeloos internationaal verhuizen

Wij vinden het heel belangrijk dat u zonder zorgen kunt verhuizen naar het buitenland. Door gebruik te maken van verhuismanagers zal u met een gerust hart uw verhuizing aan Holland Movers kunnen uitbesteden. Bij een gewone verhuizing komt al een hoop kijken, maar zeker bij een internationale verhuizing. Onze accountmanagers hebben veel ervaring in dit type verhuizing en weten als geen ander wat er geregeld moet worden en wat ú nodig hebt om gerust te verhuizen naar het buitenland.

3. De gehele verhuizing in beheer van Holland Movers

Wanneer een verhuizing bij de grens moet worden overgedragen aan een andere partij, kan voor oponthoud of onduidelijkheden zorgen. Bij Holland Movers verzorgen wij de gehele verhuizing van deur tot deur. Hierdoor kunnen wij de zekerheid bieden dat er zorgvuldig met uw eigendommen wordt omgegaan. Tevens kunt u te allen tijde gebruik maken van uw persoonlijke accountmanager om de stand van zaken na te gaan. Deze is exact op de hoogte van de status van het verhuisproces.

4. Vooraf vastgestelde prijs

Wanneer u bij ons een internationale verhuizing afneemt wordt er vooraf op basis van de omvang van uw verhuizing en de hoeveelheid inboedel, een prijs opgesteld. Mochten er onverwachte onregelmatigheden optreden dan zal dit geen verrassingen opleveren op de eindafrekening.

Vrijblijvend een prijsindicatie aanvragen

Internationaal verhuisbedrijf met allure

Verhuizen over de landsgrenzen met Holland Movers, betekent verhuizen zonder zorgen. Wij begeleiden in grote mate verhuizingen binnen het luxesegment. Bij ons staan de wensen van onze klanten voorop. Dit vertaalt zich in een excellente service en een hoogwaardige dienstverlening. Wij nemen u graag aan de hand tijdens uw internationale verhuizing. Het enige wat u hoeft te doen is uw aanvraag bij ons indienen en uw koffer te pakken, de rest doet Holland Movers voor u! Met grote zorg en veel passie voor het vak!

Expats verhuizen

Bent u een expat en gaat u verhuizen? Vanuit onze verhuishulp helpen u graag! Kijk op de desbetreffende pagina over Expat Verhuizen voor meer informatie over dit type verhuizing.

Waar gaat u naartoe verhuizen?

Gaat u verhuizen naar Frankrijk, Engeland of staat er een verhuizing elders binnen Europa voor de boeg? Wij zijn als verhuisservice al op vele plekken op de wereld geweest. Wij realiseren voornamelijk internationale verhuizingen naar:

Maar ook naar overige landen over de hele wereld verzorgen wij internationale verhuizingen. Zo zijn wij u ook graag van dienst als u vanuit het buitenland gaat verhuizen naar Nederland. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Ook verhuizen zonder stress over de landsgrenzen?

Waar uw verhuizing ook heen gaat, Holland Movers staat graag voor u klaar om u internationale verhuizing tot in de puntjes voor u te regelen. Vertrouw uw inboedel met een gerust hart aan ons toe en zit binnen korte tijd met uw eigen vertrouwde spullen in uw nieuwe woning elders in de wereld. Neem vandaag nog contact op voor úw verhuizing en maak gebruik van de excellente service van Holland Movers.

Vrijblijvend een prijsindicatie aanvragen