Wij verhuizen u graag:

Naar Nederland

Verhuizen naar Nedeland

Welkom in Nederland.
Gaat u binnenkort naar Nederland verhuizen? Ongeacht uw locatie in Europa, Holland Movers is graag tot uw dienst. Wij hebben een groot aantal nieuwe, en terugkerende Nederlanders voorzien van een internationale verhuizing. Graag helpen wij u met het verhuizen van al uw inboedel en kostbaarheden naar Nederland.

“Van Wenen naar Amsterdam, best een grote klus. Gelukkig verliep het ontzettend soepel met Holland Movers. Top partij!

Lukas Huber

Wanneer u naar Nederland verhuist, zult u in veel gevallen een keuze moeten maken tussen de eigendommen die naar Nederland worden verhuisd, en de eigendommen die in het buitenland moeten worden opgeslagen of achtergelaten. 

Gewoon geregeld.
Ongeacht uw locatie is verhuizen per verhuiswagen een goede optie. De verhuiswagens kunnen veel terreinen bereiken, zonder de nadelen van een gigantische vrachtwagen, zoals: het wagengewicht en fragiele infrastructuur. Zo belasten we oude binnensteden zo min mogelijk. Een verhuiswagen heeft doorgaans een capaciteit van 20 tot 30 kubieke meter. Uiteraard is het mogelijk om meerdere verhuiswagens in te zetten.

Als u vragen heeft, kunt u ook altijd contact met ons opnemen. Onze specialisten staan u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden. Een internationale verhuizing naar het buitenland bij Holland Movers biedt veel voordelen: 

 

  • Vooraf bepaalde prijs
  • In- en uitpakken mogelijk
  • Vast contactpersoon

Zij gingen u al voor: