Op locatie:

Verhuisbedrijf Den Haag

Verhuizen in Den Haag

Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf Den Haag dat u geheel kan ontzorgen en uw verhuizing zorgvuldig en bekwaam kan uitvoeren? Holland Movers staat graag voor u klaar.

Uw verhuisbedrijf in Den Haag

Holland Movers is goed bekend in Den Haag en heeft al vele uiteenlopende soorten verhuizingen mogen uitvoeren in deze stad. Uw verhuizing van, naar of in Den Haag kunt u dan ook met een gerust hart toevertrouwen aan Holland Movers.

Onze goed opgeleide verhuizers zijn flexibel ingesteld en passen zich gemakkelijk aan uw verhuiswensen aan. Voor zowel algemene als specifieke vragen over verhuizen in de regio Den Haag kunt u gerust vrijblijvend contact met ons opnemen.

Waarom kiezen voor Holland Movers als verhuisbedrijf Den Haag?

Voor uw verhuizing in, van of naar Den Haag kunt u kiezen uit een scala van verhuisbedrijven. U wilt gebruik maken van een professionele verhuisservice die werk voor u uit hand neemt. Met de juiste verhuismateriaal en zo efficiënt mogelijk. 

Wij vertellen u graag over enkele zekerheden waarvoor u kiest als Holland Movers uw verhuispartner is:

  • Holland Movers is een gecertificeerd verhuisbedrijf. Door voor ons te kiezen, kiest u voor beproefde kwaliteit.
  • Wij zijn 7 dagen per week, 364 dagen per jaar bereikbaar. Heeft u vragen, of krijgt u bijvoorbeeld te maken met een spoedverhuizing? Wij zijn bereikbaar.
  • Onze fullservice verhuizingen krijgt u altijd aangeboden voor een vaste prijs. Eventuele onvoorziene omstandigheden tijdens de verhuizing hebben dus nooit invloed op de vooraf overeengekomen prijs.
  • Bij ons geen verrassingen achteraf: wij leveren wat wij beloven en staan u zowel voor, tijdens als na uw verhuizing steeds te woord.
  • Punctuele service: wij leggen in overleg met u de dag en het tijdstip van de verhuizing vast en houden ons hier ook aan.
  • Uw verhuizing is verzekerd. Wij gaan uiterst zorgvuldig met uw spullen om. Mocht er toch onverhoopt schade ontstaan, dan is deze schade altijd gedekt. Deze verzekering is in onze vaste prijs inbegrepen.
  • Wij werken uitsluitend met correcte verhuizers die meerdere talen beheersen. Wij selecteren onze verhuizers zorgvuldig per opdracht. Zo ben u ervan verzekerd dat de verhuizers perfect zijn afgestemd op de uit te voeren werkzaamheden.
  • Spoedverhuizingen regelen wij zo nodig binnen 24 uur.
  • Onze planning is duidelijk. Wij voorzien u van een duidelijke planning van uw verhuizing die perfect in overeenstemming is met uw wensen. U weet dan precies waar u aan toe bent. 

 Vaste prijzen en geen verrassingen achteraf bij al uw verhuizingen

Wij maken graag een afspraak met u voor een inboedelcalculatie. Uw persoonlijke accountmanager komt dan bij u langs op een door u gekozen tijdstip. Onze accountmanagers hebben jarenlange ervaring en hebben een gedegen opleiding genoten om tijdens zijn bezichtiging bij u thuis een compleet beeld te krijgen. Bijvoorbeeld van de omvang van uw inboedel en verhuizing.

Daarnaast speelt de afstand van uw verhuizing natuurlijk ook mee. Verhuist u bijvoorbeeld van Den Haag naar Zoetermeer of van Maastricht naar Den Bosch, dit nemen wij allemaal mee in onze inschatting. Bij ons staat u nooit voor een verrassingen, wij bieden namelijk een all-in prijs voor u. 

Op basis van de inschatting van uw accountmanager laten wij u vervolgens weten wat de kosten van uw verhuizing bedragen. Als u akkoord gaat met deze offerte, staat de prijs vast. U kunt er bij ons dus zeker van zijn dat u achteraf niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Eventuele onvoorspelbaarheden die het verloop van uw verhuizing beïnvloeden, zijn zo voor onze rekening en hebben geen invloed op de vooraf opgestelde prijs.

Verhuizen met Holland Movers

Verhuizingen op maat in, om en vanuit Den Haag

Onze brede ervaring op verhuisgebied staat garant voor een doelgerichte aanpak en kennis van zaken, ook bij uw verhuizing. Voor particuliere of zakelijke verhuizingen in Den Haag, maar ook voor internationale relocation services vanuit of naar Den Haag kunt u op ons rekenen.

Zoekt u een verhuisbedrijf dat snel kan schakelen en u kan bijstaan tijdens uw spoedverhuizing? Met de verhuismedewerkers van Holland Movers aan uw zijde ondervindt u zo weinig mogelijk hinder van de tijdsdruk die een spoedverhuizing met zich meebrengt.

De verhuizingen die Holland Movers u in Den Haag en ver daarbuiten kan bieden, zijn:

Wij zijn onder andere werkzaam als verhuisbedrijf in Utrecht, verhuisbedrijf in Rotterdam, verhuisbedrijf Delft en uiteraard als verhuisbedrijf in Den Haag. Hierdoor kunnen wij u te allen tijde kunnen ondersteunen bij uw verhuizing binnen Nederland. Eveneens helpen wij u graag wanneer u wilt  verhuizen naar België.

“Ruim 20.000 dossiers van 7 jaar advocatuur opgeslagen met Holland Movers. Super tevreden mee! “

Janine van den Brink

Woningontruiming in de gemeente Den Haag

Naast verhuizingen en relocation services bieden wij u ook de helpende hand op het gebied van woningontruiming. Moet uw woning in Den Haag efficiënt en zorgvuldig worden leeggeruimd? Onze verhuismedewerkers die zijn gespecialiseerd in woningontruimingen staan u op discrete wijze terzijde en verzorgen uw woningontruiming op een manier die bij u past.

Onze afleverservice neemt u het ongemak uit handen dat meubelleveranties vaak met zich meebrengen. Door uw nieuw aangeschafte meubelen door de meubelleverancier bij ons te laten leveren en op te laten slaan, kunt u uw meubelleverantie plannen op een tijdstip dat u uitkomt. Wij behandelen uw meubelen met de grootste zorg en leveren deze af tot in een door u gekozen ruimte.

Verhuur en verkoop van kwalitatieve verhuismaterialen behoren ook tot onze diensten. Een probleemloze verhuizing staat of valt met goed materiaal om uw dierbare bezittingen schadevrij en zeker in te kunnen vervoeren. Zo kunt u bijvoorbeeld een verhuislift huren waardoor u bezittingen vanaf of naar een hoge locatie kunt tillen. Wanneer u het werken met de verhuislift liever uitbesteedt, begrijpen wij dit volledig en nemen wij u het werk graag uit handen.

Verzekerd en efficiënt verhuizen

Bij Holland Movers zijn uw bezittingen te allen tijde verzekerd tijdens uw verhuizing. De aan u toegewezen verhuismedewerkers hebben al vele verhuizingen probleemloos gecoördineerd.

Ook in grote steden als Den Haag. Daar waar zowel de straten als de panden regelmatig een uitdaging vormen voor verhuizingen. Ook dan is Holland Movers dé beste keuze en zijn we vrijwel dagelijks actief. Mocht er toch iets misgaan, dan kunt u er zeker van zijn dat dit juist opgevolgd wordt en dat Holland Movers adequaat zal handelen.

Correct verhuisbedrijf dat zijn afspraken nakomt en voor u klaar staat

Ons verhuispersoneel is goed opgeleid en wordt zorgvuldig per verhuisopdracht geselecteerd. Zo staan wij ervoor garant dat u steeds verhuismedewerkers tot uw beschikking gesteld krijgt die perfect op elkaar zijn ingespeeld en uw verhuizing efficiënt en zorgvuldig in goede banen kunnen leiden.

Wij zetten in op de unieke talenten van elke verhuizer en maken dan ook graag gebruik van hun persoonlijke expertisegebieden. Wij hebben bijvoorbeeld verhuispersoneel in dienst dat zeer efficiënt kan inpakken.

Andere verhuizers zetten hun sterke ruimtelijk inzicht graag voor u in om met grote meubelen moeiteloos door kleine doorgangen te manoeuvreren. Zeker in grote steden met veel oude panden, zoals in Den Haag of bijvoorbeeld in Utrecht, is deze expertise zeer waardevol gebleken. Weer anderen hebben zich toegelegd op de (de)montage van meubelen.

Al onze verhuizers gedragen zich correct en stellen zich discreet op, zodat u met een gerust hart uw waardevolle bezittingen aan hen kunt toevertrouwen.

 

Persoonlijk contact, ook vóór uw verhuizing

Uw dierbare bezittingen letterlijk in handen van een onbekende leggen is niet gemakkelijk. Wij spannen ons er daarom altijd voor in kennis met u te maken en persoonlijk contact op te bouwen alvorens uw verhuizing in Den Haag te coördineren. Hierin zijn uw wensen leidend.

Zo bieden wij de mogelijkheid uw persoonlijke accountmanager bij u langs te laten komen voor een inboedelcalculatie op een moment dat dit u goed uitkomt. U krijgt dan een gezicht bij onze organisatie en maakt persoonlijk kennis met uw accountmanager.

Uw accountmanager beantwoordt ook veel vragen over wat te doen ná de verhuizing. Zoals het zoeken van een nieuwe energie leverancier of het inschrijven bij uw nieuwe gemeente

 

Uw verhuisbedrijf in Den Haag: Holland Movers – uw wensen staan centraal

Of u nu uw gehele verhuizing in Den Haag aan ons wilt uitbesteden of slechts ten dele gebruik wilt maken van een verhuisservice: Holland Movers biedt u precies de verhuisondersteuning die u wenst. Hierbij maakt het voor ons geen verschil of u een kleine verhuizing of een grote verhuizing aan ons toevertrouwt. Wij bieden u eenvoudigweg de verhuishulp die u nodig hebt.                                                                     

U als klant staat bij ons centraal; wij vormen onze service naar uw specifieke verhuiswensen. Heeft u dus een verhuis- of vervoerswens die op deze website niet besproken wordt? Neemt u gerust contact met ons op zodat wij de mogelijkheden met u kunnen bespreken.

Zij gingen u al voor: