Op locatie:

Verhuisbedrijf Naarden

verhuizen met Holland Movers

Holland Movers heeft 80.000 klanten geholpen de afgelopen decennia. Wij helpen klanten met verhuizingen, transporten en verhuisprojecten. In Amsterdam zit onze hoofdvestiging, maar wij helpen klanten door heel Europa. Wij vragen geen voorrijkosten. Dat vragen we alleen bij internationale verhuizingen.

Wij hebben ruime ervaring die ten grondslag ligt aan onze expertise in verschillende soorten verhuisprojecten. Wij verhuizen niet alleen particulieren maar ook bedrijven en instanties. Lokaal en internationaal!

Bij welk project of uitdaging kunnen wij u bij helpen? Wij helpen u graag!

 

Ervaren en betrouwbare verhuisservice

Wij hebben veel ervaring met verhuizingen in krappe, drukke straten met weinig bewegingsruimte. Wij zijn namelijk in Amsterdam gevestigd en hebben veel verhuizingen in deze prachtige stad mogen verzorgen en begeleiden.

Wij kunnen u dan ook goed helpen wanneer u in het hart van Amsterdam woont en wilt verhuizen. Wij zorgen dat uw verhuizing goed afloopt, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Wij bieden deze hulp niet alleen aan in Amsterdam. Wij helpen graag heel Nederland en heel Europa!

Kwaliteit, Flexibel & Veilig.

Holland Movers vindt uw wensen het allerbelangrijkste. Wij nemen altijd de tijd en ruimte om uw verhuizing en uw wensen zorgvuldig, goed en uitgebreid met u te bespreken. Dan weet u precies wat u kunt verwachten en en weten wij wat uw verwachtingen zijn. Zo zijn er achteraf geen onaangename verrassingen.

Particuliere verhuizingen in Naarden

Bent u opzoek naar een betrouwbaar verhuisbedrijf voor uw particuliere verhuizing van of naar Naarden? Die uw inboedel goed kunt verhuizen? Holland Movers staat voor u klaar om een zorgeloze verhuizing te regelen. Bij Holland Movers wordt uw verhuizing uitgevoerd zoals u dat wilt.

U kunt zelf meehelpen tijden de verhuizing als u dat zou willen. Maar u kunt ook het gehele verhuisproces aan ons verhuisteam overlaten. Holland Movers kunt voor u inpakken, demonteren, verhuizen en in de nieuwe woning monteren en uitpakken. Wij verhuizen ook, zonder overladen, internationaal.

Daarnaast zijn wij ook in de regio’s rondom Naarden actief: Denk daarbij aan Blaricum, Bussum, Hilversum en Bloemendaal

Zakelijke verhuizingen in Naarden

Holland Movers helpt naast particulieren ook bedrijven met verhuizingen. Dit hoeft niet perse naar een nieuw pand zijn, het kan ook binnen een complex of pand zijn. Dit kan bijvoorbeeld zijn omdat er een grotere etage is gehuurd.

Holland Movers helpt u graag om uw spullen veilig en goed te verhuizen. Zo houden wij ons aan de afspraken die we met u maken. Ook kunnen we uw spullen verhuizen naar een andere locatie. Wij zorgen ervoor dat de werkplekken weer worden voorbereid op basis van een vooropgesteld plan. Dit plan zorgt ervoor dat de verhuizing zo efficiënt als mogelijk gerealiseerd kan worden

Hierdoor kunt uw bedrijf meteen weer van start gaan. Wij kunnen als er wens naar is ook meteen de computers en/of randapparatuur direct aansluiten. Holland Movers helpt u graag.

Uw projectverhuizer in Naarden

Voor specifieke projecten met specifieke wensen biedt Holland Movers een project verhuizer aan. Deze is geschikt voor: Grote verhuizingen, aanspreekpunt tijden verhuizing, overzicht bewaren en veel betrokkenen / aanwezigen.

De projectverhuizer zorgt voor overzicht en controle bij grotere en complexe verhuizingen. De projectverhuizer denkt hierbij aan uw wensen en eisen. En geeft daarmee duidelijke opdrachten aan het verhuisteam.

De projectverhuizer is tijdens de verhuizing uw vaste contactpersoon. Zodra u toch dingen wilt wijzigen, is dat mogelijk en wordt dit beleid door de projectverhuizer. De overige mogelijkheden van verhuizen met Holland Movers in Naarden:

Onze beproefde werkwijze

Om ervoor te zorgen dat uw inboedel onbeschadigt en veilig wordt vervoerd, werkt Holland Movers met een beproefde werkwijze.

Voor een zakelijke verhuizing is een goede planning erg belangrijk. Zodat de onderneming in de verhuizing nog zoveel mogelijk kan blijven functioneren en klanten kan blijven helpen. Hiervoor is een duidelijke, realistische planning erg belangrijk.

Uw wensen zijn het belangrijkste voor ons en zijn dan ook doorslaggevend in het verhuisproces. Wij verhuizen uw bedrijf op uw manier.

Bent u benieuwd naar de kosten van uw verhuizing in Naarden? Wij maken altijd een vrijblijvende prijsopgave voor u op, zodat u een op maat prijsvoorstel ontvangt. U kunt vervolgens zelf bepalen wat voor u de beste keuze is. Bij Holland Movers betaalt u in ieder geval geen voorrijkosten. 

Zij gingen u voor:

Kwaliteit. Flexibel. Veilig.

Bij Holland Movers staan uw wensen altijd centraal. Wij nemen altijd ruim de tijd om uw verhuizing en uw wensen hieromtrent zorgvuldig en uitgebreid met u te bespreken. Zo weet u precies wat u aan ons heeft en zijn wij goed op de hoogte van uw verwachtingen. Zo krijgt u achteraf niet te maken met onaangename verrassingen.