Op locatie:

Verhuisbedrijf Dordrecht

Verhuisservice team
Ontvangt u binnenkort de sleutels van uw nieuwe, Dordrechtse woning? En kunt u wel wat extra verhuizende handjes gebruiken? Bij Holland Movers zit u goed. Dit verhuisbedrijf in Dordrecht ondersteunt u waar gewenst en nodig. Ons doel: ervoor zorgen dat u de verhuisdag fluitend tegemoet gaat. Dit hoofdstuk in uw leven is immers als hectisch genoeg.

Zorgeloos verhuizen met een betrouwbare verhuizer in Dordrecht

Het woord ‘stress’ komt niet voor in ons woordenboek. Dankzij onze jarenlange ervaring en zorgvuldig samengestelde verhuisteams, weten wij exact wat er nodig is om een verhuizing stressvrij te voltooien. Al onze verhuiskrachten zijn goed opgeleid en ze streven te allen tijde hoogstaande kwaliteit na. Kortom: uw verhuizing is bij ons in goede handen. Wij ontzorgen u.

U wenst, wij doen

De ene verhuizing is de andere niet. Daarom gaan wij altijd te werk met een verhuisplan op maat. Om dit plan te kunnen opstellen, komen wij bij u langs om uw voorkeuren door te spreken. Wilt u bijvoorbeeld enkel wat hulp bij het transporteren en sjouwen van uw meubels? Of kunt u pas rustig ademhalen als wij uw verhuizing van A tot Z uit handen nemen en we u ook helpen met zaken als het transportklaar maken van uw inboedel? Bij dit verhuisbedrijf in Dordrecht staan uw wensen centraal.

Holland Movers: uw rechterhand tijdens de gehele verhuizing

In het persoonlijk verhuisplan komt niet alleen het takenpakket aan bod. Ook maken we een concrete en realistische tijdplanning voor uw verhuizing naar Dordrecht. Uiteraard spreken wij de gehele planning met u door, zodat u te allen tijde weet waar u aan toe bent. Veranderen uw wensen en/of behoeften gedurende uw verhuisproces? Of heeft u tussentijds vragen? Geen probleem. Wij staan u graag te woord. Wanneer dan ook.

Met spoed verhuizen naar Dordrecht

Dat dit verhuisbedrijf in Dordrecht ruim de tijd neemt om uw wensen te inventariseren, dat moge nu wel duidelijk zijn. Maar wist u dat wij ook spoedverhuizingen verzorgen? Bij zo’n snelle verhuizing, waar u plotseling en nieuwe woning moet intrekken, komt veel kijken. Dankzij onze ervaring en expertise krijgen wij het voor elkaar zelfs dit soort ingewikkelde verhuisklusjes te klaren. Bovendien kunt u rekenen op begrip en geduld van onze medewerkers. Een spoedverhuizing is immers vaak het gevolg van een vervelende situatie.

Verhuizen naar Dordrecht: wat is er mogelijk?

Kunt u zichzelf vinden in onze werkwijze en kernwaarden, maar heeft u nog niet helemaal gevonden waar u naar op zoek bent? Bij Holland Movers kunt u niet alleen terecht voor particuliere verhuizing. We bieden ook tal van andere vormen van verhuisservice in Dordrecht aan:

Wat betaalt u voor de diensten van Holland Movers?

Wat u exact betaalt voor de diensten van dit verhuisbedrijf in Dordrecht, dat is natuurlijk afhankelijk van uw voorkeuren. Voor een precieze prijsopgave, vraagt u eenvoudig een vrijblijvende offerte op. Eén ding is in ieder geval zeker: wij rekenen nooit voorrijkosten. Bovendien staat de vooraf afgesproken prijs altijd vast. Dat is fijn, want u zit vast niet te wachten op onaangename verrassingen achteraf.

Dé verhuisservice van Dordrecht: professioneel en persoonlijk

Kunt u niet wachten om te verhuizen naar Dordrecht? En bent u overtuigd van het gemak en comfort dat Holland Movers u kan bieden? Neem dan snel contact met ons op. Voor uw overzicht zetten wij nog één keer alle voordelen van dit verhuisbedrijf in Dordrecht op een rij:

  • We zijn een professioneel verhuisbedrijf en we streven hoogstaande kwaliteit na.
  • Wij streven een zorgeloze verhuizing na.
  • U bepaalt zelf van welke verhuisdiensten u gebruikmaakt.
  • Wij helpen u tevens met het maken van een realistische tijdsplanning.
  • Persoonlijk contact staat centraal.
  • We zijn 24/7 beschikbaar.
  • De vooraf afgesproken prijs staat altijd vast.
  • We rekenen geen voorrijkosten.

Ook voor verhuizingen buiten Dordrecht

Naast uw verhuizing volledig ontzorgt uit laten voeren door dé verhuisspecialist. Kunt u ook van onze service genieten in andere regio’s en provincies. Zo werken wij vanuit onze standplaats in Amsterdam, maar verhuizen we ook naar o.a. Arnhem, Maastricht, Leiden en Nijmegen. Groot voordeel van verhuizen met Holland Movers is het feit dat u bij ons geen extra voorrijkosten betaald. Gewoon vooraf duidelijk wat u voor uw verhuizing betaald. 

Zij gingen u al voor:

Over ons:

De firma Holland Movers is ontstaan uit een vereniging van meerdere gespecialiseerde verhuisbedrijven met ieder hun expertise. In de afgelopen decennia hebben wij 80.000+ klanten geholpen met verhuizingen, transporten en projecten.

info@hollandmovers.nl
Hoofdkantoor:
085 105 831 3
Onze blog

H.J.E. Wenckebachweg 159, 1096AM Amsterdam