Zakelijk:

Bedrijfsverhuizing

Zakelijke bedrijfsverhuizing

Na het indienen nemen wij contact met u op.

U

Wij komen langs voor een bezichtiging en nemen alles door.

U ontvangt een prijs opgave op maat van ons.

Verhuizing binnen één gebouw

Verhuizingen hoeven niet per se van het ene pand naar pand te betekenen. Het is uiteraard ook mogelijk om met Holland Movers binnen een complex of pand te verhuizen. Bijvoorbeeld bij het uitbreiden van het bedrijf en u huurt een andere etage met meer ruimte. Holland Movers zorgt ervoor dat alles geordend en veilig overkomt. Precisie is voor ons vanzelfsprekend. Als u met ons bepaalde afspraken maakt met betrekking tot uw verhuizing, dan wij houden ons hieraan.

of naar een andere locatie…

Zoals aangegeven kunt u uiteraard ook naar een andere locatie verhuizen met uw bedrijf. Wij zorgen ervoor (net zoals bij ‘interne’ verhuizingen) dat de werkplekken volgens een vooropgesteld plan weer worden voorbereid. Dit zorgt ervoor dat uw bedrijf de eerstvolgende werkdag na de verhuizing direct weer van start kan gaan. Indien daar wens naar is, sluiten wij computers en/of randapparatuur direct aan. Bij Holland Movers zit u goed.

Beschikt u over meer dan vijftig werkplekken? Wij bieden
oplossingen op maat.

Beschikt u over minder dan vijftig werkplekken? Ook dan kunnen
wij u helpen.

Bedrijfsverhuizingen

Holland Movers bedient graag klanten op de wijze waarop zij dat wensen. Wij stellen uw wensen voorop in de diensten die wij leveren. Vooraf komt een van onze medewerkers graag bij u langs om uw verhuisproces door te spreken – geheel vrijblijvend. Zo verhuizen wij bedrijven van klein en groot, maar ook:

– Vastgoed en nieuwbouw
– Bouwlogistiek
– Hotels
– Industriële verhuizing
– Campussen en universiteiten
– Archieven en opslag
– High value transport

Het is zowel voor u als voor ons als verhuisbedrijf fijn om te werken met een goede en haalbare planning. Het maken van een dergelijke planning behoort tot onze expertise. Wij hebben jarenlange ervaring met onder andere particuliere verhuizingen. Door deze ervaring kunnen wij uitermate goed inschatten wat de organisatorische mogelijkheden zijn tijdens het verhuizen van uw bezittingen. Met behulp van een realistische planning weet u te allen tijde waar u aan toe bent. Mocht u toch tussentijds vragen hebben, dan kunt u altijd contact opnemen met onze vriendelijke klantenservice.

Holland Movers

Werkwijze

Om uw inboedel zeker te vervoeren, werken wij volgens een beproefde werkwijze. De belangrijkste aspecten van deze werkwijze lichten wij voor u uit. Voor een zakelijke verhuizing is allereerst een goede planning van groot belang. Een onderneming in verhuizing wil zo veel mogelijk blijven functioneren en klanten kunnen blijven helpen.

Dit staat of valt met een heldere, realistische planning. Om een haalbare planning te kunnen maken, combineren wij uw wensen met onze expertise. Uw wensen geven de doorslag in het gehele verhuisproces: uw bedrijf wordt op uw manier verhuisd.

De technische kant van de planning nemen wij voor onze rekening: met onze ruime ervaring zijn wij uitermate goed in staat in te schatten wat de organisatorische mogelijkheden zijn en hoe wij uw onderneming met zo min mogelijk hinder van bijvoorbeeld Amsterdam naar Rotterdam kunnen verhuizen.

Uw wensen komen het best tot uiting bij persoonlijk contact. Persoonlijk contact met u als klant is een uitgangspunt van onze werkwijze. Wij nemen de tijd om naar uw wensen te luisteren en uw bedrijf zo te leren kennen dat wij ons verhuisproces perfect kunnen afstemmen op de procesflow in uw bedrijf. Uw persoonlijke accountmanager staat voor u klaar om uw verhuizing in goede banen te leiden en uw vragen te beantwoorden.

Projectverhuizer

Voor specifieke project met specifieke wensen bieden wij een project verhuizer aan.

De project verhuizer is geschikt voor:

  • Grote verhuizingen
  • Veel betrokkenen / aanwezigen
  • Overzicht bewaren
  • Aanspreekpunt tijden verhuizing

De projectverhuizer voorziet de complexe, en grotere verhuizingen van overzicht en controle. De projectverhuizer vertaalt uw wensen en eisen in duidelijke opdrachten voor het verhuisteam. De projectverhuizer is uw vaste contactpersoon tijdens de verhuizing. Mocht er toch een wijziging zijn in uw verhuizing, dan begeleidt de projectverhuizer dit.
Naast zakelijke verhuizingen bieden wij ook vele andere mogelijkheden binnen onze privé verhuizingen.

Vrijblijvend een prijsindicatie? Krijg dezelfde dag nog een reactie op uw aanvraag voor úw excellente verhuizing! Holland Movers is u graag van dienst. Een verhuizing bij Holland Movers is stressvrij en goed verzorgd.

Zij gingen u al voor: