Dagelijks voert verhuisbedrijf Holland Movers uiteenlopende zakelijke verhuizingen uit. Waar particuliere verhuizingen al redelijk complex kunnen zijn, kunnen deze in vergelijking met een bedrijfsverhuizing schril afsteken.

Holland Movers zet zijn expertise en uitgebreide ervaring met bedrijfsverhuizingen graag in om ook uw verhuizing succesvol en soepel te laten verlopen.

De voordelen van zakelijk verhuizen met Holland Movers

  • Onze uitgebreide ervaring met zakelijke verhuizingen verzekert u ervan dat uw bedrijfsverhuizing uw bedrijfsvoering zo kort mogelijk onderbreekt;
  • Wij hebben de kennis in huis om uw meubelen en andere bedrijfsinventaris veilig te vervoeren en verplaatsen, of het nu om een verhuizing binnen Amsterdam, een verhuizing naar de andere kant van het land of een expat verhuizing gaat;
  • Uw persoonlijke accountmanager is uw vaste aanspreekpunt. Bij hem kunt u terecht met al uw vragen en voor verhuisadvies. Uw accountmanager is op de hoogte van uw gehele verhuisproces en kan u dan ook efficiënt helpen bij al uw verhuisvragen.

Hier kunt u een vrijblijvende prijsindicatie opvragen

Bedrijfsverhuizing zonder zorgen

Als particulier pakt u eenvoudig een of meerdere koffers met uw eerste levensbehoeften en verpakt u de rest van uw bezittingen in dozen. Een bedrijfsverhuizing is in veel gevallen gecompliceerder.

Holland Movers biedt u met genoegen zijn diensten aan op het gebied van zakelijke verhuizingen. Onze jarenlange ervaring staat garant voor een uitstekende dienstverlening. Wij hebben ons gespecialiseerd in drie verschillende zakelijke diensten:

De verhuizing van uw bedrijf soepel geregeld

Een bedrijf in verhuizing moet doorlopend kunnen blijven functioneren en zijn klanten optimaal blijven bedienen. Wij combineren graag uw specifieke verhuiswensen met onze verhuisexpertise. Deze gulden combinatie waarborgt een persoonlijke en efficiënte verhuizing waarbij u zo veel mogelijk stress ontnomen wordt door ons kundige verhuispersoneel. Een zakelijke verhuizing begint bij het opstellen van een draaiboek en een concrete planning. Het belangrijkste bij de verhuizing van een bedrijf is dat het werkend personeel zoveel mogelijk de klanten en leveranciers nog kunnen bedienen, zodat het werk niet stil komt te liggen.

Expat verhuizen: zonder zorgen naar het buitenland

Indien u als expat verhuist, zorgt het oversteken van de landsgrenzen vaak voor veel bijkomende formaliteiten. Steunt u op de expertise en kennis van de verhuismedewerkers van Holland Movers, dan zorgen wij voor een expat verhuizing zonder zorgen, speciaal voor u op maat en naar uw wens. Door onze ervaring op het gebied van internationaal verhuizen kunt u al het werk uit handen geven aan de verhuizers van Holland Movers. Op die manier kunt u ook bij een internationale bedrijfsverhuizing snel uw werkzaamheden voortzetten in uw nieuwe kantoorruimte.

Meubeltransport: uw meubelen veilig en snel vervoerd

Een zakelijk meubeltransport is geregeld zeer omvangrijk of bestaat uit bijzonder grote meubelen, zodat een zakelijk meubeltransport meer om handen heeft dan een meubeltransport tijdens bijvoorbeeld een privéverhuizing.

Uw meubelen zijn bij Holland Movers in goede handen. Stevige verpakkingen, behendige verhuismedewerkers en goed onderhouden en slim ingezet verhuismaterieel garanderen u een veilig vervoer van uw meubelen van A naar B.

Wij maken gebruik van sterke verpakkingsmaterialen en weten op welke manier wij de laadruimte van de verhuiswagen kunnen inrichten zodat al uw waardevolle spullen zoals computers en computerschermen, heelhuids aankomen en direct aangesloten kunnen worden.

Vrijblijvend een prijsindicatie voor zakelijke diensten aanvragen?

Checklist bedrijfsverhuizingen

Bij Holland Movers nemen wij u graag al het werk uit handen, maar streven er vooral naar dat uw bedrijfsverhuizing verloopt zoals u dat wilt. Om die reden staat hieronder een checklist met een aantal handige zaken die u zelf kunt regelen, alvorens u begint aan uw zakelijke verhuizing.

  • Schakel intern een projectleider in. Holland Movers biedt u een accountmanager die de inboedel opneemt en daarop gebaseerd een schatting maakt van de benodigde werkzaamheden. Wanneer u dit zelf wenst te doen, is het verstandig één iemand aan te wijzen als hoofdverantwoordelijke binnen uw organisatie.
  • Bepaal wat de indeling van uw nieuwe kantoorpand is. Door dit bijtijds te doen zorgt u ervoor dat al uw medewerkers kunnen wennen aan het idee van hun nieuwe werkplaats en eventueel hun eigen inbreng kunnen geven. Daarnaast kunt u advies vragen aan de accountmanager van Holland Movers over de meest optimale indeling van uw nieuwe kantoorpand. Maak daarnaast een duidelijke plattegrond met de indeling zodat de verhuizers van Holland Movers al uw meubels en apparaten op de juiste plaats kunnen zetten tijdens de bedrijfsverhuizing.
  • Nadat de indeling bepaald is, is het van belang dat er gesorteerd wordt welke spullen met de zakelijke verhuizing mee gaan en welke geen functie hebben in uw nieuwe kantoorpand. Op deze manier worden er geen onnodige spullen meeverhuisd en is uw nieuwe kantoorruimte meteen geordend.
  • Maak een zakelijk verhuisbericht waarmee u klanten en omwonenden inlicht over de verhuizing. Op deze manier kunt u iedereen tegelijk inlichten over uw bedrijfsverhuizing.

Met deze checklist voor bedrijfsverhuizingen kunt u alvast uit de voeten met wat werkzaamheden, maar Holland Movers is er om u zo veel mogelijk te ontzorgen op het gebied van bedrijfsverhuizingen. Wij bieden een full service bedrijfsverhuizing waardoor u zo snel mogelijk aan de slag kunt met uw werkzaamheden in uw gloednieuwe bedrijfspand.

Wilt u geheel naar úw wens verhuizen?

Zoekt een een partij die uw bedrijfsverhuizing uitvoert op uw wijze? Uw wens is het uitgangspunt van onze werkwijze. Wij hebben al veel zakelijke verhuizingen, expat verhuizingen en meubeltransporten mogen uitvoeren voor tevreden klanten.

Wenst u gebruik te maken van de excellente dienstverlening van Holland Movers? Treedt u dan met ons in contact. Wij staan voor u klaar!