Dagelijks voert verhuisbedrijf Holland Movers uiteenlopende zakelijke verhuizingen uit. Waar particuliere verhuizingen al redelijk complex kunnen zijn, kunnen deze in vergelijking met zakelijke verhuizingen schril afsteken.

Holland Movers zet zijn expertise en uitgebreide ervaring met bedrijfsverhuizingen graag in om ook uw verhuizing succesvol en soepel verloopt.

De voordelen van zakelijk verhuizen met Holland Movers

  • Onze uitgebreide ervaring met zakelijke verhuizingen verzekert u ervan dat uw bedrijfsvoering zo kort mogelijk door de verhuiswerkzaamheden onderbroken wordt;
  • Wij hebben de kennis in huis om uw meubelen en andere bedrijfsinventaris veilig te vervoeren en verplaatsen, of het nu om een verhuizing binnen Amsterdam, een verhuizing naar de andere kant van het land of een expat verhuizing gaat;
  • Uw persoonlijke accountmanager is uw vaste aanspreekpunt. Bij hem kunt u terecht met al uw vragen en voor verhuisadvies. Uw accountmanager is op de hoogte van uw gehele verhuisproces en kan u dan ook efficiënt helpen bij al uw verhuisvragen.

Vrijblijvend een prijsindicatie zakelijke diensten aanvragen?

Zakelijk verhuizen zonder zorgen

Als particulier pakt u eenvoudig een of meerdere koffers met uw eerste levensbehoeften en verpakt u de rest van uw bezittingen in dozen. Een zakelijke verhuizing is in veel gevallen gecompliceerder.

Holland Movers biedt u met genoegen zijn diensten aan op het gebied van zakelijke verhuizingen. Onze jarenlange ervaring staat garant voor een uitstekende dienstverlening. Wij hebben ons gespecialiseerd in drie verschillende zakelijke diensten:

Zakelijk verhuizen

Een bedrijf in verhuizing moet doorlopend kunnen blijven functioneren en zijn klanten optimaal blijven bedienen.

Wij combineren graag uw specifieke verhuiswensen met onze verhuisexpertise. Deze gulden combinatie waarborgt een persoonlijke en efficiënte verhuizing waarbij u zo veel mogelijk stress ontnomen wordt door ons kundige verhuispersoneel.

Expat verhuizen

Indien u als expat verhuist, zorgt het oversteken van de landsgrenzen vaak voor veel bijkomende formaliteiten.

Steunt u op de expertise en kennis van de verhuismedewerkers van Holland Movers, dan zorgen wij voor een expat verhuizing zonder zorgen, speciaal voor u op maat en naar uw wens.

Meubeltransport

Een zakelijk meubeltransport is geregeld zeer omvangrijk of bestaat uit bijzonder grote meubelen, zodat een zakelijk meubeltransport meer om handen heeft dan een meubeltransport tijdens bijvoorbeeld een privéverhuizing.

Uw meubelen zijn bij Holland Movers in goede handen. Stevige verpakkingen, behendige verhuismedewerkers en goed onderhouden en slim ingezet verhuismaterieel garanderen u een veilig vervoer van uw meubelen van A naar B.

Vrijblijvend een prijsindicatie voor zakelijke diensten aanvragen?

Wilt u geheel naar úw wens verhuizen?

Uw wens is het uitgangspunt van onze werkwijze. Wij hebben al veel zakelijke verhuizingen, expat verhuizingen en meubeltransporten mogen uitvoeren voor tevreden klanten.

Wenst u gebruik te maken van de excellente dienstverlening van Holland Movers? Treedt u dan met ons in contact. Wij staan voor u klaar!